- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.621
Kuzum aslında bende bu zebeplerdeb dolayı ve çocuğa oda yapmayacağmmz ve kiracı olduğum i için park yatak alalım dedim ama eşim yok diyor.Benimki park yatak ben çok memnunum ama kişiye göre değişiyor tabi. Oğlum küçükken içine oyuncaklarını döküyordum rahat rahat temizlik yapıyordum. Düştü çarptı derdi yok. Şimdi 3 yaşına girecek hala içinde yatıyor fermuarını açık bırakıyorum istediği zaman girip çıkıyor ben memnunum. Oglumdan da kardeşine kalacak bakalım
Odam yok canım yatak odasına koyacagimOdası varsa neden olmasın geniş ise olabilir..
Bende öyle düşünüyorum açıkçası ama fiziksel temas illaki önemli.Belki bana karşı çıkan olacak ama fikrimi söyleyim kızlar. Ben bebeğin sallanmaya alışması taraftarı değilim. Bebekken emzirip hemen yatağa koydum ve yastıkla tuttum hep. Bende kucağımda doya doya sevmek istedim ama ben tek başıma olduğum için kucağa alismamasi gerekiyordu. Yani tavsiyem bebeklerinizi doğar doğmaz sallanmaya ve kucağa alıştırmayın. Inanın o kadar rahat oluyor ki. Benimki sadece tavsiye herkesin düşüncesi farklı olabilir tabi
Zaten park yatağı ilk başta yüksek kullanıyorsun. Onun üzrinde bi aparat var çocuk onun üzrinde yatıyor ve o sallanabiliyor hafif hafif. Park yatagin bide söyle avantaji var istediğin odaya rahatca taşıyorsun. Ha bide çocuk büyüdü daha 2.de yok diyelim katla kaldır hiç yer kaplamiyor. Ayy bende park yatak satıcısı gibi oldum heeKuzum aslında bende bu zebeplerdeb dolayı ve çocuğa oda yapmayacağmmz ve kiracı olduğum i için park yatak alalım dedim ama eşim yok diyor.
Odam yok canım yatak odasına koyacagim
Bende öyle düşünüyorum açıkçası ama fiziksel temas illaki önemli.
Sallama kısmı da beşik için dedi eşim ama bu park yatakların sallananlarida varmis
Hamilelerde kot tulum cok seviyorumKızlar üst olarak herşeyim var oluyor bedenime ama ekstra hamile tişörtleri alabilirim belki bitane falan
Çok şeker oluyorlar bence de
Ama lcw da hamile eteği göremedim
Şuan ihtiyaç duysugum parçalar
Altıma giyeceklerim
Birde kot hamile tulumu istiyorum uzun etekli
Bulur muyum orası meçhul ama çok hoşuma gidiyor
Zaten park yatağı ilk başta yüksek kullanıyorsun. Onun üzrinde bi aparat var çocuk onun üzrinde yatıyor ve o sallanabiliyor hafif hafif. Park yatagin bide söyle avantaji var istediğin odaya rahatca taşıyorsun. Ha bide çocuk büyüdü daha 2.de yok diyelim katla kaldır hiç yer kaplamiyor. Ayy bende park yatak satıcısı gibi oldum heebu arada temas tabiki önemli kuzum yastıkla tuttum dediysem çocuğuma hiç dokunmadım değil bende onu göğsümde yatırdım kokusunu içine çektim ama sınırlı zamanda. Dediğim gibi ben yalnızım o yüzden evime de bakabilmek için böyle yapmaya mecburdum
Gayet güzel canım. Benimki kraft marka. Hemen hemen resimdekine benziyor. Bebek biraz büyüyünce içindeki aparatı çıkarıyorsun. Yerde yatıyor gibi oluyor biraz ama yatak rahat ve kalinsa sorun olmaz.Canım sen hangi markan8n aldın.
Hepsi dediğin özelliklere sahip mi ben bu yatağa baktim az önce
Bana kullanışlı geldi ama bilmediğim için cesaret edemem acikcasiEki Görüntüle 2125528
Aynen benim bi tanıdığı nda ole yaptı ben de inşallah nasip ederse deniycem canımBelki bana karşı çıkan olacak ama fikrimi söyleyim kızlar. Ben bebeğin sallanmaya alışması taraftarı değilim. Bebekken emzirip hemen yatağa koydum ve yastıkla tuttum hep. Bende kucağımda doya doya sevmek istedim ama ben tek başıma olduğum için kucağa alismamasi gerekiyordu. Yani tavsiyem bebeklerinizi doğar doğmaz sallanmaya ve kucağa alıştırmayın. Inanın o kadar rahat oluyor ki. Benimki sadece tavsiye herkesin düşüncesi farklı olabilir tabi
Amin insallahGunaydin bugun mubarek bir gun ve bu ozel gunde niyetliyim ve o kadar huzur verici bisey ki sanki dunyalar senin olmuş elimden geldigi kadr allaha olan gorevlerimi yerine getiriyorum ve umarim bu aksam elini açip dua eden butun kullarin allah duasini kabul eder
Allah kabul etsin cnmGunaydin bugun mubarek bir gun ve bu ozel gunde niyetliyim ve o kadar huzur verici bisey ki sanki dunyalar senin olmuş elimden geldigi kadr allaha olan gorevlerimi yerine getiriyorum ve umarim bu aksam elini açip dua eden butun kullarin allah duasini kabul eder
Dene canım inan çok rahat oluyor öyle biraz büyünce bile rahatca bırakıp temizlik yemek yapabiliyorsun. Benin bi arkadaşım var hep kucağında uyuttu çocuk çok alıştı inan kız ne yemek ne temizlik yapamaz hale geldi tuvalete bile zor gidiyordu. Onlar bizim canımız çok sevmek hep bize yakın olsun istiyoruz ama diger yüzünü de görmeliyizAynen benim bi tanıdığı nda ole yaptı ben de inşallah nasip ederse deniycem canım
Benim bi tanidigim besik gibi de kullanduHanımlar park yatak konusu merak ettirdi. Çocuk doğdugundan itibaren beşik gibi mi kullanılıyor. Kaç yaşına kadar kullanılabiliyor normal karyola veya beşikten farkı nedir. Böyle beşiklerde var aklıma geldi direk.. Ne farkı var
Eki Görüntüle 2125721
Saol canim allah razi olsunAllah kabul etsin cnm
Evet bende bekliyorum sabahtan beri arada bi bakiyorum bende.Ara ara buralardayim canm T Tatlianne20 den guzel haberler bekliyorumm
Ben buna benzer kullanmıştım 6 aya kadar sonra mobilya tarzı aldık çekmeceli ..Hanımlar park yatak konusu merak ettirdi. Çocuk doğdugundan itibaren beşik gibi mi kullanılıyor. Kaç yaşına kadar kullanılabiliyor normal karyola veya beşikten farkı nedir. Böyle beşiklerde var aklıma geldi direk.. Ne farkı var
Eki Görüntüle 2125721
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?