Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
kızlar ben vardıyalı calısıyorum bu haftada gececiyim yeni uyandım fırsat buldukca yazmaya calısacam yazdıklarınızı okudumda bence herken kendi arkadaslarını davet etsin,

birde konunun etiketleri varya en altta onada aklınıza gelen bişeyi yazınki bulması kolay olsun

evet daha da eglenceli olucak hele katil kurban ikilisi olunca

evet haklısın canım ben seviyorum böyle yküçük ama eğlenceli organizasyonları
kişisil bilgiler verildiği için herkes katılmaya tereddüt ediyor
yoksa çok daha kalabalık olurdu ve tabiii daha eğlenceli

günaydın kızlar bende 10 gibi kalktım yemeği pişirdim şimdi bebişimi emziriyorum hala gözler kapalı bakalım ne zaman ayılacak sizde ne var ne yok?bu arada ne işle meşgulsunuz?

bir gunaydiiiiiiiiiiiinn da benden
yogunluk devam kizlar nasilsiniz bugun bakalim

günaydın kızlar bende 10 gibi kalktım yemeği pişirdim şimdi bebişimi emziriyorum hala gözler kapalı bakalım ne zaman ayılacak sizde ne var ne yok?bu arada ne işle meşgulsunuz?

Günaydınnnn cnmmm ..
bende 10:30 gibi kalktımm yandaki daireye doğalgaz döşeniyoo onun gürültüsüyle uyandımmm
oyyyyyyy cnm yaa bebişinmi varrrrrrr ...ne kadarlıkk küçükk herhalde yerim ben onuuu..rabbim sana bağışlasınn evladını..
ben çalışmıyorum cnm evdeyimm...sen

tşk ederm cnm kızım 21 aylık.bende evdeyim senin bebiş var mı?yada düşünüyomusun?

tşk ederm cnm kızım 21 aylık.bende evdeyim senin bebiş var mı?yada düşünüyomusun?

Maaşallahhh
benimm yok cnm bebiş uğraşıyoruzz evliliğin 10. senesindeyiz ama hala yokkk..rabbim inş banada ve isteyen herkesede nasip eder..

oyy maşşalahh
bir gunaydiiiiiiiiiiiinn da benden
yogunluk devam kizlar nasilsiniz bugun bakalim
günaydınn canoo
bidee 10,30 kalktıgı için memnun değil delüüüüüü ben sabah 6,30 kalktım haberin varmıı
Maaşallahhh
benimm yok cnm bebiş uğraşıyoruzz evliliğin 10. senesindeyiz ama hala yokkk..rabbim inş banada ve isteyen herkesede nasip eder..

sadece nazlı biraz en kısa sürede inşallahh

oyy maşşalahh

günaydınn canoo

bidee 10,30 kalktıgı için memnun değil delüüüüüü ben sabah 6,30 kalktım haberin varmıı

sadece nazlı biraz en kısa sürede inşallahh

ayyyyyyyy cnm ya sen 6:30 da kalkıyonn bide bana bakkkkkk
bende 6 da eşim için kalkıyorum kahvaltısını hazırlıyorumm sonra 7:30 da tekrar yatıyorumm..
işte bu saatlere kadar uyuyorumm cnmm..
inşallahhhhhhhh cnmmmmmm

oy oy bebek olunca ne zaman kalkiyorsun ne zaman yatiyorsun belli olmuyor dimi canim

bi uyutmuyorlar insani zaten

Maaşallahhh

insallah canim

Günaydınnnnnn cnmmmUOTE]

sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…