• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilmem mi 👀 ben sürekli yalnızım. Her gece melankolik takılıyorum. Şimdide kulağımda kulaklık harbi radyoyu dinliyorum... 🥴
oh nneguzel bende tek seviyorim zaten iyi oluyor damar dinleme bare kiz.
Direniyim tatlişim 😘 napim ev işi sonra kocişim gitti bende komşularlan oturdum sokakta 😂😂
iyi ettin kiz bende bizimki gitti komsu kusburnu yapiyordu yardim ettim ona vakot gecti öyle.
Yettim kizlarrrr naptiniz bakalm
konuşasım var sabah kadar o derece.
Kapattırmış canım da nedenini bilmiyoruz. Birden kapatmış banlıydım o sıra
aynen insallab gelir kuzum geri esimi kapatırdi ne.
Kircam kafani haaaaasss

T Tatlianne20 bizimkiler beni yaparken müslüm gürses ferdi tayfur falan dinlemiş. 😁 bende damar dinlemesem eksiklik hissediyorum. Bir halsiz düşüyorum uyuyamıyorum falan🤭 salak salak konuştum yine 🥴
Ahahah olsun kiz tam geyiklik sen konus ben dinlerim böyle ahaha iyiymis yaa allahina kurban ozaman cal bi felek 🤣 yemek ne yaptin bugun.

Ahahah olsun kiz tam geyiklik sen konus ben dinlerim böyle ahaha iyiymis yaa allahina kurban ozaman cal bi felek 🤣 yemek ne yaptin bugun.
Dedim yalnız takılıyorum 2 patates kızarttım biraz süzme yoğurt koydum üstüne. Faydalı zararlı diye diye yedim 😎 çay bile yapmadım içtim bir kahve. Bir umut belki birgün gelir diye bebişime battaniye başladım birde. Yalnız olanlara Allah yardım etsin. Benim kociş gece çalışıyor bazen de gündüz. Çok sıkıcı geçiyor günüm

Back