Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 579860

kızzzlarrrr buda yeni hediye paketim
nasıl beğendinizmi??????????

tabiii tüm hediye paketlerimi size göstermiycem ama bunlar özel yaptıklarım
diğerleri kurbanıma özeelllllllll:KK1::KK1::KK1::KK1:
kurbanın olabilirmiyim ???

kızlar benim calısma saatlerim belli olmuyor bazende giremiyorum ,işyerindede giriyorum okuyorum yazdıklarınızı ama mesaj yazamıyorum butun bilgisayarlar oyle mail atma facede n yazma yorum yazma yok izin vermiyor sistem
yarın ızınlıyım birazda hediye derdine dussem iyi olur gecen sene cicis tam 12 de almıstı yılbası hediyelerini bu yılda aynısını yasatmayayım kurbanıma:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

kızlar nerdesiniz ya hediyeler gelince görücem sizi ben ama:)
:KK1::KK1: aynen katılıyorum bitanem sana
Eki Görüntüle 579860

kızzzlarrrr buda yeni hediye paketim
nasıl beğendinizmi??????????

tabiii tüm hediye paketlerimi size göstermiycem ama bunlar özel yaptıklarım
diğerleri kurbanıma özeelllllllll:KK1::KK1::KK1::KK1:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: bakk yaa hatunda ne marifetler varmışş kurbanı yaşadı :KK51:
canım kurbanın şanlı olucak sen paketleri güzel hazırlıyosunnnnn:KK34::KK34:
benimde az kaldı alacaklarım birazını paketledim bilee..:KK16::KK16::KK16:
daha hiç paketleme işlemine geçmedim acıkcası :26:
geçmişi okumak bir dakkamı alıyor ya hiç konuşmuyosunuz muhabbet nerde hani :26:

Eki Görüntüle 580028
tatlı yiyelim çok muhabbet edelim benim katilim nerelerde bakalım gelmiyor artık:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
bu hiç buraya konulurmuu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: oglumun pipisi düşcekk:KK9:

kızlar benim calısma saatlerim belli olmuyor bazende giremiyorum ,işyerindede giriyorum okuyorum yazdıklarınızı ama mesaj yazamıyorum butun bilgisayarlar oyle mail atma facede n yazma yorum yazma yok izin vermiyor sistem
yarın ızınlıyım birazda hediye derdine dussem iyi olur gecen sene cicis tam 12 de almıstı yılbası hediyelerini bu yılda aynısını yasatmayayım kurbanıma:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

sen bardaklardan haber ver bacım :KK1::KK1::KK1:

bende baya azalttım hediyelerimi ama daha var alıcaklarım bitmedi :KK1: paket olayına hiç girmedim :KK30:

bu hafta içi hepsini bitirmem gerekiyo artık vee haftaya topink başında beklemece :KK1::KK1::KK1::KK1:

günaydın kızlaaaaaar
çoook güzel bir gün olur herkes için inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16:

tabiii canım ne demek ol kurbanım
ben herkese açığım

canım bende eksik hediye kalmadı fazla ama çok hoşuma giden bişey bulursam o ayrı
o yüzden akşamdan akşama paket yapıyorum işte
eğleniyorum hemde :KK9::KK9::KK9::KK9:
hepsini diil ama beğendiklerimi sizlerlede paylaşıyorum

:KK1::KK1: aynen katılıyorum bitanem sana

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: bakk yaa hatunda ne marifetler varmışş kurbanı yaşadı :KK51:

daha hiç paketleme işlemine geçmedim acıkcası :26:

bu hiç buraya konulurmuu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: oglumun pipisi düşcekk:KK9:

sağol canım cidden çok marifetliyimdiir:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
kurbanım için özeniyorum sadece canım :KK16::KK16::KK16:

gunaydinlaaaaaaaaaaaaaaarrr canlar:KK16::KK16:
cicim :KK17::KK17: cok utandim simdi ya haklisin konulmaz offf neyapsam yapip gondereyim mi oglusuna :KK34::KK34:
yada sen babasina soyle hemen bulsun alsin :KK53:olma mi

gunaydinlaaaaaaaaaaaaaaarrr canlar:KK16::KK16:
cicim :KK17::KK17: cok utandim simdi ya haklisin konulmaz offf neyapsam yapip gondereyim mi oglusuna :KK34::KK34:
yada sen babasina soyle hemen bulsun alsin :KK53:olma mi

oooooh iyi oldu sana utan tabiiii :KK17::KK17:
nasıl istettin canımızı ama :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

X