- 29 Haziran 2010
- 2.798
- 96
evet daha da eglenceli olucak hele katil kurban ikilisi oluncahoşbuldum teşekkür ederim ne iyi oldu bu topik ama ya çok eğlenceli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet daha da eglenceli olucak hele katil kurban ikilisi oluncahoşbuldum teşekkür ederim ne iyi oldu bu topik ama ya çok eğlenceli
evet daha da eglenceli olucak hele katil kurban ikilisi olunca
huuuu huuuuu günaydıııınnnnn
Günaydınnnn Nasılsınız
ben iyiyimm siz nasılsınızz
günaydın kızlar bende 10 gibi kalktım yemeği pişirdim şimdi bebişimi emziriyorum hala gözler kapalı bakalım ne zaman ayılacak sizde ne var ne yok?bu arada ne işle meşgulsunuz?
Günaydınnnn cnmmm ..
bende 10:30 gibi kalktımm yandaki daireye doğalgaz döşeniyoo onun gürültüsüyle uyandımmm
oyyyyyyy cnm yaa bebişinmi varrrrrrr ...ne kadarlıkk küçükk herhalde yerim ben onuuu..rabbim sana bağışlasınn evladını..
ben çalışmıyorum cnm evdeyimm...sen
tşk ederm cnm kızım 21 aylık.bende evdeyim senin bebiş var mı?yada düşünüyomusun?
bir gunaydiiiiiiiiiiiinn da benden
yogunluk devam kizlar nasilsiniz bugun bakalim
oyy maşşalahhgünaydın kızlar bende 10 gibi kalktım yemeği pişirdim şimdi bebişimi emziriyorum hala gözler kapalı bakalım ne zaman ayılacak sizde ne var ne yok?bu arada ne işle meşgulsunuz?
günaydınn canoobir gunaydiiiiiiiiiiiinn da benden
yogunluk devam kizlar nasilsiniz bugun bakalim
bidee 10,30 kalktıgı için memnun değil delüüüüüü ben sabah 6,30 kalktım haberin varmııGünaydınnnn cnmmm ..
bende 10:30 gibi kalktımm yandaki daireye doğalgaz döşeniyoo onun gürültüsüyle uyandımmm
oyyyyyyy cnm yaa bebişinmi varrrrrrr ...ne kadarlıkk küçükk herhalde yerim ben onuuu..rabbim sana bağışlasınn evladını..
Maaşallahhh
benimm yok cnm bebiş uğraşıyoruzz evliliğin 10. senesindeyiz ama hala yokkk..rabbim inş banada ve isteyen herkesede nasip eder..
oyy maşşalahh
günaydınn canoo
bidee 10,30 kalktıgı için memnun değil delüüüüüü ben sabah 6,30 kalktım haberin varmıı
sadece nazlı biraz en kısa sürede inşallahh
günaydın kızlar bende 10 gibi kalktım yemeği pişirdim şimdi bebişimi emziriyorum hala gözler kapalı bakalım ne zaman ayılacak sizde ne var ne yok?bu arada ne işle meşgulsunuz?
Günaydınnnn cnmmm ..
Maaşallahhh
benimm yok cnm bebiş uğraşıyoruzz evliliğin 10. senesindeyiz ama hala yokkk..rabbim inş banada ve isteyen herkesede nasip eder..
Günaydınnnnnn cnmmmUOTE]
sagol canim