• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf off benim kaynana da 4 çocuğu var 4 tane de ölmüş biz çocuk olmasın diye iğne oluyorduk siz olsun diue diyor bana..
aa biz istemeden oluyordu dedi bir gün delirdim istemiyorsun nasıl oluyor anne dedim beni kötü kötü konuştrma dedim sustu..
Pöhh 4 te neymiş kız kaybettikleri hariç 12 çocuğu var 😱 düşünüyorum yani hiç mi başın ağrımadı hiç mi küsmedin be kadın. Maşallah hepside normal doğum

ahhh kaynanalar da az değil benimkinin bizi basmışlığı da var ALLAH tan kapı kapalıymış mahanesi iplik kutusunu getirmiş lazım olurmuş :KK70::KK70::KK70: zorluyor bir de kapıyı...
lan çocuk istiyorlar ama nasıl olduğunu mu unuttular bunlar
Ay allahtan o huylari yok oglunu çok kiskaniyor bazen anne kiz gibiyiz iyiyiz kiskancligi yuzunden trip hep pohpohluycan ne bu meraklari anlamiyom.

Sevmem hayatta allah biliyor asla acısı olan zor durum da olan saygi ve destek olurum benim kaynanam kendi bikere dedi sen anlaşırsın da seni ezerler dedi bana.
ben de çok ezildim canım görümcemden de rahmetli kaynatamdan da şimdi şimdi az az sesim çıkmaya başladı çok samimiyet olmuyor...
iyilik yapıyorsun saf oluyorsun yediriyorsun içiriyorsun savruk oluyorsun ..
borcun oluyor hiç oralı olmuyorlar olmasınlar da zaten de insan ALLAH kolaylık versin der
yedirmeyi içirmeyi zarardan görenler şimdiki zamanın kıyamet alameti diorum

Pöhh 4 te neymiş kız kaybettikleri hariç 12 çocuğu var 😱 düşünüyorum yani hiç mi başın ağrımadı hiç mi küsmedin be kadın. Maşallah hepside normal doğum
hadi ya maşallah yani nasıl doğurmuş ya o rahim hiç mi zarar görmemiş hepsi de tutmuş anam bizimkiler kaleden mi sekiyor kale dışına mı gidior :D:D:D

ben de çok ezildim canım görümcemden de rahmetli kaynatamdan da şimdi şimdi az az sesim çıkmaya başladı çok samimiyet olmuyor...
borcun oluyor hiç oralı olmuyorlar olmasınlar da zaten de insan ALLAH kolaylık versin der
Ah işte baştan resmi durucan arana mesafe koyucan. Bizimkiler yüzüme tek bir laf söyleyemez anca arkamdan konuşsunlar. He he bilmeden işlediğim günahım çoktur belki alsınlar 😂

Ay allahtan o huylari yok oglunu çok kiskaniyor bazen anne kiz gibiyiz iyiyiz kiskancligi yuzunden trip hep pohpohluycan ne bu meraklari anlamiyom.
bizi de pohpohlasınlar ya..
anam iyiki evlatları var belki bizde de olur biraz gıcıklıklar kaynana olursak da bu kadar da olmayalım ALLAH KORUSUN..

Bundan Bı ay önce denize gittim kızlar. Suya böle şakasına gömerler ya bna yaptılar sağ kulağım pat pat su doldu sonra gecti simdi yıne aynı sesi duyuyorum neden dersiniz :KK57:

hadi ya maşallah yani nasıl doğurmuş ya o rahim hiç mi zarar görmemiş hepsi de tutmuş anam bizimkiler kaleden mi sekiyor kale dışına mı gidior :KK70::KK70::KK70:
Anlamadım ki canım eskidrn insanlar sağlammış. Hele birde yanlışlıkla oldu yok işte istemiyorduk diyenler yok mu? İstediğimiz halde bir şeyleri yanlış yapıyoruz demek ki

Kaynanamada alistim artkk esimdende cektim annesi gibi lafci dedi kodu zamanla oturdu işleyerek allh sabir verdikce yuvada yiyecek ekmegimiz varsa katlancaz artik.

Ah işte baştan resmi durucan arana mesafe koyucan. Bizimkiler yüzüme tek bir laf söyleyemez anca arkamdan konuşsunlar. He he bilmeden işlediğim günahım çoktur belki alsınlar 😂
beni hiç istemediler canım br de anasını satayım yetimlik de vardı sahipsiz gibi beni zayf gördüler ben de bozmasınlar işimizi diye sessiz kaldım...
eşim de ailesine çok düşkündü babası rahatsızdı ama her lafı derdi biz seni çaış diye aldık çalışmıyorsan neden aldık demeler falan ooo neler neler onun için de şimdi atanmayı çok istiyrum herkes kuzu olacak bu paranın köpeği olmuşlar bazı insanlar tabii olacak ama parası olan da aman bir de şu kardeşimin sıkıntısını da gidereyim ua da evine giderken boş gitmeyelim de demiyor..

Bnm Bi eltim var çok özenti çok zaten delirtio beni 😁
aman öyleleri sevimsiz olur.
bizi de pohpohlasınlar ya..
anam iyiki evlatları var belki bizde de olur biraz gıcıklıklar kaynana olursak da bu kadar da olmayalım ALLAH KORUSUN..
ben insallah olmam insallah aminnn
Bundan Bı ay önce denize gittim kızlar. Suya böle şakasına gömerler ya bna yaptılar sağ kulağım pat pat su doldu sonra gecti simdi yıne aynı sesi duyuyorum neden dersiniz :KK57:
Kuzum zararmi gorduki.

Bilmezmiyim ne zordur yedirememek açılıcak inşâAllah sadece sabrlı olmak şart
Kilosuna takılma sağlıklı olsunlarda benim küçük kızımda kalp hastası inan ne yediğinden çok onu düşünüyorum yeter ki sağlıklı olsun kiloda alır iştahıda açılır
Dogru dedj canim Allah imbsifalar versn yavruna

beni hiç istemediler canım br de anasını satayım yetimlik de vardı sahipsiz gibi beni zayf gördüler ben de bozmasınlar işimizi diye sessiz kaldım...
eşim de ailesine çok düşkündü babası rahatsızdı ama her lafı derdi biz seni çaış diye aldık çalışmıyorsan neden aldık demeler falan ooo neler neler onun için de şimdi atanmayı çok istiyrum herkes kuzu olacak bu paranın köpeği olmuşlar bazı insanlar tabii olacak ama parası olan da aman bir de şu kardeşimin sıkıntısını da gidereyim ua da evine giderken boş gitmeyelim de demiyor..
Allahm işini biran önce alirsin kimseye muhtac kalmazsin kimse için yasama mecbur kalma.

Back