Benim bildigim kadar hemsireler bir bilgi veremez kuzum. Sen onun dedigine bakma. Doktorunu bekle ve herseyi ayrintisina kadar sor.. anlamazsan yine sor olur mu. Hersey yoluna girecek cnm saglikli bebisin olucak insaallah
Inşallah bugün ultrayona girdim kontrol amacli gebeleri gönderiyorlar ordaki adam bana dediki senin yerinde olsam aldirrim sorunlu olacak dedi kafasina bakip tuhaf dedi morelimi bozdu doktor gelip onu bekliyom o nediycek artik burdaki hamilelere danisiyom agladim canım çok skilidi

Açma o şom ağzını deseydin

Kuzum bir hemsirenin bakisi ve bir doktorun bakidi farkli olur inan bana. Sen dua et bol bol. Doktorun geldiginde sana olani aciklar. Hatta sorularin varsa simdiden kagida yaz ki sonr adoktorun karsisinda unutma.
Kolay degil biliyorum ama unutma ki hersey bizim icin ve hersey allahtan geliyor.

O zaten ultrasyon sonucu duruyor ona bakar hemsire bile gelip dediğine göre daha testler yapilmadi onları yapsin mi bole olursa degistircem medikare gitcem

O zaten ultrasyon sonucu duruyor ona bakar hemsire bile gelip dediğine göre daha testler yapilmadi onları yapsin mi bole olursa degistircem medikare gitcem
Evet cnm bende onu dicektim simdi. Bir doktorun dedigine inanma hemen.

Bizim bi akraba hamile kaliyor kac aylik bilmiyorum gecmis zaman. Doktora gidiyor rutin kontrol icin. Bebegin kalbi atmiyor diyor doktor hemen almamiz gerekiyo diyor. Bizim
Akraba cikiyor aglayarak hastaneden oturuyor ve agliyor düsünüyor agliyor ama doktora inanmamis icinden bir ses yasiyor diyor diye anlatiyordu bize. Sonra ezan okunmus ve ablanin aklina gelmis baska bir doktora gitmek. Oradan kalkiyor hemen bi doktora daha gidiyor o bakiyor ki bebek saglikli kalbi normal atiyor.

Allahtan ümit kesilmez canim. Doktor ne derse desin ikinci birine daha görün.

Aynen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…