Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canımm
aminnn canım temiz kalplii arkadaşımm benim herşey gönlünce olsun
gunaydin canimGünaydın nıssan :)))
sana da gunaydin nereye ekliyorsunuz ben fransiz kaldim:26::26::26::26:nissan günaydın. bu arada cici ve nur ile arkadaş olduk. diğerlerini bekliyoruz. esranın yokmuş zatii. filiz olsun, nissanı biliyoruz adını ama izni olursa ekleriz ve varsa adresi, babex i bekliyoruzz, bereni bekliyoruz
bilmem ki bı kışı var sadece nissa kaldı sanırım bıde birrr sanırım
gunaydin canim
sana da gunaydin nereye ekliyorsunuz ben fransiz kaldim:26::26::26::26:
cicii katilini açıkla bari de bizde bir kişiyi daha silmiş olalımm
daha çok kişi var heralde hediyelerini almayan...
pastacımm yanlız ben bi kaç hediyenin resimlerini çekmeyi unutmuşum..
krem vardı..kalemler .mektubum ve kırmızı donun açık şeklini..resmini çekmeyi unutmuşum.
sen çektim demiştin bana göndersen olmazsa ben koyayımm
sanırım çogunluk bugün ve yarın alıcak canım takipteyim tek tek
flzask2003 'e çok çok çok teşekkür ederim. tekrar yüklediği resimler içinde emekleri içinde hediyleri içinde. çok mahcup oldum ama onada çok güzel dileklerim var. bu konuda da şanslı olduğumu düşünüyorum. yani benim değil ama başkaları için istediklerim oluyor. belkide başkasının duası daha çabuk kabul olurmuş ondan. ona birde Yasin okiycam bişeyden ötürü. Allah gönlüne göre versin tekrar. çok mutlu ol emi. eşinlee ve gelecek bebişlerinle..
canım bizim pc'lere resim, usb yada başka şekilde bişi yüklemek yasak olduğundan atamıyorum. yani pc ler görmüyor. ama en geç yarın akşam mutlaka tek tek atıcam resimlerde çok iyi çıkmamış daha daha güzel bütün hediyelerin. hepside birbirinden güzell. tek tek yapıcam hepsini mektupta yok çünkü sende :)
canım flz ask bunlar senin gönderdiklerinmiii bitanemm çok gzüel hepsi birbirinden güzell bayıldım emeğine sağlık kesene bereket
canım gusel hedıyelrın gercekten cok zevkle ve özenle almışın kesene bereket pastada ıyı guynlerde kullansın hepsını:))
canım çok zevkli hediyeler gerçekten ellerine sağlık kesene bereket pasta güle güle kullan
pastaaaaaaaaaaaaammm katilim gule gule kullan canim hediyelerini
flzask eline kesene bereket canim
beklemedeyiz canım benim paket ulaştımı acaba yerine
sende cicinin katilimisin acaba :)
beklemedeyiz canım benim paket ulaştımı acaba yerine