Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
oyy maşşalahh

günaydınn canoo

bidee 10,30 kalktıgı için memnun değil delüüüüüü ben sabah 6,30 kalktım haberin varmıı

sadece nazlı biraz en kısa sürede inşallahh

sen 6.30 da ben 7.00 napalim canim bizim sabahlar da zor

katılım listemiz

CİCİ35
yaowwwwssss
sbls
nur0993
rosecan83
nissan
haticecrm
fUlya1234
suprensesi
beren
ebruli
s_eyan
babex
biiirrrr
flzask2003
esra1982
pastaa

Son düzenleme:
kızlar bilmediğimden bilemediğimden yanlış yazmışım az önce.
merhaba öncelikle hepinize. nasıl alınacak hediyeler? kaç kişiye alacağız? sizmi seçeceksiniz bu kişileri yoksa bizmi?

kızlar bilmediğimden bilemediğimden yanlış yazmışım az önce.
merhaba öncelikle hepinize. nasıl alınacak hediyeler? kaç kişiye alacağız? sizmi seçeceksiniz bu kişileri yoksa bizmi?

ben cevap vereyim ilk once hosgeldin aramiza
bir kisiye alicaksin canim cici35 belirlenen tarihte cekilis yapicak ve kim kime ciktiyse ona ozel mesaj yoluyla bilgilerini gondericek sende o kisiye gore alicaksin ayrica tanitim topgimiz var oraya girip kendini tanitman gerek boylece sana alicak kisi en azindan nelerden hoslandigin hakkinda bir fikir sahibi olucak sende alacagin kisi hakkinda ordan fikir sahibi olabilirsin ama!!!!! onemli kimseye soylemeyeceksin ben su kisiye aliyorum diye umarim yardimci olabilmisimdir

çok teşekkür ederim. ama peki geçen yılın resimlerini inceledim ben çok fazla hediye gelmiş 1 kişiye. bizde küçük küçük çok şeymi alacağız? mesela 10 tane hediye gelenelr vardı onlar naısl oldu?

evet canim onlarin hepsini 1 kisi yolluyor hediye sayisinda bir sinir yok canim o sana kalmis birsey kucuk kucuk bir suru hediye gondermistik gecen senelerde

evet canim onlarin hepsini 1 kisi yolluyor hediye sayisinda bir sinir yok canim o sana kalmis birsey kucuk kucuk bir suru hediye gondermistik gecen senelerde

teşekkür ederim canım çok saol. süper bi olaymış. görür görmez katılmak istedim açıkçası bende

nabersiniz bakalım bugünde ben yogundum

akşam giricem adresi eksikler var onları tespit edip bildiricem .... kızlar eger tamamlanmazsa listeden çıkartmak zorunda kalıcam çok üzgünüm

nabersiniz bakalım bugünde ben yogundum

akşam giricem adresi eksikler var onları tespit edip bildiricem .... kızlar eger tamamlanmazsa listeden çıkartmak zorunda kalıcam çok üzgünüm

yapmaaaaa çıkarma listeden blki unutmuş olanlar vardır canım önce bi hatırlatırız gerçi dimi

cicim geç mi kaldım bende katılmak istiyorum aranızaaaaaaaaaaaaaaa

hoş geldinn sefalar getirdin tabikii geç değill

canım temmuz topiğine linkini attığında girip bakmıştım o zaman yeniydi biraz geçsin dahil olurum demiştim unutmuşum
bugün aklıma geldi girdim hemen neyseki geç kalmamışım...
şimdi ne yapmam gerekiyor cicim

canım ilk sayfada bi link var kendimizi tanıttıgımız tanıtıyoruz kii hediye alıcak olan arkadaş zorluk çekmesin birde özelden bana adres bilgilerini gönderiyosun okadarcık

istersen geçen seneki çekilişin hediyeler,de var ilk sayfada bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…