Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
veeeeee kargom gelmiş tagıtımda şuan bu ne demek bugün elimde olucakkkk yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

kim acep benim katilim :KK1::KK1::KK1:

Günaydın nıssan :)))
gunaydin canim

nissan günaydın. bu arada cici ve nur ile arkadaş olduk. diğerlerini bekliyoruz. esranın yokmuş zatii. filiz olsun, nissanı biliyoruz adını ama izni olursa ekleriz ve varsa adresi, babex i bekliyoruzz, bereni bekliyoruz :KK54:
sana da gunaydin nereye ekliyorsunuz ben fransiz kaldim:26::26::26::26:

bilmem ki bı kışı var sadece nissa kaldı sanırım bıde birrr sanırım
:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

pastaaaaaaaaaaaaammm katilim gule gule kullan canim hediyelerini
flzask eline kesene bereket canim:KK9::KK9::KK9:

pastacımm yanlız ben bi kaç hediyenin resimlerini çekmeyi unutmuşum..
krem vardı..kalemler .mektubum ve kırmızı donun açık şeklini..resmini çekmeyi unutmuşum.:KK17::KK17:
sen çektim demiştin bana göndersen olmazsa ben koyayımm:KK34:

pastacımm yanlız ben bi kaç hediyenin resimlerini çekmeyi unutmuşum..
krem vardı..kalemler .mektubum ve kırmızı donun açık şeklini..resmini çekmeyi unutmuşum.:KK17::KK17:
sen çektim demiştin bana göndersen olmazsa ben koyayımm:KK34:

canım bizim pc'lere resim, usb yada başka şekilde bişi yüklemek yasak olduğundan atamıyorum. yani pc ler görmüyor. ama en geç yarın akşam mutlaka tek tek atıcam resimlerde çok iyi çıkmamış daha daha güzel bütün hediyelerin. hepside birbirinden güzell. tek tek yapıcam hepsini mektupta yok çünkü sende :)

flzask2003 'e çok çok çok teşekkür ederim. tekrar yüklediği resimler içinde emekleri içinde hediyleri içinde. çok mahcup oldum ama onada çok güzel dileklerim var. bu konuda da şanslı olduğumu düşünüyorum. yani benim değil ama başkaları için istediklerim oluyor. belkide başkasının duası daha çabuk kabul olurmuş ondan. ona birde Yasin okiycam bişeyden ötürü. Allah gönlüne göre versin tekrar. çok mutlu ol emi. eşinlee ve gelecek bebişlerinle..

canımmmmm sen beni çokkk duygulandırdın bugün varya..:KK5::KK5:
ne güzel dileklerrde bulunuyosun..:26:
Allah razı olsunn..rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin. inş...
seninde hayatında bundan sonra hep iyi şeyler olsun inş
2013 senesinde hepppppp mutluu bi şekilde geçirsin umarımmmmm..:KK16::KK16::KK16:

canım bizim pc'lere resim, usb yada başka şekilde bişi yüklemek yasak olduğundan atamıyorum. yani pc ler görmüyor. ama en geç yarın akşam mutlaka tek tek atıcam resimlerde çok iyi çıkmamış daha daha güzel bütün hediyelerin. hepside birbirinden güzell. tek tek yapıcam hepsini mektupta yok çünkü sende :)

nasıl istersen cnmmmm ne zaman müsait olursannn..tatlımmm:KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

canım flz ask bunlar senin gönderdiklerinmiii bitanemm çok gzüel hepsi birbirinden güzell bayıldım emeğine sağlık kesene bereket :KK16:

canım gusel hedıyelrın gercekten cok zevkle ve özenle almışın kesene bereket pastada ıyı guynlerde kullansın hepsını:))

canım çok zevkli hediyeler gerçekten ellerine sağlık kesene bereket pasta güle güle kullan

pastaaaaaaaaaaaaammm katilim gule gule kullan canim hediyelerini
flzask eline kesene bereket canim:KK9::KK9::KK9:

sağolun kızlarrrrrrrrrrrr..:KK16::KK16::KK16::KK16:
darısı başınızaaaaaaaa sıra sizlerdeeeeeeeeee...:KK52::KK52::KK52:

mektubuda yazmışsında ben görmedim canım pardon. hepsini atıcam ben sana yada bende denerim. bu akşam olmadı yarın akşam. ama ben biliyorum en güzel hediyeler benimmmm. kavga çıkartırmışım şimdi :KK37::KK37:

X