Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
slm arkadaşlar kurbanıma sonunda kavuştum çok mutluyum.hem izmirden hemde gölcükten ona hediyeler alıcam :KK16: kızlar bu arada hepimiz aynı zamanda gönderelim.25 yada 26 gibi verelim kargo ya olur mu?

slm arkadaşlar kurbanıma sonunda kavuştum çok mutluyum.hem izmirden hemde gölcükten ona hediyeler alıcam :KK16: kızlar bu arada hepimiz aynı zamanda gönderelim.25 yada 26 gibi verelim kargo ya olur mu?

bende çok mutluyum canım ya evet kısa zamanda alıp kargolamalıyız çok güzel ya çok eğlenceli çocuklar gibi seviniyorum rsesmen

çok mantıklı bende o tarihleri düşündüm 28 ile 29 da da kurbanımızda olur süper yeni yıl hediyesi olur :KK9:

geçmişe çocukluğuma gittim yeniyılda çekiliş yapılır herkes birbirine hediyeler alır sonra o kadar uzun zaman oldu ki birine mektup yazmayalı

merhaba çekilişlerimiz de yapılmış ne güzel :KK1::KK1::KK1:
yeni yıl hepimize uğurlu gelir inş.:21::21:

Ablacıımmm bende katılmak isterdim fakat ayın 24 ünde sınavlarım başlıyor uğraşmaya zamanım olmayacak :)

Ablacıımmm bende katılmak isterdim fakat ayın 24 ünde sınavlarım başlıyor uğraşmaya zamanım olmayacak :)

canım benimm tahmin ettim geçen severde tam sınavlarına gelmiştii :KK37: olsun bitanem dayanamayıp 6 ayda patlatırız bi çekiliş daha sen merak etme :KK54:

cicimmmmmmmmm saol bitanem sayende kurbanıma kavuştummmm :KK9::KK9::KK9:
çok heyecanlıydım bugün okuldayken flzaskla konuştum kurbanlarımız belli oldu dedi nasıl heyecan yaptım :KK52:
eve gelir gelmez baktım hemen sonra kendini tanıttığı yazısını okudum o sırada forum bakıma girdi...
valla ben çok mutluyum kurbanımmmmm senin için güzel bi hazırlığa başlıyorum umarım eline geçince beğenirsin hepsiniiiiiiii :KK16::KK16::KK16:

slm kızlar bugun cok yogundum ya hastaneye gttım geldım iş yogunluğu fırsat bulamadım çekılışler yapılmışş ohh ohh maşallah hadı bakalım hayırlısı şımdıden heycanlı ve merakla beklıyorum kım kıme nasıl hedıyeler alıcak bakalım :)):KK51:

slm kızlar bugun cok yogundum ya hastaneye gttım geldım iş yogunluğu fırsat bulamadım çekılışler yapılmışş ohh ohh maşallah hadı bakalım hayırlısı şımdıden heycanlı ve merakla beklıyorum kım kıme nasıl hedıyeler alıcak bakalım :)):KK51:

bende merak içindeyim canım cidden
görcez kısa zaman sora ama ben şimdiden meraklandım:KK1::KK1::KK1:

X