Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr herkese. kurbanımı öperim yanacıklarından benimde kurbanım aktif biri. zaten çekilişe katılanların hepsi aktif :KK8::KK8:
bananeeee bende sizinle yeni hediye göndercem işte bananaeeeeee:KK33::KK33::KK33:

söylememmmmm kimseye bişicik. görürsünüzzz. zaten kurbanım bugün ayrın gösterir hedişlerinii. :KK76:

gunaydın katıller:)) heheh benım kurbanım nerelerde ya hıc gözukmuyorr bu gıdışle anlıcak herkez kım kıme cıktı ben fazla sık gıremıyorum papatya -nıssa demek sısızın kurbanınız degılımm:))

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
CİCİ35, sbls+, nur0993

bukadarçıkmıyızz

esraaaaaa flzaskkkkkkk huuuuuuuu huuuuu uyanın sabah olduuuu :KK4:

bahar85 ve s_eyhan okuldadır şimdi :KK31:

Günaydınnnn :KK1: Bol meraklı günler diliyorum :KK1:

Pastaa acelen neydi kız :) Olsun belkide benimdir kurbanınnn

Hediyeleree bayılırımmmm :KK76::KK76:

günaydın kızlarr herkese. kurbanımı öperim yanacıklarından benimde kurbanım aktif biri. zaten çekilişe katılanların hepsi aktif :KK8::KK8:
bananeeee bende sizinle yeni hediye göndercem işte bananaeeeeee:KK33::KK33::KK33:

hehe demkki ben senın kurbanın degılım cunku ben fazla aktıf olmuyorum senı eledım bakalım başka kımler var :)) tıyo verenn:nazar:

Günaydınnnn :KK1: Bol meraklı günler diliyorum :KK1:

Pastaa acelen neydi kız :) Olsun belkide benimdir kurbanınnn

Hediyeleree bayılırımmmm :KK76::KK76:

bilmiyordum berbaer gönderileceğini kzzz. yoksa gönderirmiydim hiç. uzatırda uzatırdımmmm

hehe demkki ben senın kurbanın degılım cunku ben fazla aktıf olmuyorum senı eledım bakalım başka kımler var :)) tıyo verenn:nazar:

belkide hep aynı anlarda girdik. belkiden ben seni hep aktif gördüm :44::44:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
CİCİ35, sbls+, nur0993

bukadarçıkmıyızz

esraaaaaa flzaskkkkkkk huuuuuuuu huuuuu uyanın sabah olduuuu :KK4:

bahar85 ve s_eyhan okuldadır şimdi :KK31:

Geldimmmmmmm kuzucummmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:
sesini duydummmmmm:KK1::KK1::KK1::KK1:

Günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:
bugün hava güneşli çokkkkkkk güzel ben alışverişe çıkıkayım veeeeeee kurbaınımın ilk hediyelerini alayımmmmmm:KK9::KK9:

X