- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.661
Uyaniyor diye mi ayirmiyorsun cnm. Bence yavas yavas alistir. Gündüzleri uyutuyorsan odasina yatirabilirsinBende oğlumun odasını ayırmak istiyorum artık ama hala geceleri uyanıyor. 2 buçuk yaşında ne zaman ayirabilirim bilmiyorum bakalım. Çünkü kardeşi doğunca odasını ayirirsam kardeşi olduğu için onu sevmediğimi düşünebilir. Kafamda deli sorular
Aynen canım yaa insan hep en iyisi olsun istiyor o yüzden de çok düşünüyorAnnelik çok zor valla .. bir uzmana danış bence
Yok canım evimiz kira değil kendimizinTasinmayi düsünüyormusunuz?
Hayirlisi böyleymis cnm :)Tabiki öyle canım haklısın. Eşim uzman cavuştu yanımda değildi izne geldi öyle hamile kaldım kazayla da denebilir :)
Ee nasil olcak cocuk odasizYok canım evimiz kira değil kendimizin
Araştır Kk da insallah cozzersinAynen canım yaa insan hep en iyisi olsun istiyor o yüzden de çok düşünüyor
3 sene beklemek ve 9ayda hamilelik tabi insan her istedigi anda da kalamiyor malesef bence buraz faxla bir zamn ama tabi senin daha iyi bilirsin canimInsallah cnm1 sene daha evliligim tadini cikaralim diyoruz esime kalsa 3 sene beklicek de hayirlisi artik
Hosgeldin cnmselam canlar napıyorsunuz
Iste sorun orada beşik yatak odasında henüz çocuk odası yapmadım canım. Kardeşi doğunca beşikte bebek yatacak oğluma yatak alacağız o zaman yaparım diye düşündüm çocuk odasını. Öğlenleri beşikte uyuyor onda sıkıntı yokUyaniyor diye mi ayirmiyorsun cnm. Bence yavas yavas alistir. Gündüzleri uyutuyorsan odasina yatirabilirsin
Belki başka ev aliriz cnm Allah büyüktür ..Ee nasil olcak cocuk odasizkücükken yine idare edilir de büyüyünce sorun olur
Hosgeldin canisiHoşbuldum nasılsın canım
Biz yurtdisinda oldugumuz icin bu yaz güzel bir izin gecirmek istiyoruz cnm türkiye turu da diyebiliriz. Ondan sonra yavas yavas düsünürüz diye konustuk esimle. 1,5-2 sene cocuksuz olmus olucaz yani bence cok bir süre degil :) ama tabiki hemen hamis kalmama durumu da olabilir.. allahta hayilrisi artik3 sene beklemek ve 9ayda hamilelik tabi insan her istedigi anda da kalamiyor malesef bence buraz faxla bir zamn ama tabi senin daha iyi bilirsin canim
Tabi herseyin hayirlisi canimBelki başka ev aliriz cnm Allah büyüktür ..
AllAh razi olsun çok sağol sizlerden duaniz için güzel dilekleriniz için morel olduğu için diyorum beni mutlu ediyorsunuz çok sağolun beklemedeyim gelmedi doktorum inşallah güzel şeyler duyarım bi hemsire ultrasyon kağıda bakmış bana geldi sıkıntılı dedi kâfasi buyuymu bisi dedi anlamadim oda öle dedi gittiT Tatlianne20 lutfen kendini uzme allah buyuk inşallh guzel haberler alirsin bu mubarek gunde hem testlerde sikinti var sorun var diyen çogu dr sonradan hiç bişey yok diloar benim yeğenom iki kordon boynuna dolanarak her saniye boğulabilir korkusuyla bizi dogana kadar bekletti çok şukur allahim onu bize bağisladi insllh guzel haberler verirsin senin için hep dua edicem
Tsk ederim kuzu sen nasilsin neler yaptin görüsmeyeliHoşbuldum nasılsın canım
Öyle tabii herşeyin hayırlısı ama geciktirme yine deBiz yurtdisinda oldugumuz icin bu yaz güzel bir izin gecirmek istiyoruz cnm türkiye turu da diyebiliriz. Ondan sonra yavas yavas düsünürüz diye konustuk esimle. 1,5-2 sene cocuksuz olmus olucaz yani bence cok bir süre degil :) ama tabiki hemen hamis kalmama durumu da olabilir.. allahta hayilrisi artik
Benim bildigim kadar hemsireler bir bilgi veremez kuzum. Sen onun dedigine bakma. Doktorunu bekle ve herseyi ayrintisina kadar sor.. anlamazsan yine sor olur mu. Hersey yoluna girecek cnm saglikli bebisin olucak insaallahAllAh razi olsun çok sağol sizlerden duaniz için güzel dilekleriniz için morel olduğu için diyorum beni mutlu ediyorsunuz çok sağolun beklemedeyim gelmedi doktorum inşallah güzel şeyler duyarım bi hemsire ultrasyon kağıda bakmış bana geldi sıkıntılı dedi kâfasi buyuymu bisi dedi anlamadim oda öle dedi gitti
Yok kiz geciktirmemÖyle tabii herşeyin hayırlısı ama geciktirme yine de
AllAh razi olsun çok sağol sizlerden duaniz için güzel dilekleriniz için morel olduğu için diyorum beni mutlu ediyorsunuz çok sağolun beklemedeyim gelmedi doktorum inşallah güzel şeyler duyarım bi hemsire ultrasyon kağıda bakmış bana geldi sıkıntılı dedi kâfasi buyuymu bisi dedi anlamadim oda öle dedi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?