Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
gunaydinlaaaaaaaaaaaaaaarrr canlar:KK16::KK16:
cicim :KK17::KK17: cok utandim simdi ya haklisin konulmaz offf neyapsam yapip gondereyim mi oglusuna :KK34::KK34:
yada sen babasina soyle hemen bulsun alsin :KK53:olma mi

yaaaa ophh yaa bozulurr gelene kadarr bikeremm o

babbasına söyleyelim yapsın adam aşcı :KK1::KK1:

Merhaba kızlarrrr :KK1: Bende hediyelerimi sarmaya başladımm çok zevkliii :KK1: Bekle beni kurbann :KK14::KK14:

Merhaba kızlar nasılsınız hazırlıklar nasıl kurbanım cok az kaldı hedıyelerımın bıtmesıne sende heycanla beklıyosundur emınım kım gönderıcek dıye :))):KK3:

ayyyy sağol yaaaa hatırlattığın için:KK43::KK43::KK43::KK43:

esracımmmm ağlama bak bizde başlarız flzaskla sonra :KK5:
allahın izniyle bizlerede nasip olacak bizde cicim gibi aşericez koca göbüşlü hamişler olucazzzzzzzzzz :KK49::KK49::KK49: :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
allahın izniyle bizlerede nasip olacak bizde cicim gibi aşericez koca göbüşlü hamişler olucazzzzzzzzzz :KK49::KK49::KK49: :KK16::KK16::KK16:

Evtttttt esracımmmmmmm bizde ağlarızzzzzzzzzz sonraaaaaaa:KK5::KK5:
baharımında dediği gibi inşalla en kısa zamanda bizlerede nasip olurrrrrrrrrr....:KK49::KK49:

yok canım sorun değil tamam
rica ederim özürdilemene gerek yok canım

Evtttttt esracımmmmmmm bizde ağlarızzzzzzzzzz sonraaaaaaa:KK5::KK5:
baharımında dediği gibi inşalla en kısa zamanda bizlerede nasip olurrrrrrrrrr....:KK49::KK49:

:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:
sizi üzmek istemedim inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrularınıza:nazar:

canım bi an hassas anıma denk geldi sanırım yok ağlamıyorum canlar sizde ağlamayın
hayırlısı artık

Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr nerde herkesss çok sessiz burasııııııııııııı:KK5::KK5::KK5:
:KK16::KK16::KK16::KK16:

X