Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
enteresan bi soru olmuşşş hııımmm ne düşünüyorummmmm
bilemedim şimdi ama dünyanın sonu olacağına ihtimal dahiii vermem
ölmessek o gün konuşuruz olurmu

:) bende pek ihtimal vermiyorum ama, dünyanın tartıştığı bir konu olduğu için aklıma gelmiyor da değill

:) bende pek ihtimal vermiyorum ama, dünyanın tartıştığı bir konu olduğu için aklıma gelmiyor da değill

ne bileyim canım bana kalırsa boşa tartışıyorlar
gündemde enson olması gereken konu ilk başta
insanları tedirgin etmekten başka bişeye yaramıyor

bari hediyelerimizi göndereydik dünya batmadan
senin hediyeler ne durumda canım

Hediyelerim tamam. sadece 1 2 makyaj malzemesi siparişi verdim eşime ( kuaför olduğu için ) onları aldık mı tamamdır seninkiler nasıl

Hediyelerim tamam. sadece 1 2 makyaj malzemesi siparişi verdim eşime ( kuaför olduğu için ) onları aldık mı tamamdır seninkiler nasıl

ben aldım canım çoğunu yaa
bitti hatta
paketlemelerle meşkulüm canım
eşinin kuaför olması ne iyi yaaa
istediğin gibi süslenirsin

slm benimde hediyelerim tamam paketlemelerim kaldı artık onları evime gidince halledicem

buz gibi bir havayla izmirden GÜNAYDINNNNNNNN

günaydın canım aynen burası da buzzz gibi hiç dışarı çıkılacağı yok hediyelerimden bi kaç elsik var valla üşeniyorum nasıl gezip bakıcam die hem de daha yeni yıl donları gelmedi burada erken die galiba neyse ki daha var gönderme gününe o yüzden bi kaç gün bekleyebilirim. kurbanıma en şık kırmızıyı almak istiyorum

canım günaydın
yaaa burdada kırmızı donlar daha tam çıkmamış canım
nereye sorduysam bu sene pek gitmiyor diye getirmiyoruz dediler
ama ben tabiii tüm çamaşırcıları gezip aldım bir don

geçen sene nissancıgıma aldıgımı çok begenmiştim ama bu sene hiç bişey yok yahuu

geçen sene nissancıgıma aldıgımı çok begenmiştim ama bu sene hiç bişey yok yahuu

ayyyy evet ya bende fırfırlıları seviyorum canım ama yok malesef onlardan
bende bidaha gezicem şte aldım ama daha güzelini bulurum belki :26::26::26:

Siz donsuz kalınn Ben çok güzel don buldum valla bayıldım hatta, kurbanımdan ricam açmadan önce resmini çekmesi Yılın don güzeli seçilmesini rica ediyorum

cook guzeldi

Günaydınn kızlarrr Dondum yaa resmen bu ne biçim soğukkkkk
oturdugum yerde tir tir titriyorum:2:

Siz donsuz kalınn Ben çok güzel don buldum valla bayıldım hatta, kurbanımdan ricam açmadan önce resmini çekmesi Yılın don güzeli seçilmesini rica ediyorum

yilin don guzeli koptup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…