kızlar benim katilim bugün yine mesaj attı canım benim ya hep aklımdasın ya ama bi ipucu falan hiçbirşe yok çatlatacaksın beni meraktan valla. tekrar teşekkür ederim canım
Yaaaaaaaaaaaaaaaa benim katilim de bana mesaj atsın lüffenn :2:
Yaaaaaaaaaaaaaaaa benim katilim de bana mesaj atsın lüffenn :2:
At valla yaa :) Telefonuma mesaj gelmiyor doğru düzgün :)
Ciciş yemek ye hemen bebeğine iyi bak :) Nasıl gidiyor hamilelik güzel mii
çok acıktım ben yaa
oyy ciciyle oğluşu açıkmışşşşşşşşşş
cnm öğle tatiniz var dimi..yemeğe gidiyomusun
yemek firmasının bugün mangal yapası geldii onu bekliyom pişsin diyee
çok şükür ilk aylar bol sıkıntılıdı ama girdik normale allahımın izniyle 22 de kont var zaman geçmek bilmiyoo biran önce gelse 22 si görsem pipilimi
flzaskkkkkk nerdesinn yahuuuu insan iki lokma bişi yaparda çağırır çokk acıktımmmmm
Ohh oh afiyet olsunn :) Sana iki kişilik yemek versinler :)
Hangi hastaneye gidiyorsun acep
ayyyyyyyy yapayımmmmm kuzummmmmmm düşünemedimmmmmmm
ne istersin söle bakimmmmmmmm
nereye burası dağ hiç bişi yok
yemek firması getiriyo gerçi ben yiyemiyorum genelde evden getiriryorum da zor ya merkeze uzak olmakk çookk zorr
tabi senn kahvaltı yapıyon öğle yemeyi yerine ohhh misss
akşama ne pişircen kızz
nereye burası dağ hiç bişi yok
yemek firması getiriyo gerçi ben yiyemiyorum genelde evden getiriryorum da zor ya merkeze uzak olmakk çookk zorr
tabi senn kahvaltı yapıyon öğle yemeyi yerine ohhh misss
akşama ne pişircen kızz
Dağ da nerde çalışıyorsun kız
Evet doktorunu duydum. Ee doğumu nerden yapcan herhangi bir hastaneyle çalışmıyor mu doktor
ben sectim seni merakli seyayyyy çok merak iyi olmadı galiba tüm topiğin en meraklsı seçilebilirim her an
hediyenin azi cogu mu olurmus pastaam bak kizarimnissan'cım olmaz. çünkü verdikten sonra geçen seninin hediyelerine bakınca az gibi geldi bana 2-3 bişi daha göndereyim olsun bitsin
birde canım bende kitap manyağıyım her tür var bende de. yeni migrostan 5 tane aldım orda çok ucuz oluyo canım zaman zaman 5 TL ye var şu anda tavsiye ederim. birde metro da çok iyi kitaplar oluyor.
ne güzel bi deyimmiş o öleeee. bittim
cok sagol bitanem bayilirim sabunlaranissan'cım birde güle güle kullan canım olur mu? sabunlarını yaz tatilinde Şirince'den kendime almıştım sende sevince sana gönderdim. 21 Aralıkta oraya bişi olmicakmış 21 Aralıktan önce kullanda belki sanada bulaşır yaşar gidersin. ha olurda 22 Aralıkta hala yaşıyorsannnn...
Bilki benim sayemde
şaka tabii tövbe haşa
koydum canim gormedin mi?nissan hediyelerin resmini koysana canım gelmedimi
canım yalnız ben bu topiği çok sahiplenmiş gibi oldum yaaa:26::26::26:
baksana sabah akşam çenem susmuyor kusura bakmassın dimi:18::18::18:
senin yokluğunu aratmamak gayem canım
ben yollayacagim sana katilin benimsuprensesi bana bu senede bardak yollıcanmı :26: