Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
wayy wayy kemalpaşaya bak senn :KK9::KK9::KK9:

bu sene istediğim gibi bişi bulamıcam sanırım :KK50:

Tabi kemalpaşa öyle :KK1: Bulursun canım ya sen daha büyük bir yerde oturuyorsun
titrek bir gunaydi i i i inn :KK53:

Hepimiz donduk bu sabah. Valla ben bir ara kulaklarım patlıcak sandım. Sızladılar resmen :KK1: Nissan sen nerde oturuyorsunn

Tabi kemalpaşa öyle :KK1: Bulursun canım ya sen daha büyük bir yerde oturuyorsun

Hepimiz donduk bu sabah. Valla ben bir ara kulaklarım patlıcak sandım. Sızladılar resmen :KK1: Nissan sen nerde oturuyorsunn

yokkiii kızz inan :KK9: büyük falan değilmiş izmir :KK50:

nissancık istanbulda :KK31:

Siz donsuz kalınn :KK1: Ben çok güzel don buldum valla bayıldım hatta, kurbanımdan ricam açmadan önce resmini çekmesi:KK14: Yılın don güzeli seçilmesini rica ediyorum :KK36::KK36::KK36:

anaaammmm senin aldığın don çok güzel o zaman yaaaaaa
bende her gün don bakıyom her sene çok güzel donlar oluyordu ama bu sene en güzele rastlamadım daha ben
aldım bn gerçi organik yılbaşı donu ama daha güzelini bulursam alcam kıskandım sizi

cidden çok soğuk burasıda yaaa
bende buz gibi oldum dışardan gelince

anaaammmm senin aldığın don çok güzel o zaman yaaaaaa
bende her gün don bakıyom her sene çok güzel donlar oluyordu ama bu sene en güzele rastlamadım daha ben
aldım bn gerçi organik yılbaşı donu ama daha güzelini bulursam alcam kıskandım sizi
oganik don haa :KK23:
yaaa ciden nissana aldığın dona baktımda çok güzel yaaa
harika bu kadar güzelini cidden görmemiştim
bende bulmak istyom ya onlardan

ewet yaa hiç görmemiştim istanbuldaydım geçen sene bu dönemler ordan almıştım :KK51:

günaydın canlar izmir gerçekten çok soğuk.bende don bulamayanlardanım artık gölcüğe gidince bakıcam bu arada kurbanımdan bir tiyo daha aldım :KK34:

istanbuldayim canim burasi da soguk lapa lapa kar yagiyor:KK53:

inanmıcaksınız ama ben şu an yine çamaşırcılardan geliyorum
artık beni görür görmez farklı model gelmedi diyolar :26::26::26::KK1::KK1::KK1::KK1:

ohh valla yaa ne alıyosunuz bukadarr iyi anladık agzın sıkıı :KK1:

canım ben ufak şeyler almayı seviyorum genelde ama cici ve güzel şeyler
o yüzden bitiremedim almayı
son bir şey kaldı onuda sipariş ettim gelecek
el yapımı olacağından bitmemiş henüz kendisi
merak ettirdim iyce dimi ama bilerek yapıyom böyle çok güzel oluyor
akşamada çoook güzel bi paket yapıcam yine kıskandırcam sizi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK53::KK53:

X