- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
SAğol tatlım hayırlısıyla başlayı bitiririm inşallah:)Süpersin cnm hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAğol tatlım hayırlısıyla başlayı bitiririm inşallah:)Süpersin cnm hayırlı olsun
İnşallah canım harcamaların içinde 1 gram altın çok iyi:)Tekrar merhabalar
Bu ay zorunlu harcamalarım oluyor ama en azından 1 gram altın biriktirmeyi ümit ediyorum.
Günydn cnm iyi ve bol birikimli haftalar sana daGünaydın kızlar iyi haftalar:))
Amin canım hep birlikte inşallah:) Bugün akşam yemeğim hazır ekmeğimde var masrafım yok Allaha şükür:)Günydn cnm iyi ve bol birikimli haftalar sana da
Selam kızlar iyi pazarlar herkese nerelerdesiniz motivasyonumuzu kayıp mı ettik? Kimler hala bizimle burada?
eee herkes kaybolmuşş buralarda bende takip ediyordum sizi ama bir elim erip yazamadım.
bende düzenli birikim yapanlardanım kızlar iki ayrı kumbaram var birine küçük 25 kuruşa kadar olan bozuklukları atıyorum birine 1tl leri biriktirip atıyorum. muhasebeciyim ama aynı zamanda showroomda satış yapıyorum ve prim alıyorum onlarlada gidip gram altın alıyorum. iyice araştırmıştım gram daha karlı geldi bana. ağustos ayından beri 6 gram 1 çeyrek yaptım. bozukluklara ellemiyorum ocak ayına kadar bakalım orada ne kadar olacak.
düzenli yemek yemeye başadım iş yerimde normalde yemek parası alıp dışarda yemek yiyebiliyorum ama çok kilo almaya başladım artık 1,5sene önce 52 kiloyla işe girdim şuan 60ı gördüm o yüzden evden zeytinyağlı koyuyoym kahvaltımıda evden getiriyorum hem kilomu düznliyorum hem param cebime kalıyor. üst baş işine ağustostan beri ara verdim eskimedikçe almıyorum. sizler neler yapıyorsunuz hayırlı kazançlar kızlaaaarrrr
Valla cok begendim davranıslarınızda takdir ediyorum bende aynı sekilde kumbara yapmıstım kendime dedimki günlük 5tl masraflarımdan kısıyorum dedim hergün 5tl ile 3 ayda yarım altın aldım su sıralar altında baya cıkıyor hayırlısı :)eee herkes kaybolmuşş buralarda bende takip ediyordum sizi ama bir elim erip yazamadım.
bende düzenli birikim yapanlardanım kızlar iki ayrı kumbaram var birine küçük 25 kuruşa kadar olan bozuklukları atıyorum birine 1tl leri biriktirip atıyorum. muhasebeciyim ama aynı zamanda showroomda satış yapıyorum ve prim alıyorum onlarlada gidip gram altın alıyorum. iyice araştırmıştım gram daha karlı geldi bana. ağustos ayından beri 6 gram 1 çeyrek yaptım. bozukluklara ellemiyorum ocak ayına kadar bakalım orada ne kadar olacak.
düzenli yemek yemeye başadım iş yerimde normalde yemek parası alıp dışarda yemek yiyebiliyorum ama çok kilo almaya başladım artık 1,5sene önce 52 kiloyla işe girdim şuan 60ı gördüm o yüzden evden zeytinyağlı koyuyoym kahvaltımıda evden getiriyorum hem kilomu düznliyorum hem param cebime kalıyor. üst baş işine ağustostan beri ara verdim eskimedikçe almıyorum. sizler neler yapıyorsunuz hayırlı kazançlar kızlaaaarrrr
evet sizin birikimler nasıl gidiyor çok suskun olmuş burası:) ben bugünde kahvaltımı herzamanki gibi akşamdan hazırladım 7 tl yanıma kar kaldı bide sigarayı bırakabilsem:)Valla cok begendim davranıslarınızda takdir ediyorum bende aynı sekilde kumbara yapmıstım kendime dedimki günlük 5tl masraflarımdan kısıyorum dedim hergün 5tl ile 3 ayda yarım altın aldım su sıralar altında baya cıkıyor hayırlısı :)
evet sizin birikimler nasıl gidiyor çok suskun olmuş burası:) ben bugünde kahvaltımı herzamanki gibi akşamdan hazırladım 7 tl yanıma kar kaldı bide sigarayı bırakabilsem:)
Benimde iyi sayılır önceden bozuk paraların hepsini harcardım simdi 5kurusları bile kumbaraya atıyorum bende sigara cok para yiyor valla ama alıskanlıklarda zor bırakılıyor azaltmayı deneyin :)evet sizin birikimler nasıl gidiyor çok suskun olmuş burası:) ben bugünde kahvaltımı herzamanki gibi akşamdan hazırladım 7 tl yanıma kar kaldı bide sigarayı bırakabilsem:)
Çok iyi olur hatta 2018 hazirana kadar hedef koyalım kendimize bakalım NE kadar biriktireceğizAralık sonunda 2017 yılı toplam birikimlerimizi tablo yapalım, ne dersiniz?
Aylık 200 çok iyi bizde zam yapacağız artık Şubatta Yeni günümüze 5 senedir 100 TL den yapıyoruz..siz her ay toplanacakmısınız canım biz şöyle yapıyoruz 12 kişiden 5 kişi dışardan katılıyor her ay birinin evinde toplanıyoruz herkes bir çeşit yapıyor ev sahibi sadece tatlı yapıyor.. bir tane bizden yaşça büyük bir teyzemiz var ona birşey yaptırmıyoruz diğer 5 kişinin gününüde genelde yaz tatiline getiriyoruz gidip gelme olmuyor zaten yazın kimse buralarda olmuyor toplanamıyoruz paraları herkes ortak bir yere bırakıyor bazen de dışarda kahvaltı yapıyoruz herkes kendi ödüyorKızlar gün organizasyonu tamsm 12 kişi 200den Kasım ayında başlıyor hayırlı olur inşallah:)