HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

Bende bozukları biriktiriyorum canım 1000 liramdan 150 lira harcamak zorunda kaldım grama çevirseydim harcayamazdım 10 gram parası olana kadar biriksin demiştim ama en iyisi gram gramda olsa almak sanırım canım:)
Evet yada açılmayan kumbara alıp kendine bekaslar attığını yazabilirsin cnm

Bende bozukları biriktiriyorum canım 1000 liramdan 150 lira harcamak zorunda kaldım grama çevirseydim harcayamazdım 10 gram parası olana kadar biriksin demiştim ama en iyisi gram gramda olsa almak sanırım canım:)
Evet para olunca harcanıyor gram olarak kalması daha iyi bende bu ay bir gram daha eklerim gram altınlarıma inşallah.. bir güne daha girdim Kasım'da bende ordanda 3 gram parası gelecek 5 kişiyiz iki kere dönecek ikincisini ne zaman alırım bilmiyorum

Bu eylül ayı bitirdi beni canım ya kurbandı tatildi düğündü dün kalan paramda gitti yani sıfırlandım 80 lira bozuk param vardı onu bir pet şişeye doldurdum yarım litrelikler varya onlara kesmeden çıkmıyır onda biriktireceğim. Değilse ekmek parası vs diye çok tırtıklıyorum eriyip gidiyor. İnşallah bir daha harcamak zorunda kalmam 10 gram hayal ederken 1 gram bile alamadım ya ben:))

Evet maalesef kapalı açılmayacak birşeyin içinde olunca insan sürekli çekip alıyor pet şişe iyi olmuş ama

Kızlar bende bu ay tam 160tl biriktirebildim şimdilik idare eder bu ay paramı çok savurdum ama artık daha dikkatli harcayacağım geçen ayda 179tl biriktirmiştim ben bu Ayıda bekleyip yarım altın atmayı planlıyorum kıyıya nasıl olsa kumbarada diye açamıyorumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…