gunaydin
enteresan bi soru olmuşşş hııımmm ne düşünüyorummmmm
bilemedim şimdi ama dünyanın sonu olacağına ihtimal dahiii vermem
ölmessek o gün konuşuruz olurmu
:) bende pek ihtimal vermiyorum ama, dünyanın tartıştığı bir konu olduğu için aklıma gelmiyor da değill
ne bileyim canım bana kalırsa boşa tartışıyorlar
gündemde enson olması gereken konu ilk başta
insanları tedirgin etmekten başka bişeye yaramıyor
bari hediyelerimizi göndereydik dünya batmadan
senin hediyeler ne durumda canım
Hediyelerim tamam. sadece 1 2 makyaj malzemesi siparişi verdim eşime ( kuaför olduğu için ) onları aldık mı tamamdırseninkiler nasıl
buz gibi bir havayla izmirden GÜNAYDINNNNNNNN
buz gibi bir havayla izmirden GÜNAYDINNNNNNNN
günaydın canım aynen burası da buzzz gibi hiç dışarı çıkılacağı yok hediyelerimden bi kaç elsik var valla üşeniyorum nasıl gezip bakıcam die hem de daha yeni yıl donları gelmedi burada erken die galiba neyse ki daha var gönderme gününe o yüzden bi kaç gün bekleyebilirim. kurbanıma en şık kırmızıyı almak istiyorum
geçen sene nissancıgıma aldıgımı çok begenmiştim ama bu sene hiç bişey yok yahuu
Günaydınn kızlarrrDondum yaa resmen bu ne biçim soğukkkkk
Siz donsuz kalınnBen çok güzel don buldum valla bayıldım hatta, kurbanımdan ricam açmadan önce resmini çekmesi Yılın don güzeli seçilmesini rica ediyorum
nerden aldınnnn banada söleeeee
geçen sene nissancıgıma aldıgımı çok begenmiştim ama bu sene hiç bişey yok yahuu
oturdugum yerde tir tir titriyorum:2:Günaydınn kızlarrrDondum yaa resmen bu ne biçim soğukkkkk
Siz donsuz kalınnBen çok güzel don buldum valla bayıldım hatta, kurbanımdan ricam açmadan önce resmini çekmesi Yılın don güzeli seçilmesini rica ediyorum
Burdan aldımm :) kemalpaşadan yaniiii