Canim hamilesin tabiiki aldır .. üzerinde bebek baskıları olan penyeler , tişörtler var onlardan aldır giyersin güzel oluyor onlar , bende almıştım onlardan .. askılı model elbiselerde güzel oluyor ..

Bencede birkac parca al :) hem degisik giyersin hemde icinde kalmaz ilerde neden almadim diye.

Lc waikikide hem.uygun hem guzel hamilelere cok guzel seyler var bikac tane alsan yeter bir bak derim canm
katiliyorum cnm

Aynen kızlar

Bana da çok şişirilmiş geliyor fiyatlar.
Burda kemeraltı var.
Olmadı alışveriş için oraya bakicam
Canım kemeraltı da pahalı. Pazardan giydiririm dersen şirinyer pazarına git inan çok ucuz ve taş gibi yıka yıka giydir bişey olmuyor

Lc waikikide hem.uygun hem guzel hamilelere cok guzel seyler var bikac tane alsan yeter bir bak derim canm

Canim hamilesin tabiiki aldır .. üzerinde bebek baskıları olan penyeler , tişörtler var onlardan aldır giyersin güzel oluyor onlar , bende almıştım onlardan .. askılı model elbiselerde güzel oluyor ..

Bencede birkac parca al :) hem degisik giyersin hemde icinde kalmaz ilerde neden almadim diye.

katiliyorum cnm

Kızlar üst olarak herşeyim var oluyor bedenime ama ekstra hamile tişörtleri alabilirim belki bitane falan
Çok şeker oluyorlar bence de

Ama lcw da hamile eteği göremedim

Şuan ihtiyaç duysugum parçalar
Altıma giyeceklerim

Birde kot hamile tulumu istiyorum uzun etekli
Bulur muyum orası meçhul ama çok hoşuma gidiyor

Inşallah kzuum
Eşimle bugün gezerken ben hep daha kullanışlı oluyor diye park yatak alalım uzun süre kullanır diye dusunuyodum.
Eşim çok dandik bunlar normal beşik alırız. Nasıl sallican dedi. Kararsız kaldim
Anladım aynen öyle de uygun fiyatlı oluyor. Neyse içine sineni alırsın inşallah
N

Benimki park yatak ben çok memnunum ama kişiye göre değişiyor tabi. Oğlum küçükken içine oyuncaklarını döküyordum rahat rahat temizlik yapıyordum. Düştü çarptı derdi yok. Şimdi 3 yaşına girecek hala içinde yatıyor fermuarını açık bırakıyorum istediği zaman girip çıkıyor ben memnunum. Oglumdan da kardeşine kalacak bakalım

Aynen onlarda sallanmıyor ...
Canim o zaman ayağında sallarsin ona yatırırsın olmaz mi??

Son düzenleme:
İyiymiş canim ..Onu bende düşünmüştüm de benim evime göre büyüktü..ona odan geniş olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…