- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.641
Geldim cnm çocuğu uyutuyorumT Tatlianne20 @lyyyss @bulca @Esseteacher D __Dahlia__D U R U ve diger arkadaslar haydi gelin cikin cikin gelin sohbete
Hosgeldin cnm uyudumu findikGeldim cnm çocuğu uyutuyorum
Yok canımHosgeldin cnm uyudumu findik
Çok güzeller bunlar ama büyüdüğünde sığmaz büyük beşik almak gerekli en 6 aya kadar yatabilirHosgeldin cnm uyudumu findik
Kolay gelsin cnm yaaYok canım
Olur inşallah senin de bebişin :)Bende ev icin bunlari begeniyorum. Kullanislimi degilmi arastirmadim daha cocugum
Olmadigi icin.. :)
6 aylikken kendi odasinda yatmasi uygun mu sence? Ben uzun süre yatak odasinda yatmasini istemiyorum yalniz yatmaya alissin diye..Çok güzeller bunlar ama büyüdüğünde sığmaz büyük beşik almak gerekli en 6 aya kadar yatabilir
Insallah cnmOlur inşallah senin de bebişin :)
Aynen küçük olması avantajlı tabii her yere sigar ..6 aylikken kendi odasinda yatmasi uygun mu sence? Ben uzun süre yatak odasinda yatmasini istemiyorum yalniz yatmaya alissin diye..
Bunu heryere ittirebiliyorsun ya ondan hosuma gidiyor
Valla en iyisi canım az daha bekle dediğin gibi. Ben 2 aylık evliyken hamile kaldım ilk hamileliğin çook zor geçti ne gezebildik ne tadını çıkardık. O yüzden sen doya doya gez kocacığınlaInsallah cnm1 sene daha evliligim tadini cikaralim diyoruz esime kalsa 3 sene beklicek de hayirlisi artik
Benim bebek odası olmadığı icin yatak odamda yatırıyorumAynen küçük olması avantajlı tabii her yere sigar ..
1 senelik evliyim 1 sene daha beklesek yeter diye düsünüyorumValla en iyisi canım az daha bekle dediğin gibi. Ben 2 aylık evliyken hamile kaldım ilk hamileliğin çook zor geçti ne gezebildik ne tadını çıkardık. O yüzden sen doya doya gez kocacığınla
Benim bi tanidigim besik gibi de kullandu
Ben buna benzer kullanmıştım 6 aya kadar sonra mobilya tarzı aldık çekmeceli ..
Tasinmayi düsünüyormusunuz?Benim bebek odası olmadığı icin yatak odamda yatırıyorum
Annelik çok zor valla .. bir uzmana danış benceBende oğlumun odasını ayırmak istiyorum artık ama hala geceleri uyanıyor. 2 buçuk yaşında ne zaman ayirabilirim bilmiyorum bakalım. Çünkü kardeşi doğunca odasını ayirirsam kardeşi olduğu için onu sevmediğimi düşünebilir. Kafamda deli sorular
Tabiki öyle canım haklısın. Eşim uzman cavuştu yanımda değildi izne geldi öyle hamile kaldım kazayla da denebilir :)1 senelik evliyim 1 sene daha beklesek yeter diye düsünüyorum
Isteyerek mi hamile kaldin yoksa kazamiydi? Her hamilelik ayni gecmiyor ki kuzum. Annem bana hamileyken bisey yiyememis kardesimde doymak bilmemis... saglikli olsun da gerisi gecici bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?