cicim bahanem güzel değil aslında son güne kadar fırfır gezenlere bayılıyorum imreniyorum ben neredeyse 3 ay öncesinden pert oldum :))
cicim bahanem güzel değil aslında son güne kadar fırfır gezenlere bayılıyorum imreniyorum ben neredeyse 3 ay öncesinden pert oldum :))
sonunu düşün bitanem sonu güzell .....
azmı bekledik onlarıı popolarını ısırmak lazım onlarınn
sonunu düşün bitanem sonu güzell .....
azmı bekledik onlarıı popolarını ısırmak lazım onlarınn
ooo kimleri goruyorum mandalinam nasilsin hayirli olsun mandisim hakkaten bahanen cok guzel
evet ya şükür sağlıklı olsunlarda inşallah
cicim oğluşunun fotolarını koyduğunda banada haber ver hemen hayalimde bir tosun oluştu ama gerçeğini de merak ediyorum
evet ya şükür sağlıklı olsunlarda inşallah
cicim oğluşunun fotolarını koyduğunda banada haber ver hemen hayalimde bir tosun oluştu ama gerçeğini de merak ediyorum
tabisiii teyzesiii
ee senin prensesmi prensmii geliyoo
şey kem küm :))) kız oluyor cadı :))
nissanım evet bitanem keşke katılabilse ama bebişş yormuş onu
umarım geçen seneki gibi güzel bir çekiliş olur
nissannnnnnnnnnn iyi sayılırım yuvarlanıyorum işte :))
sen nasılsın neler yapıyorsun cicimde olmasa yılda bir bile toplanamıycaz baksana :)
olur olucak cicim
he valla
ben iyiyim calisiyorum geziyorum tozuyorum
bak muhabbete katil ama
şey kem küm :))) kız oluyor cadı :))
hayırlısı olsunn ve çok cadıı olsunn çokk
vayy bir prenses ve bir prensimiz olucak
inşallah canımm
biz bunları beşik kertmesimi yapsakk
yaaaaaaaa işte korktuğum başıma geliyor
ilk hamiş olduğumu öğrendiğimde tüm kızı olan arkadaşlarıma takıldım kızınızı alacam oğlum olacak diye neler neler söyledim kız olduğunu gösterdikten sonra aynı şekilde herkes yiğen oğul kardeşine filan alma sohbetini bana yaptı ama zoruma gidiyor ben vermiycem kızımı cicim şimdide sen dedim kem küm ederek kız dememim sebebi buydu :)))
ay çokk güldümmm bacım senin kız büyük olcakk zatenn
bakk evde falan kalırsa almam hee
canımsın yaa[/QUOTE
cicim büyük olursa zengin olurlar :)) ama evde kalsın derdim ozaten vermem kimseye :))