Kaynanamada alistim artkk esimdende cektim annesi gibi lafci dedi kodu zamanla oturdu işleyerek allh sabir verdikce yuvada yiyecek ekmegimiz varsa katlancaz artik.
öyle canım sabır sarı altın der annem ben de sabrettim benim gibi sabırsız bile sabretmeyi öğrendi ALLAH BÜYÜK..
kadınlar zaten vefakar olmasa yuvalarda huzur olmaz

zor valla iyi insanların hayatı hep zor. Bak her tarafta bir eksik var. İnşaallah atanırsında hayırlısıyla ezdirmezsin artık kendini. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Allahm işini biran önce alirsin kimseye muhtac kalmazsin kimse için yasama mecbur kalma.
kağıt havlu kullanırken bile parayı sen mi kazanıyorsun boldan kullanıyorsun dediler canım..
eşimden harçlık isterken çekinir olmuştum..
içimde uhte yani atandığımda bu memuriyet beni onların karşısında padişah gibi yapacak eminim..
çok merak ediyorum hal ve hareketlerini o zaman

Kzuum esinde böylemi belki cocukmuyorsa vardir hikmet ekmegini bakalim ama onlara verme sakin kendin için calis.

Parayla tokatla onları

Kzuum esinde böylemi belki cocukmuyorsa vardir hikmet ekmegini bakalim ama onlara verme sakin kendin için calis.
eşim ailesine hiç çekmemiş canım ama babasına sesi çıkmıyordu kalbi kırılmasın diye benim sabırlı olmamı istedi hep..
kaynatam da 3 sene olacak öleli beni çok ağlattı zamandan sonra 6 ay geçti vefat etti ondan sonra da bana karşı sesler biraz dindi..
ama görümcelerim kaynanam da şimdi çocuk konusu falan atanamadığım konuşuluyor..
kaynanam oğlıma vermeyeceksen niye çalışacaksın diyor bazen ha bir de sesini yükselterek kusura bakma o zaman çalışmam baksın bana oğlun dedim sustu kızınca ben de

Evet canım en büyük hemde 14 senelik evli ben geldiğimde giyinmeyi bilmiyordu sorsan simdi o prenses olmus ne alsam ne görse alıyor esim bile dıor artık pes
Sonradan görme bunlar onceden yapamadiklarini ve yaptirmadilar şimdi yeni gelin gelince göz açılıyor kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…