- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.601
Canim hamilesin tabiiki aldır .. üzerinde bebek baskıları olan penyeler , tişörtler var onlardan aldır giyersin güzel oluyor onlar , bende almıştım onlardan .. askılı model elbiselerde güzel oluyor ..Kızlar kıyafetlerimi ayırıyorum ya olmayanları.
Eteklerim oluyor ama fermuarinin bir kısmı çekilmiyor.
Sizce idare edip üzerine penye bir bandajla kapatarak mi kullanayim.
Yoksa ilk gebelik nasıl olsa diyip eşime kıyafet mi aldırayım. Ne edeyim karar veremedim
Siz lekelenmis ama kumaşı güzel olan tişörtlerinizi atıyor musunuz.
Ben kıyıp atamıyorum
Kızlar kıyafetlerimi ayırıyorum ya olmayanları.
Eteklerim oluyor ama fermuarinin bir kısmı çekilmiyor.
Sizce idare edip üzerine penye bir bandajla kapatarak mi kullanayim.
Yoksa ilk gebelik nasıl olsa diyip eşime kıyafet mi aldırayım. Ne edeyim karar veremedim
Siz lekelenmis ama kumaşı güzel olan tişörtlerinizi atıyor musunuz.
Ben kıyıp atamıyorum
katiliyorum cnmLc waikikide hem.uygun hem guzel hamilelere cok guzel seyler var bikac tane alsan yeter bir bak derim canm
İyiyim canim şükürler olsun .. kızla oyun oynuyoruzSağol canım benim nasılsın
Canım kemeraltı da pahalı. Pazardan giydiririm dersen şirinyer pazarına git inan çok ucuz ve taş gibi yıka yıka giydir bişey olmuyorAynen kızlar
Bana da çok şişirilmiş geliyor fiyatlar.
Burda kemeraltı var.
Olmadı alışveriş için oraya bakicam
Canım kemeraltı da pahalı. Pazardan giydiririm dersen şirinyer pazarına git inan çok ucuz ve taş gibi yıka yıka giydir bişey olmuyor
Anladım aynen öyle de uygun fiyatlı oluyor. Neyse içine sineni alırsın inşallahOrası da yakın bize canım
Ama kameraltinda toptanci tarzı yerlerden bakariz
Lc waikikide hem.uygun hem guzel hamilelere cok guzel seyler var bikac tane alsan yeter bir bak derim canm
Canim hamilesin tabiiki aldır .. üzerinde bebek baskıları olan penyeler , tişörtler var onlardan aldır giyersin güzel oluyor onlar , bende almıştım onlardan .. askılı model elbiselerde güzel oluyor ..
Bencede birkac parca al :) hem degisik giyersin hemde icinde kalmaz ilerde neden almadim diye.
katiliyorum cnm
NAnladım aynen öyle de uygun fiyatlı oluyor. Neyse içine sineni alırsın inşallah
Gorursem.ben yazarim.cnm.magazada fiyatinada bakarim
Elbisem iki tane var canım boylarını kestircemDahada ucuzu vardir bunun bakmak.lazim.magazaya canim.boyle 1 2 tane olsa yeter zatn
Aynen canım bugün yazliklari cikardimSuper zatn yaz geliyor efil.efil.rahat edersin
Benimki park yatak ben çok memnunum ama kişiye göre değişiyor tabi. Oğlum küçükken içine oyuncaklarını döküyordum rahat rahat temizlik yapıyordum. Düştü çarptı derdi yok. Şimdi 3 yaşına girecek hala içinde yatıyor fermuarını açık bırakıyorum istediği zaman girip çıkıyor ben memnunum. Oglumdan da kardeşine kalacak bakalımInşallah kzuum
Eşimle bugün gezerken ben hep daha kullanışlı oluyor diye park yatak alalım uzun süre kullanır diye dusunuyodum.
Eşim çok dandik bunlar normal beşik alırız. Nasıl sallican dedi. Kararsız kaldim
N
Aynen onlarda sallanmıyor ...Inşallah kzuum
Eşimle bugün gezerken ben hep daha kullanışlı oluyor diye park yatak alalım uzun süre kullanır diye dusunuyodum.
Eşim çok dandik bunlar normal beşik alırız. Nasıl sallican dedi. Kararsız kaldim
N
İyiymiş canim ..Onu bende düşünmüştüm de benim evime göre büyüktü..ona odan geniş olacak..Benimki park yatak ben çok memnunum ama kişiye göre değişiyor tabi. Oğlum küçükken içine oyuncaklarını döküyordum rahat rahat temizlik yapıyordum. Düştü çarptı derdi yok. Şimdi 3 yaşına girecek hala içinde yatıyor fermuarını açık bırakıyorum istediği zaman girip çıkıyor ben memnunum. Oglumdan da kardeşine kalacak bakalım
Odası varsa neden olmasın geniş ise olabilir..Inşallah kzuum
N
Benimki yatak odamda duruyor hala hemen yatağımin yanında. Evet haklısın çok küçük bi odada zor olurİyiymiş canim ..Onu bende düşünmüştüm de benim evime göre büyüktü..ona odan geniş olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?