Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .

elbette katılıyorum canım ancak bu topikte herkes buna dikkat edeceğinden içim rahat

ay kızlar katilim mesaj attı ya o kadar içim rahat ki demekki çok önem veriyor bana ne kadar güzel bişi yaaaaaaaaa

benim katilimm mesaj atmadı. atsada görsekk. zaten gece rüyamda buran biriyle tanışmışımda ayan gibi yazıyormuş ama erkekmişte görüşmüşüzde meğerse eşiyle ben telde konuşuyormuşumda. erkek olan ben gerçekmiyim diye beni deniyormuşta. sora karısıyla bizde kalıyorlarmış ama aslında hırsızlarmış. bizimde kapının çıkışında karakol varmış. çıkışta yakalatmışım ikisinde falan filan. açıktamı kalmışım neyim :))

ilahiii bu nasıl bi rüyadır kıııızzzzz
bilim kurgu filmi gibi

ay kızlar katilim mesaj attı ya o kadar içim rahat ki demekki çok önem veriyor bana ne kadar güzel bişi yaaaaaaaaa

yaaa niye hava atıyosunki
benim katilim atmadı mesaj ama belki işi gücü vardır diye düşünüyorum:26::26:

günaydın kızlar

nissanımmm gözün aydın güle güle kullan pasta seninde kesene bereket

kızlar herkes msj bekliyo sanırım ama ben bu sene kimseye tel no göndermedim çünkü geçen sene problem yaşamıştım isteyen arkadaşlara gönderdim sadece çünkü herkesin tebkisini bilemiyorum

ee sizler neler yapıyosunuz bakalım nasıl giidiyo hazırlıklar

ooo erkenden hediyeler gönderilmeye başlamışşş hediyelerini alan arkadaşa güle güle kullan diyorum hediyelerini.... darısı bizlerin başına artık bende hafta sonu çıkmayı düşünüyorum bakalımm neler varmış piyasada...

haaaa desene göndeermedim diye canım
benim kurbanımın numarası yoktu zaten bende uygun görmemiştir diye ses etmedim
nasıl olsa kısa zaman sora görcez kim kimin katili

canım yalnız ben bu topiği çok sahiplenmiş gibi oldum yaaa:26::26::26:
baksana sabah akşam çenem susmuyor kusura bakmassın dimi:18::18::18:
senin yokluğunu aratmamak gayem canım

hediyelerini alan kişiye güle güle kullanmasını diliyorum pastacım seninde kesene bereket

kızlar kimse beni kovmadan ben artık gideyim
harkes için güze bir gün olmasını dilerim

canım yalnız ben bu topiği çok sahiplenmiş gibi oldum yaaa:26::26::26:
baksana sabah akşam çenem susmuyor kusura bakmassın dimi:18::18::18:
senin yokluğunu aratmamak gayem canım

neden bakayım canım benimm işte elimden geldiği kadar giriyorum işlerden fırsat buldukca yazmasamda okuyorum zaten gözümm üzerinizde

topink hepimizin ne güzel sesiz kalmıyo sayenizde

haaaa desene göndeermedim diye canım
benim kurbanımın numarası yoktu zaten bende uygun görmemiştir diye ses etmedim
nasıl olsa kısa zaman sora görcez kim kimin katili

ewet canım bilemem şimdi kim nasıl tepki vericekk berenide diğer çekişlerden tanıdıgım için katili isteyince verdim yoksa cesaret edemedim sonuçta tel no yani

neden bakayım canım benimm işte elimden geldiği kadar giriyorum işlerden fırsat buldukca yazmasamda okuyorum zaten gözümm üzerinizde

topink hepimizin ne güzel sesiz kalmıyo sayenizde

bende böyle diyeceğini tahmin etmiştim aslında ama işte bi gönlünü alayım dedim
kim isterki güzelim topiği yalnız,yapayalnız kalsın öyle değilmi

ewet pasta arkadaşımız hızlı çıktı bir günde alıp gönderdi maşşallahı var benim daha 3 tanecik aldım yavaş yavaş alıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…