• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende oğlumun odasını ayırmak istiyorum artık ama hala geceleri uyanıyor. 2 buçuk yaşında ne zaman ayirabilirim bilmiyorum bakalım. Çünkü kardeşi doğunca odasını ayirirsam kardeşi olduğu için onu sevmediğimi düşünebilir. Kafamda deli sorular :işsiz:
Uyaniyor diye mi ayirmiyorsun cnm. Bence yavas yavas alistir. Gündüzleri uyutuyorsan odasina yatirabilirsin

Insallah cnm :KK36: 1 sene daha evliligim tadini cikaralim diyoruz esime kalsa 3 sene beklicek de :rolleyes: hayirlisi artik
3 sene beklemek ve 9ayda hamilelik tabi insan her istedigi anda da kalamiyor malesef bence buraz faxla bir zamn ama tabi senin daha iyi bilirsin canim

Uyaniyor diye mi ayirmiyorsun cnm. Bence yavas yavas alistir. Gündüzleri uyutuyorsan odasina yatirabilirsin
Iste sorun orada beşik yatak odasında henüz çocuk odası yapmadım canım. Kardeşi doğunca beşikte bebek yatacak oğluma yatak alacağız o zaman yaparım diye düşündüm çocuk odasını. Öğlenleri beşikte uyuyor onda sıkıntı yok

3 sene beklemek ve 9ayda hamilelik tabi insan her istedigi anda da kalamiyor malesef bence buraz faxla bir zamn ama tabi senin daha iyi bilirsin canim
Biz yurtdisinda oldugumuz icin bu yaz güzel bir izin gecirmek istiyoruz cnm türkiye turu da diyebiliriz. Ondan sonra yavas yavas düsünürüz diye konustuk esimle. 1,5-2 sene cocuksuz olmus olucaz yani bence cok bir süre degil :) ama tabiki hemen hamis kalmama durumu da olabilir.. allahta hayilrisi artik

T Tatlianne20 lutfen kendini uzme allah buyuk inşallh guzel haberler alirsin bu mubarek gunde hem testlerde sikinti var sorun var diyen çogu dr sonradan hiç bişey yok diloar benim yeğenom iki kordon boynuna dolanarak her saniye boğulabilir korkusuyla bizi dogana kadar bekletti çok şukur allahim onu bize bağisladi insllh guzel haberler verirsin senin için hep dua edicem
AllAh razi olsun çok sağol sizlerden duaniz için güzel dilekleriniz için morel olduğu için diyorum beni mutlu ediyorsunuz çok sağolun beklemedeyim gelmedi doktorum inşallah güzel şeyler duyarım bi hemsire ultrasyon kağıda bakmış bana geldi sıkıntılı dedi kâfasi buyuymu bisi dedi anlamadim oda öle dedi gitti

Biz yurtdisinda oldugumuz icin bu yaz güzel bir izin gecirmek istiyoruz cnm türkiye turu da diyebiliriz. Ondan sonra yavas yavas düsünürüz diye konustuk esimle. 1,5-2 sene cocuksuz olmus olucaz yani bence cok bir süre degil :) ama tabiki hemen hamis kalmama durumu da olabilir.. allahta hayilrisi artik
Öyle tabii herşeyin hayırlısı ama geciktirme yine de

AllAh razi olsun çok sağol sizlerden duaniz için güzel dilekleriniz için morel olduğu için diyorum beni mutlu ediyorsunuz çok sağolun beklemedeyim gelmedi doktorum inşallah güzel şeyler duyarım bi hemsire ultrasyon kağıda bakmış bana geldi sıkıntılı dedi kâfasi buyuymu bisi dedi anlamadim oda öle dedi gitti
Benim bildigim kadar hemsireler bir bilgi veremez kuzum. Sen onun dedigine bakma. Doktorunu bekle ve herseyi ayrintisina kadar sor.. anlamazsan yine sor olur mu. Hersey yoluna girecek cnm saglikli bebisin olucak insaallah

Himm insallah yanlış görmüşlerdir yaa!!

Back