Haydi çekilişe yeni bir yıl yeni umutlar hoş geldin 2013

çekilişi hangi tarihte yapalım ?

• 10 aralık

OY: 12 57,1%
  • 20 aralık

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Merhabalarr nasılsınızzz :KK1: Herkess çekilişe katılsınn haydiii :KK16:

Bu sene hala az bence de kişi sayısı.. Reklam mı yapsak ne yapsak gelin diye :KK1:

Anketinizde 20 Aralık dedim ; çünkü biz grupca henüz karar aşamasındayız.

Linkinizi paylaşmıştık , topiğimizde.

Katılsakta , katılmasakta herkese iyi seneler....

insanlar sanırım biraz tedirgin oluyolar :26: canım neyse bu senede böyle olucak sanırım

olsun yine de egleniriz biz :KK34:

Anketinizde 20 Aralık dedim ; çünkü biz grupca henüz karar aşamasındayız.

Linkinizi paylaşmıştık , topiğimizde.

Katılsakta , katılmasakta herkese iyi seneler....

tesekkur ederiz ama katilmanizi bekleriz size de iyi seneler simdiden

teşekkkür ederim bende iyiyim
konunu gördüm ve cidden çok eğlenceli bir topik olmuş
çok alakasız br yerden konuya dalmak istemem tabiii ama eğer liste dolmadıysa bende katılmak istiyorum
biraz inceledim bilmediğim şeyleride senden öğrenebilirim sanırım
sağolsun flzask da teşfik etti geleyim dedim bende

hosgeldin:KK3:

canımm hoşgeldinnnnnnnn ne iyi yaptın çokkkkkkkk sevindimmmmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

oo sende hosgeldin:KK9::KK9:

Son düzenleme:
bende iyiyim bugun biraz nefes alabiliyorum calisirken bende biraz burda takilayim dedim:KK1:
malum yogunluktan muhabbete giremiyorum

:118::118:ya şimdi şu anket nerde diycektimki buluverdim

Son düzenleme:
slm kızlar bende bugün ufak ufaktan hediyelik eşyalara baktım gelsin artık 10 aralık ve hediye arkadaşıma kavuşayım :KK19:

slm kızlar bende bugün ufak ufaktan hediyelik eşyalara baktım gelsin artık 10 aralık ve hediye arkadaşıma kavuşayım :KK19:

ay evet canım ya bende şimdiden başladım hediyelik arayışına ama kim olduğunu bilmeden alamıyorumkiiii:KK19::KK19::KK19:

ay evet canım ya bende şimdiden başladım hediyelik arayışına ama kim olduğunu bilmeden alamıyorumkiiii:KK19::KK19::KK19:

haklısın canım bu arada burdan sesleneyim kendini tanıtmayan arkadaşlarım var rica edicem onlarda kendini tanıtırsa katilimiz zorluk çekmez hediye alırken :KK51:

X