herkese günaydınlarrr
evveeeeeettt canımmmamin tatlım allah razı olsun inşallah canım ya valla o kadar planlamıştım ama işte tam öle olmasa da elimden geldiği kadar yaptım bişiler umarım beğenir
teşekkür ederim canımmm. aynen canım bütün gün sırt üstü yatıyorum rabbim korusun inşallah güzel duaların için saol canım
allah razı olsun dua arkadaşım bebeğimin gelmesinde senin de duan var rabbim binlerce kez razı olsun diğer dua eden arkadaşlardan da sizlere de hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah. umarım yeni yıl herkes için güzel bir yıl olur rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin. çokk dua ediyorum sizlere inş sizde böle güzel haberler verirsiniz allah'ım bebeğimi de bana bağışlar inşallah düşük tehlikem var korkuyorum canım rabbim büyük.canım tekrar çokkk teşekkür ederim
rabbim hayırlısıyla herkese de yaşatsın bu mutluluğu inşallah
Hayırlı olsun cnmmmmmmmmm..
çokkkkkkk güzel bi haberrrrr
Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnn...
darısı başımızaaaaaaaaa olsun..:26:
amin canım allah razı olsun
allah'ım sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah
canım tebrık ederım sağslaım huzurla kucagıa almayı nasip eder inş allahım çok güzel bir duygu allahım herkeze nasip etsin inş:))
kızlar sürpriiizz katilim flzask2003 çıktıı
resim eklemeyide akşam onun desteğiyla yapıcam. ama inanın bana yemine diyorum ki hediyelerine ba-yıl-dım. ben hiç kimse için bu kadar süsülü bu kadar özenli bu kadar mükemmel hediye hazırlamadım. hepsi çok çok çok güzel. kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim. Keseine bereket, Allah herşeyi onun gönlüne göre nasip etsin. çok güzel olmuş herşey. kendisine çok borçlandım hediyeleride çok değerli çünkü. sağolsun varolsun.
cici snein organizasyonun ile oldu herşey sanada çok teşekkür ederim bizleri davet ettiğin için, zahmetin için, zmanın için, bu kadar değerli insanlarla senin sayende tanıştığım için.
kızlar sizlere çok teşekkür ederm iyi insanlar olduğunuz için, sohbetiniz için, zahmetleriniz için.
filizcim sanada tekrar tekrar teşekkür ederim tüm değerli zahmetlerin, fikirlerin, el emeklerin için, beni de bunlara layık gördüğün için.
KOCAMAN MUTLU OLDUMMMMMM
kızlar sürpriiizz katilim flzask2003 çıktıı
resim eklemeyide akşam onun desteğiyla yapıcam. ama inanın bana yemine diyorum ki hediyelerine ba-yıl-dım. ben hiç kimse için bu kadar süsülü bu kadar özenli bu kadar mükemmel hediye hazırlamadım. hepsi çok çok çok güzel. kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim. Keseine bereket, Allah herşeyi onun gönlüne göre nasip etsin. çok güzel olmuş herşey. kendisine çok borçlandım hediyeleride çok değerli çünkü. sağolsun varolsun.
cici snein organizasyonun ile oldu herşey sanada çok teşekkür ederim bizleri davet ettiğin için, zahmetin için, zmanın için, bu kadar değerli insanlarla senin sayende tanıştığım için.
kızlar sizlere çok teşekkür ederm iyi insanlar olduğunuz için, sohbetiniz için, zahmetleriniz için.
filizcim sanada tekrar tekrar teşekkür ederim tüm değerli zahmetlerin, fikirlerin, el emeklerin için, beni de bunlara layık gördüğün için.
KOCAMAN MUTLU OLDUMMMMMM
canım ya ben sana itiraf edim senin katilin ben değilim benim kurban pek girmio netenasılsa bugün yarın öğreneceksin beni ele
iyi bak kirmizilarin arasindayim
alemsin ya
Beni faceden son ekleyen
N. A. Y.Bilemedim kimsin
benim tabikide tanıyamadın mı
Pasta yaa neden veda konuşması yaptınn:2:
canım benim tahminlerin doğru çıktı hadi hayırlısı
filizim gerçekten özel bi insandır onun emekleride sana nasip olduğu için çok sevindim
güle güle kullan
filiziminde ellerine yüreğine sağlık
çok merak ettim yalnız birdr görseydim iyiydi
pasta cım eğer tahminin doğru çıkarsa tebrik yazacağıma söz vermiştim
SENİ ÇOK TEBRİK EDERİM ARAŞTIRMALARIN SONUCU KATİLİNİN FLZASK OLDUĞUNU TAHMİN ETTİĞİN VE DOĞRU BİLDİĞİN İÇİN.....
kızz sen izmirlimisinn eşrefpaşa lisesi falan
amma çok hemşerim varmış ya izmire gelince toplanalım kızlar
ay veda gibi mi olmuşolurmu canım daha yeni başlıyoruz aaaa. hepinzi tek tek görücem ben daha :)
evet canım saolsun inanılmaz düzenli, özenli güzel hazırlamış. çok beğenmekle kalmadım bayıldım bittim hepsine. kendisi de çekmişti resimleri acaba ondan rica etsek eklermi siz çok acele ediyorsanız :))
teşekkür ederim canım. seninkinide tutturursam bomba olur yalnız
pasta cım eğer tahminin doğru çıkarsa tebrik yazacağıma söz vermiştim
SENİ ÇOK TEBRİK EDERİM ARAŞTIRMALARIN SONUCU KATİLİNİN FLZASK OLDUĞUNU TAHMİN ETTİĞİN VE DOĞRU BİLDİĞİN İÇİN.....