Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
cicim bahanem güzel değil aslında son güne kadar fırfır gezenlere bayılıyorum imreniyorum ben neredeyse 3 ay öncesinden pert oldum :))

sonunu düşün bitanem sonu güzell .....

azmı bekledik onlarıı popolarını ısırmak lazım onlarınn

cicim bahanem güzel değil aslında son güne kadar fırfır gezenlere bayılıyorum imreniyorum ben neredeyse 3 ay öncesinden pert oldum :))

ooo kimleri goruyorum mandalinam nasilsin hayirli olsun mandisim hakkaten bahanen cok guzel

evet ya şükür sağlıklı olsunlarda inşallah

cicim oğluşunun fotolarını koyduğunda banada haber ver hemen hayalimde bir tosun oluştu ama gerçeğini de merak ediyorum

nissanım evet bitanem keşke katılabilse ama bebişş yormuş onu

umarım geçen seneki gibi güzel bir çekiliş olur

lazim lazim canim benim sizi de tekrar tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin off bi gorusemedik ya buraya dusmuyor mu yolun

nissanım evet bitanem keşke katılabilse ama bebişş yormuş onu

umarım geçen seneki gibi güzel bir çekiliş olur

olur olucak cicim

nissannnnnnnnnnn iyi sayılırım yuvarlanıyorum işte :))
sen nasılsın neler yapıyorsun cicimde olmasa yılda bir bile toplanamıycaz baksana :)

he valla
ben iyiyim calisiyorum geziyorum tozuyorum
bak muhabbete katil ama

haydi kızlar çekinmeyin gelin inanın çok zevkli ufacık şeylerle hiç tanımadıgın birini mutlu etmek

inşallah canımm

biz bunları beşik kertmesimi yapsakk

yaaaaaaaa işte korktuğum başıma geliyor
ilk hamiş olduğumu öğrendiğimde tüm kızı olan arkadaşlarıma takıldım kızınızı alacam oğlum olacak diye neler neler söyledim kız olduğunu gösterdikten sonra aynı şekilde herkes yiğen oğul kardeşine filan alma sohbetini bana yaptı ama zoruma gidiyor ben vermiycem kızımı cicim şimdide sen dedim kem küm ederek kız dememim sebebi buydu :)))

ay çokk güldümmm bacım senin kız büyük olcakk zatenn

bakk evde falan kalırsa almam hee

canımsın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…