- 22 Temmuz 2014
- 30.138
- 26.872
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.441
öyle canım sabır sarı altın der annem ben de sabrettim benim gibi sabırsız bile sabretmeyi öğrendi ALLAH BÜYÜK..Kaynanamada alistim artkk esimdende cektim annesi gibi lafci dedi kodu zamanla oturdu işleyerek allh sabir verdikce yuvada yiyecek ekmegimiz varsa katlancaz artik.
beni hiç istemediler canım br de anasını satayım yetimlik de vardı sahipsiz gibi beni zayf gördüler ben de bozmasınlar işimizi diye sessiz kaldım...
eşim de ailesine çok düşkündü babası rahatsızdı ama her lafı derdi biz seni çaış diye aldık çalışmıyorsan neden aldık demeler falan ooo neler neler onun için de şimdi atanmayı çok istiyrum herkes kuzu olacak bu paranın köpeği olmuşlar bazı insanlar tabii olacak ama parası olan da aman bir de şu kardeşimin sıkıntısını da gidereyim ua da evine giderken boş gitmeyelim de demiyor..
Bazen düşünüorum tövbe ettrrler ciddenaynen canım aynen amerikaya atalım bu bombayıeltiler karıştırır orayı ya da akılları başlarına gelir ıslah olur Müslüman olurlar tövbe ALLAH'IM diyerek..
Aynen kzuum dogru demiş.öyle canım sabır sarı altın der annem ben de sabrettim benim gibi sabırsız bile sabretmeyi öğrendi ALLAH BÜYÜK..
kadınlar zaten vefakar olmasa yuvalarda huzur olmaz
kağıt havlu kullanırken bile parayı sen mi kazanıyorsun boldan kullanıyorsun dediler canım..Allahm işini biran önce alirsin kimseye muhtac kalmazsin kimse için yasama mecbur kalma.
Aa sende ki model de mi aynıValla belkide gördü canım pıt pıt edıor resmen su girince olur yaelti konusuna gelirsek ne alsam aynısını bulup alan bir eltim var ikizim gibi
Kzuum devam ederse görün mikroba cevirmesin. Böyle insanlari anlamiyom cahiller bunlar.Valla belkide gördü canım pıt pıt edıor resmen su girince olur yaelti konusuna gelirsek ne alsam aynısını bulup alan bir eltim var ikizim gibi
İllallah ettim artık donuma kadar aynısını alıyorKzuum devam ederse görün mikroba cevirmesin. Böyle insanlari anlamiyom cahiller bunlar.
Kzuum esinde böylemi belki cocukmuyorsa vardir hikmet ekmegini bakalim ama onlara verme sakin kendin için calis.kağıt havlu kullanırken bile parayı sen mi kazanıyorsun boldan kullanıyorsun dediler canım..
eşimden harçlık isterken çekinir olmuştum..
içimde uhte yani atandığımda bu memuriyet beni onların karşısında padişah gibi yapacak eminim..
çok merak ediyorum hal ve hareketlerini o zaman
Valla aynen ne alırsam alıyor ne görse alıyor nereme saklıyım artıkAa sende ki model de mi aynıkulağın için dra git canım
Kac yasinda bu senden öncemi bu.İllallah ettim artık donuma kadar aynısını alıyor
seninki de farklı türmüş canım ya aynı ilde misiniz?İllallah ettim artık donuma kadar aynısını alıyor
Parayla tokatla onlarıkağıt havlu kullanırken bile parayı sen mi kazanıyorsun boldan kullanıyorsun dediler canım..
eşimden harçlık isterken çekinir olmuştum..
içimde uhte yani atandığımda bu memuriyet beni onların karşısında padişah gibi yapacak eminim..
çok merak ediyorum hal ve hareketlerini o zaman
Benimkiler de aynı ki canım. Elbise ev eşyası ne varsa aaa nerden aldın bende mi alsam dedikten 2 gün sonra aldım bende çok güzelmiş diyorlar.Valla aynen ne alırsam alıyor ne görse alıyor nereme saklıyım artık
Evet canım en büyük hemde 14 senelik evli ben geldiğimde giyinmeyi bilmiyordu sorsan simdi o prenses olmus ne alsam ne görse alıyor esim bile dıor artık pesKac yasinda bu senden öncemi bu.
eşim ailesine hiç çekmemiş canım ama babasına sesi çıkmıyordu kalbi kırılmasın diye benim sabırlı olmamı istedi hep..Kzuum esinde böylemi belki cocukmuyorsa vardir hikmet ekmegini bakalim ama onlara verme sakin kendin için calis.
Sonradan görme bunlar onceden yapamadiklarini ve yaptirmadilar şimdi yeni gelin gelince göz açılıyor kuzum.Evet canım en büyük hemde 14 senelik evli ben geldiğimde giyinmeyi bilmiyordu sorsan simdi o prenses olmus ne alsam ne görse alıyor esim bile dıor artık pes
Benimkiler de aynı ki canım. Elbise ev eşyası ne varsa aaa nerden aldın bende mi alsam dedikten 2 gün sonra aldım bende çok güzelmiş diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?