Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Bu gidişle öyle olucak sanırım

Görmüyolarmı yoksa katılmakmı istemiyolar anlamadım ben :26:

Katılmak isteyim tereddütte kalıp aklına bişey takılan varsa özelden yazın kızlar

Bir cuma daha bittii kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar geçen senede katılmıştım beni unutmadınız dime bende katılıcam yine bu seneeeeeeee

rabbim 2013 bize huzur sağlık getirsin ferah bir yıl olsun rabbim sen büyüksün

evet bu senede katılmak istiyorum çok keyifli çok eğlenceli oluyor..kaç gündür bu çekilişi bekliyordum
iyi ki el atmışsın cici35

Melezimin bana haber vermesi sonucu bu topiği gördümm..

Ve katılmak istedim nedense :) Ama daha önce hiç katılmadım .. :)

Bilgi verirmisiniz :) ? Çekiliş neye göre olacak yani nasıl olcak ?

Bide hediyelerde miktar önemli mi ? Hangi kargo fln filan ?

cicim teşekkür ederim bende kaç gündür yoklşuyordum kk yı çekiliş için ama şimdiden çekilişe girecek olan arkadaşlara bildirmek istiyorum ben çok yoğun çalışıyorum ve nete sadece cepten girebiliyorum onuda pek sık yapamıyorum o nedenle çekilişten sonra sohbetlerinizde pek bulunamıcam ama ciciyle cepten haberleşip gelişmeleri öyle takip ederim çakiliş yapıldıktan sonra da bir fırsatını bulup girip kendimi tanıtırım hani kurbanım beni tanıyabilsin diye neyse bacılar benden bu kadar bilare uğrarım yine byeeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…