benim göndereceğim paket ve hediyeler özenle seçilmeli ve kesinlikle düzgün olmalı çok titizim bu konuda inşallah benim katilimde bu konuda özen gösterir özellik belirttim ben şundan tarafayım 1 hediye bile gönderse olur yeter ki özenle seçilmiş güzel bir hediye olsun
Günaydınnnnn
Yaa benim katilim yok mu kiiiAllahım katilsiz kaldım
Bir mesaj atıverse ne iyi olur
elbette katılıyorum canım ancak bu topikte herkes buna dikkat edeceğinden içim rahat
nissan hediyelerin resmini koysana canım gelmedimi
benim katilimm mesaj atmadı. atsada görsekk. zaten gece rüyamda buran biriyle tanışmışımda ayan gibi yazıyormuş ama erkekmişte görüşmüşüzde meğerse eşiyle ben telde konuşuyormuşumda. erkek olan ben gerçekmiyim diye beni deniyormuşta. sora karısıyla bizde kalıyorlarmış ama aslında hırsızlarmış. bizimde kapının çıkışında karakol varmış. çıkışta yakalatmışım ikisinde falan filan. açıktamı kalmışım neyim :))
ay kızlar katilim mesaj attı ya o kadar içim rahat ki demekki çok önem veriyor bana ne kadar güzel bişi yaaaaaaaaa
günaydın kızlar
nissanımmm gözün aydın güle güle kullan pasta seninde kesene bereket
kızlar herkes msj bekliyo sanırım ama ben bu sene kimseye tel no göndermedim çünkü geçen sene problem yaşamıştım isteyen arkadaşlara gönderdim sadece çünkü herkesin tebkisini bilemiyorum
ee sizler neler yapıyosunuz bakalım nasıl giidiyo hazırlıklar
canım yalnız ben bu topiği çok sahiplenmiş gibi oldum yaaa:26::26::26:
baksana sabah akşam çenem susmuyor kusura bakmassın dimi:18::18::18:
senin yokluğunu aratmamak gayem canım
haaaa desene göndeermedim diye canım
benim kurbanımın numarası yoktu zaten bende uygun görmemiştir diye ses etmedim
nasıl olsa kısa zaman sora görcez kim kimin katili
neden bakayım canım benimm işte elimden geldiği kadar giriyorum işlerden fırsat buldukca yazmasamda okuyorum zaten gözümm üzerinizde
topink hepimizinne güzel sesiz kalmıyo sayenizde
ooo erkenden hediyeler gönderilmeye başlamışşş hediyelerini alan arkadaşa güle güle kullan diyorum hediyelerini.... darısı bizlerin başına artıkbende hafta sonu çıkmayı düşünüyorum bakalımm neler varmış piyasada...