Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
banamı diyorsun canım anlamadım
ama bana diyorsan uyumadım ben cenazemiz vardı canım o yüzden oraya gittik anca akşam geldik

canım başım saolsun mekanı cennet olsun....

nissancımmm hediyelerin çokkk güzeelll iyi günlerde kullan cnm. ay ben daha tam alışveriş yapmadım kurbanıma bişiler hazırladım ama daha alışverişe çıkcam ama acele etmek istemiyorum en güzel hediyeleri almak istiyorum hem 25 26 da gönderelim demiş cici o yüzden acele etmiyorum.... özenle hazırlamak istiyorum kurbanım inş beyenirsin canımmmmm

kızlar gunaydın sabah 7 de uyandım alısveriş siteleri 7 de guncelleniyorya ordan bişey aldım cok cici
kurbanımın oglunamı desem kızına mı desem acaba varmı neyse olmasa bile ilerde evlenmicekmi yada evlimi bilmiyimki:KK33:

gunaydın kızlar hyırlı gunler bakalım bugun hedıey sırası kımde:))

gunaydın canım ama daha kimse almasın hediye valla ben 25 ine kadar anca toparlarım ben pastaam kadar cabuk degilim bi ayagımı obur ayagımın yanına koyana kadar diğer ayagımı kurt yiyormus

günaydııııııııınnnnn bugün çok güzel bir gün olsun herkes için :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

resepsiyonistim canım uluslararası bi otelde calısıyorum

canım ıcı havalı zarflar satılıyo kırtasiyede ,hani su pıt pıt patlattıgımız naylon varya

anam öyle zarflar var cdden çok güzel akıl ettin canım ya
sağol teşekkür ederim
:KK16::KK16::KK16::KK16:

anaokul öğretmeniyim canım

kesinlikle:)

canım ben iyice sarıp öyle göndericem benimde kırılabilir hediyelerim olucak

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ayyyy bayılırım öğretmenlere ablacığımda öğretmen
bende sarcam canım içi havalı zarflar varmış onlra koyarım ya da

kızlar gunaydın sabah 7 de uyandım alısveriş siteleri 7 de guncelleniyorya ordan bişey aldım cok cici
kurbanımın oglunamı desem kızına mı desem acaba varmı neyse olmasa bile ilerde evlenmicekmi yada evlimi bilmiyimki:KK33:

sende tm ipucu vercek gibi yapıyorsun sora geri çark ediyorsun ama yaaaa:KK19::KK19::KK20::KK20:

arka arkaya ne çok yazdın demeyin kızlar dünden beri yazılanlara cevap vermesem çatlardımkiii:KK1::KK1::KK1:

kızlar benim katilim dün bana mesaj attı ay çok mutluyum ya çoooooooooooook:KK52::KK52:
dün onla mesajlaşırken uyuya kalmışım katilimden özürdiliyorum:KK43:
kurbanımın hediyelerini yavaş yavaş almaya başladım ama çok özenli seçtiğim için daha çoooooook var göndermeme çok:KK52:

sevgili katilim pastaa mmm :KK54::KK54:çok teşekkür ederim şekerim kendin gibi şeker hediyeler göndermişsin :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ama bir konuda anlaşalım baska paket gönderme canikom :KK34::KK34:

çok teşekkür ederim canım :KK9:
pastaa nın da kesesine bereket hele sherlock holmes bittim:KK16:

nissan'cım olmaz. çünkü verdikten sonra geçen seninin hediyelerine bakınca az gibi geldi bana 2-3 bişi daha göndereyim olsun bitsin :KK55:
birde canım bende kitap manyağıyım her tür var bende de. yeni migrostan 5 tane aldım orda çok ucuz oluyo canım zaman zaman 5 TL ye var şu anda tavsiye ederim. birde metro da çok iyi kitaplar oluyor.

gunaydın canım ama daha kimse almasın hediye valla ben 25 ine kadar anca toparlarım ben pastaam kadar cabuk degilim bi ayagımı obur ayagımın yanına koyana kadar diğer ayagımı kurt yiyormus

ne güzel bi deyimmiş o öleeee. bittim :KK9::KK9:

kızlar benim katilim dün bana mesaj attı ay çok mutluyum ya çoooooooooooook:KK52::KK52:
dün onla mesajlaşırken uyuya kalmışım katilimden özürdiliyorum:KK43:
kurbanımın hediyelerini yavaş yavaş almaya başladım ama çok özenli seçtiğim için daha çoooooook var göndermeme çok:KK52:

canım demek merabalaştın katılınle
benim katilimden ses seda yok henüz
bende daha çok alışveriş yapamadım canım ya ancak seçerim bende senin gibi

nissan'cım birde güle güle kullan canım olur mu? sabunlarını yaz tatilinde Şirince'den kendime almıştım sende sevince sana gönderdim. 21 Aralıkta oraya bişi olmicakmış 21 Aralıktan önce kullanda belki sanada bulaşır yaşar gidersin. ha olurda 22 Aralıkta hala yaşıyorsannnn...
Bilki benim sayemde :KK9::KK9::KK9::KK9:

şaka tabii tövbe haşa

canım demek merabalaştın katılınle
benim katilimden ses seda yok henüz
bende daha çok alışveriş yapamadım canım ya ancak seçerim bende senin gibi

benim göndereceğim paket ve hediyeler özenle seçilmeli ve kesinlikle düzgün olmalı çok titizim bu konuda inşallah benim katilimde bu konuda özen gösterir özellik belirttim ben şundan tarafayım 1 hediye bile gönderse olur yeter ki özenle seçilmiş güzel bir hediye olsun:KK49::KK49::KK49:

Günaydınnnnn :KK16:

Yaa benim katilim yok mu kiii :KK5: Allahım katilsiz kaldım :KK5:

Bir mesaj atıverse ne iyi olur :KK1:

X