Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
gunaydinlaaaaaaaaaaaaaaarrr canlar
cicim cok utandim simdi ya haklisin konulmaz offf neyapsam yapip gondereyim mi oglusuna
yada sen babasina soyle hemen bulsun alsin olma mi

yaaaa ophh yaa bozulurr gelene kadarr bikeremm o

babbasına söyleyelim yapsın adam aşcı

Merhaba kızlarrrr Bende hediyelerimi sarmaya başladımm çok zevkliii Bekle beni kurbann

Merhaba kızlar nasılsınız hazırlıklar nasıl kurbanım cok az kaldı hedıyelerımın bıtmesıne sende heycanla beklıyosundur emınım kım gönderıcek dıye :)))

ayyyy sağol yaaaa hatırlattığın için

esracımmmm ağlama bak bizde başlarız flzaskla sonra
allahın izniyle bizlerede nasip olacak bizde cicim gibi aşericez koca göbüşlü hamişler olucazzzzzzzzzz

Son düzenleme:
allahın izniyle bizlerede nasip olacak bizde cicim gibi aşericez koca göbüşlü hamişler olucazzzzzzzzzz

Evtttttt esracımmmmmmm bizde ağlarızzzzzzzzzz sonraaaaaaa
baharımında dediği gibi inşalla en kısa zamanda bizlerede nasip olurrrrrrrrrr....

yok canım sorun değil tamam
rica ederim özürdilemene gerek yok canım

Evtttttt esracımmmmmmm bizde ağlarızzzzzzzzzz sonraaaaaaa
baharımında dediği gibi inşalla en kısa zamanda bizlerede nasip olurrrrrrrrrr....

sizi üzmek istemedim inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrularınıza

canım bi an hassas anıma denk geldi sanırım yok ağlamıyorum canlar sizde ağlamayın
hayırlısı artık

Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr nerde herkesss çok sessiz burasııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…