Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
ben bugün alışverişe gittiimmmm
kurbanımın beğeneceğini düşündüğüm birkaç parça hediye daha aldım çok az kaldı tamamlanmasınaa
paketlemeleri yapıcam artık yaşasıııın:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

$Adsız.jpg
işte bu benim ilk yaptığım hediye paketim :KK9::KK9::KK9:güzel mi???????????????

katiliiimmmm hayatta mısın canımm nasılsın?eyyyyyyy ruuuhhhhh orda mısıınnn? ordaysan çabuk ismini söyleeee:KK37:

valla çok merak ediyorum yaaaaa. canım benim sms yok arasam açmazsın die cicişe msj gönderdim adres bilgilerimde bi değişiklik yaptım cnm ciciş sana söler...

Günaydınn canlarım :2: Salya sümük öksürüklü bir gündeyim :KK50: Eşimde bende çok hastayız :2::2:

geçmişi okudum evet h.sonu gelemedim misafirim vardı kusurabakmayın kızlar :KK30:

esracım ne güzel bir hediye paketi o öyle kendinmi yaptınn bacım süper olmuş emegine sağlıkk :KK16:

bakıyorum herkes ufak ufak tamamlamış hediyelerini tabi bende boş durmadım bi kaç şey aldım :KK9:

Günaydınnn herkese bende pazar günü alacaklarımı aldım paket yaptım paket yapmayı pek beceremem ama elimden geleni yapmaya çalıştım sadece hediye kutumu kaplamam kaldı bide mektup yazılacaktı değilmii ...

Günaydınnn herkese bende pazar günü alacaklarımı aldım paket yaptım paket yapmayı pek beceremem ama elimden geleni yapmaya çalıştım sadece hediye kutumu kaplamam kaldı bide mektup yazılacaktı değilmii ...

ooo ne güzell valla işler bitmiş :KK1: tabii yazki kurbanın katilinin kim oldugunu bilsin :KK76:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: vauw süper
içinde ne var:KK34:

sağol canım söylemem ki içinde ne var ağzım sıkıdır drmiştim ya:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

wuuuuuuuuuu güzelmiş tatlımmm.:KK9::KK9::KK9::KK9:

teşekkür ederim canım

çok güzel canım kime acabaaaaaaaaaaa :KK52:

işte kime canım bilmem ki:KK1::KK1::KK1:
teşekkür ederim

Günaydınn canlarım :2: Salya sümük öksürüklü bir gündeyim :KK50: Eşimde bende çok hastayız :2::2:

çok geçmiş olsun canım ya bizde geçen hafta öyleydik:2::2::2:

günaydınnnnnnnn

iyi haftalar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydınnn sanasa iyi haftalar canım:KK16::KK16:

geçmişi okudum evet h.sonu gelemedim misafirim vardı kusurabakmayın kızlar :KK30:

esracım ne güzel bir hediye paketi o öyle kendinmi yaptınn bacım süper olmuş emegine sağlıkk :KK16:

bakıyorum herkes ufak ufak tamamlamış hediyelerini tabi bende boş durmadım bi kaç şey aldım :KK9:

evet canım akşam otrum tasarladım onu ben yaptım
kurbanıma layık olsun istedim:KK16::KK16::KK16:

X