esra sende aç da bi face yüzünü görelim
sana küsüm olmazzzzzzzz
nur beni gördü değilmi nurrrrrrrrrr
sana küsüm olmazzzzzzzz
nur beni gördü değilmi nurrrrrrrrrr
nur seni nerde gördü.hadi barışalım cnm
canım yemezler sen benim profile bakmamışsın
kızlar bana gelen hediyelerin resimlerini ekledim koşun katilim nur benim
eğer bana kızmasaydın seni heryerden eklerdim ben amaaaa
Ekleyin beni hadiiCici sende ekle
günaydın canım sen nasılsın
katilim olduğunu artık itiraf edecekmisin canım kafayı bi sana birde biliire taktım
ama emin olamıyorum
evveeeeeettt canımmmcanım yaşasın hamilemisin çoook sevindim canım hayırla kucağına alırsın inşallah canım benim
kurbanın seni anlar mutlaka canım sıkma canını
NE GÜZEL BİR HABERR BUUU
CANIM HAYIRLI OLSUN KORKMA YAT BOL BOL BENİM VELETTEDE ÖYLEYDİ RABBİM BÜYÜK SIKILMA İÇİNİ FERAH TUT
canımmmmmmmmmm gözün aydınnnnn nasıl sevindim dua arkadaşım anlatamammmm
rabbim bebişinizi size bağışlasın hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inşşş
kendine dikkat et canım inş 2013 çok güzel bi yıl olur senin için
rabbim bizede nasip eder inşşşşşşşşş
ohhh halayımızıda çekelimmmmmmmm
güzel yürekli arkadaşım benim ne güzel sevinmişsn içim ısındı inan
darısı bizlere artık
isteyip dileyen herkese bende çok sevindim cidden
Hayırlı olsun cnmmmmmmmmm..
çokkkkkkk güzel bi haberrrrr
Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnn...
darısı başımızaaaaaaaaa olsun..:26:
amin canım allah razı olsun
allah'ım sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah
kızlar sürpriiizz katilim flzask2003 çıktıı
Resim eklemeyide akşam onun desteğiyla yapıcam. Ama inanın bana yemine diyorum ki hediyelerine ba-yıl-dım. Ben hiç kimse için bu kadar süsülü bu kadar özenli bu kadar mükemmel hediye hazırlamadım. Hepsi çok çok çok güzel. Kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim. Keseine bereket, allah herşeyi onun gönlüne göre nasip etsin. çok güzel olmuş herşey. Kendisine çok borçlandım hediyeleride çok değerli çünkü. Sağolsun varolsun.
Cici snein organizasyonun ile oldu herşey sanada çok teşekkür ederim bizleri davet ettiğin için, zahmetin için, zmanın için, bu kadar değerli insanlarla senin sayende tanıştığım için.
Kızlar sizlere çok teşekkür ederm iyi insanlar olduğunuz için, sohbetiniz için, zahmetleriniz için.
Filizcim sanada tekrar tekrar teşekkür ederim tüm değerli zahmetlerin, fikirlerin, el emeklerin için, beni de bunlara layık gördüğün için.
Kocaman mutlu oldummmmmm
gözün aydın hadii flzask canımm arkadaşım kesene berekett
canım teşekkürler bende sizinle beraber çok mutlu oluyorum inan
Eee biz nezman görücezz bu güzel hediyeleri bakalım
tahminlerin doğru çıktı sevindim senin adına cnmkızlar sürpriiizz katilim flzask2003 çıktıı
resim eklemeyide akşam onun desteğiyla yapıcam. ama inanın bana yemine diyorum ki hediyelerine ba-yıl-dım. ben hiç kimse için bu kadar süsülü bu kadar özenli bu kadar mükemmel hediye hazırlamadım. hepsi çok çok çok güzel. kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim. Keseine bereket, Allah herşeyi onun gönlüne göre nasip etsin. çok güzel olmuş herşey. kendisine çok borçlandım hediyeleride çok değerli çünkü. sağolsun varolsun.
cici snein organizasyonun ile oldu herşey sanada çok teşekkür ederim bizleri davet ettiğin için, zahmetin için, zmanın için, bu kadar değerli insanlarla senin sayende tanıştığım için.
kızlar sizlere çok teşekkür ederm iyi insanlar olduğunuz için, sohbetiniz için, zahmetleriniz için.
filizcim sanada tekrar tekrar teşekkür ederim tüm değerli zahmetlerin, fikirlerin, el emeklerin için, beni de bunlara layık gördüğün için.
KOCAMAN MUTLU OLDUMMMMMM