- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #54.301
Özledim bendenedeni var heral.Ne zamadır uğramıyordum iyi oldu keşke çikoda olsaydı ben galiba unutamıcam onu ciddi ciddi @ChocolateCookie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özledim bendenedeni var heral.Ne zamadır uğramıyordum iyi oldu keşke çikoda olsaydı ben galiba unutamıcam onu ciddi ciddi @ChocolateCookie
Bilmem mi ben sürekli yalnızım. Her gece melankolik takılıyorum. Şimdide kulağımda kulaklık harbi radyoyu dinliyorum...Beni biliyon arada tutuyor gececilik bugünde yalnızım takiliyom kuzum napiyon bakem.
Direniyim tatlişim napim ev işi sonra kocişim gitti bende komşularlan oturdum sokaktaAzcik diren benim icin poncik naptin bugün bakem.
Noldu ki onaaaa
Özledim bendenedeni var heral.
oh nneguzel bende tek seviyorim zaten iyi oluyor damar dinleme bare kiz.Bilmem mi ben sürekli yalnızım. Her gece melankolik takılıyorum. Şimdide kulağımda kulaklık harbi radyoyu dinliyorum...
iyi ettin kiz bende bizimki gitti komsu kusburnu yapiyordu yardim ettim ona vakot gecti öyle.Direniyim tatlişim napim ev işi sonra kocişim gitti bende komşularlan oturdum sokakta
konuşasım var sabah kadar o derece.Yettim kizlarrrr naptiniz bakalm
aynen insallab gelir kuzum geri esimi kapatırdi ne.Kapattırmış canım da nedenini bilmiyoruz. Birden kapatmış banlıydım o sıra
Kircam kafani haaaaasssSelam canlar
aynen insallab gelir kuzum geri esimi kapatırdi ne.
Eski cok arkadasim gitti ya benimdeİnşâAllah canım. Olabilir kötü bişey olmasında
Ahahah olsun kiz tam geyiklik sen konus ben dinlerim böyle ahaha iyiymis yaa allahina kurban ozaman cal bi felek yemek ne yaptin bugun.T Tatlianne20 bizimkiler beni yaparken müslüm gürses ferdi tayfur falan dinlemiş. bende damar dinlemesem eksiklik hissediyorum. Bir halsiz düşüyorum uyuyamıyorum falan salak salak konuştum yine
Eski cok arkadasim gitti ya benimde
Sayisi belli degil çokAlışmamak lazım o zaman heran gidebilirler diyosun
Alışmamak lazım o zaman heran gidebilirler diyosun
ooo sohbet yerinz de ne güzel burayı bilmyordum eski konulardan biz de çok yazıştığımız konular vardı ama hepsi sustu
Dedim yalnız takılıyorum 2 patates kızarttım biraz süzme yoğurt koydum üstüne. Faydalı zararlı diye diye yedim çay bile yapmadım içtim bir kahve. Bir umut belki birgün gelir diye bebişime battaniye başladım birde. Yalnız olanlara Allah yardım etsin. Benim kociş gece çalışıyor bazen de gündüz. Çok sıkıcı geçiyor günümAhahah olsun kiz tam geyiklik sen konus ben dinlerim böyle ahaha iyiymis yaa allahina kurban ozaman cal bi felek yemek ne yaptin bugun.
Hoşgeldin canim burasi geyik topigi sohbet bölümü.Burdayım