bende geldim,,,hemidek bu sefer kocamdan izin aldım :))
tabikii unutmadık bitanem ama kendi topinkindede yapınca katılmazsın diye düşünmüştüm çok mutlu oldum katılmanakızlar geçen senede katılmıştım beni unutmadınız dime bende katılıcam yine bu seneeeeeeee
teşekkürler bitanemm hoş geldinn =))evet bu senede katılmak istiyorum çok keyifli çok eğlenceli oluyor..kaç gündür bu çekilişi bekliyordum
iyi ki el atmışsın cici35
hoşgeldin canımYaz bakalım fıstık... Yeni arkadaslar tanıyalım
Melezimin bana haber vermesi sonucu bu topiği gördümm..
Ve katılmak istedim nedense :) Ama daha önce hiç katılmadım .. :)
Bilgi verirmisiniz :) ? Çekiliş neye göre olacak yani nasıl olcak ?
Bide hediyelerde miktar önemli mi ? Hangi kargo fln filan ?
Herkes birbirine kitap alsa süper olur sanki...
ben yaklaşık 2 senedir katıldığım için bahsedeyim yeni katılacak arkadaşlar için
şimdi bu sene cici35 el attığı için çekilişe cici35 kendisi bizler için çekiliş yapacak ,yaptıktan sonra bizlere özel mesajla kurbanımızın ismini telefon -adresini vericek..
tabi bize kim çıktıysa söylemeyeceğiz ancak hediye geldiğinde gelen hediyelerin fotoğraflarını çekip siteye yüklicez ve katilimiz kim olduğunu açıklıcaz
çekiliş yapılmadan önce ayrı bir topik olacak orada sohbet yok sadece kendimizi tanıtacağız.sevdiğimiz renk kitap ya da nelere ilgi duyuyorsan ona göre o topiğe yazıcaksın.
bu sayede katilin seni tanıyabilsin az-çok.. hediyelerin fotoğraflarınıda yine ayrı bir topik olacak oraya sadece hediyelerimizi fatolarını koyucaz.sohbedimizi buraya yapıcaz.
işte bu kadar herkeze iyi eğlenceler:)
kızlar azıcık bilgi verin bakalım neye göre cekiliş yapıyoruz falan ilk kez katılacağaım zevki bişeye benziyor
ay bılemedımkı bebem ya bi dusunelım kulistebızde mı katılsak cekılıse dılosum???
ben bişey sormak ıstıyorum gecen senekı cekılıs fotograflarına baktım.. bı kutunun ıcınden bı cok hedıye cıkıo... tek bı kişii mi o kutuyu yolluo bı cok hedıye oldugu ıcın kafam karıstı da benım:26:
bızde mı katılsak cekılıse dılosum???
ay bılemedımkı bebem ya bi dusunelım kulisteama cok guzel ya bıssuru sey bıssuruuuu gozum dondu valla
oleyyy bu yılkini kaçırmadım.hediye vermeye ve almaya bağılırım :)
cok pahalı hediyeler yada dunya kadar bişey istemiiyoruz sadece ozen istiyoruz hediyelerde