- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.461
HahhaEvet canım en büyük hemde 14 senelik evli ben geldiğimde giyinmeyi bilmiyordu sorsan simdi o prenses olmus ne alsam ne görse alıyor esim bile dıor artık pes
hehehe yapmadığım şeyi bir kezliğine bir görgüsüz moduna sokacaklar beni paraları göstererekParayla tokatla onları
Aynen ben geldim küpeler kolyeler aldırdı benmki gibi ikinci elti geldi resmen gelin mobilyası aldırdı inanamazsınSonradan görme bunlar onceden yapamadiklarini ve yaptirmadilar şimdi yeni gelin gelince göz açılıyor kuzum.
deli bunlar yaHahhabak öyle dedin de aklıma ne geldi. Biz b.makinesi almıştık dediki aa bulaşığıda makine yıkarsa nr iş yapıcaz biz. Bende dedim başka işler yaparız. 2 ay geçmeden birebir aynı marka aynı makine almışlar birde nasıl kullanılır diye soruyorlar pişkin pişkin
Bide yerip gidip aynısını almalarıHahhabak öyle dedin de aklıma ne geldi. Biz b.makinesi almıştık dediki aa bulaşığıda makine yıkarsa nr iş yapıcaz biz. Bende dedim başka işler yaparız. 2 ay geçmeden birebir aynı marka aynı makine almışlar birde nasıl kullanılır diye soruyorlar pişkin pişkin
Sen mecbur degilsin kayinpederler ne karışır ya bune böyle ben kayinpeder melek gibi beni savunur haksiz karısı biliyor kaynanamda savundukca kuduruyor daha cok salca oluyor ogluna kocasına. Kuzum allah sana kapi acar insallah ama sen dik dur kendin icin bunlara alıştır ma parayida.eşim ailesine hiç çekmemiş canım ama babasına sesi çıkmıyordu kalbi kırılmasın diye benim sabırlı olmamı istedi hep..
kaynatam da 3 sene olacak öleli beni çok ağlattı zamandan sonra 6 ay geçti vefat etti ondan sonra da bana karşı sesler biraz dindi..
ama görümcelerim kaynanam da şimdi çocuk konusu falan atanamadığım konuşuluyor..
kaynanam oğlıma vermeyeceksen niye çalışacaksın diyor bazen ha bir de sesini yükselterek kusura bakma o zaman çalışmam baksın bana oğlun dedim sustu kızınca ben de
bunların başka şeye parası olmaz ama kıskanınca paralar çıkar ortayaBenimkiler de aynı ki canım. Elbise ev eşyası ne varsa aaa nerden aldın bende mi alsam dedikten 2 gün sonra aldım bende çok güzelmiş diyorlar.
Aynen bir etek alıyorum aynısı üzerinde oluyor bir hafta sonra. Birde kibirli kendini beğenmiş dışardan gören melek sanır. Donumun lastiği gibi ne tarafa çeksen oraya uzar. Kendini akıllı sanıyor birde.sonra ikiz gibi gezıoz anasını satıyım ya
Aynı benım gibi ne güzel saydırıonAynen bir etek alıyorum aynısı üzerinde oluyor bir hafta sonra. Birde kibirli kendini beğenmiş dışardan gören melek sanır. Donumun lastiği gibi ne tarafa çeksen oraya uzar. Kendini akıllı sanıyor birde.
kayınpeder kaynanamdı benim canım...Sen mecbur degilsin kayinpederler ne karışır ya bune böyle ben kayinpeder melek gibi beni savunur haksiz karısı biliyor kaynanamda savundukca kuduruyor daha cok salca oluyor ogluna kocasına. Kuzum allah sana kapi acar insallah ama sen dik dur kendin icin bunlara alıştır ma parayida.
He valla. Şimdi ötekide diyor bende alıcam dedim al eksik kalma sende. Ben en küçük gelinim. Temizliği düzeni seviyorum onu bile çekemiyorlar evin çok düzenli kendimizi rahat hissedemiyoruz diyorlarbunların başka şeye parası olmaz ama kıskanınca paralar çıkar ortaya
Bıktım artık valla süet ceket aldım onun bile aynısını almıs arkadas öz kardesım bizi karstrdı düşün artık aynıAhaha ne güldüm ya.
Iyi insanlari bunlar bu hale getiriyor sendeki temiz kalpliligi gördüm kuzum.kayınpeder kaynanamdı benim canım...
yok gülüm tek kuruş harcamam bunlara ben anca evime
geçti o ilk zamanlardaki saf kız şimdi artık kaşarlandıkgülüyorum ama üzülüyorum tüm temiz duyguların katili bunlar
Valla bak. Mademlaf söyledin bari git başka yerden başka bir marka al bari yok ille aynı olacakBide yerip gidip aynısını almaları
Demiyon mu senin kafanda varmi nebu boyle alcaksan baska al bkde aynisi alıp Nasil gösteriyor.Bıktım artık valla süet ceket aldım onun bile aynısını almıs arkadas öz kardesım bizi karstrdı düşün artık aynı
ah gelmeyin o zaman diyeceksin olmayacak ooo sen hamile ol bunlar da başlar yine ..He valla. Şimdi ötekide diyor bende alıcam dedim al eksik kalma sende. Ben en küçük gelinim. Temizliği düzeni seviyorum onu bile çekemiyorlar evin çok düzenli kendimizi rahat hissedemiyoruz diyorlar
Bunlarin kafalari kırık ya alirimda niye aynisi ayni marka iddayla ne bu ya.Valla bak. Mademlaf söyledin bari git başka yerden başka bir marka al bari yok ille aynı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?