• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

merhaba kızlar. 1.5 senedir hiç birikim yapamıyordum dolayısı ile bu topikleri bırakmıştım. önce eşimin işlerinde sorun çıktı alacaklarını çok uzun süre alamadı sonra hamile kaldım bebek telaşı ve eşimin işi yeni düzeldi allaha şükür artık birikim yapmak istiyorum. ben de bunalımdaydım ailevi sorunlar oldu bebekten sonra ve kendimi alışveriş e vurdum her canım sıkıldığında. artık öyle yapmıcam. bebek maması bezi ve zaruri ihtiyaçlar dışında hiç harcamıcam. biriktirmek istiyorum artık. bu ay kenara hiç para atamadım. kurbana da girdik eşim bebeğimiz için keselim dedi. gelecek ay en az 500 tl atmak istiyorum.

merhaba kızlar. 1.5 senedir hiç birikim yapamıyordum dolayısı ile bu topikleri bırakmıştım. önce eşimin işlerinde sorun çıktı alacaklarını çok uzun süre alamadı sonra hamile kaldım bebek telaşı ve eşimin işi yeni düzeldi allaha şükür artık birikim yapmak istiyorum. ben de bunalımdaydım ailevi sorunlar oldu bebekten sonra ve kendimi alışveriş e vurdum her canım sıkıldığında. artık öyle yapmıcam. bebek maması bezi ve zaruri ihtiyaçlar dışında hiç harcamıcam. biriktirmek istiyorum artık. bu ay kenara hiç para atamadım. kurbana da girdik eşim bebeğimiz için keselim dedi. gelecek ay en az 500 tl atmak istiyorum.
Aramıza hoşgeldin canım biz her ayın 17sinde kim ne kadar biriktirmiş diye bakalım diye anlaştık sanada uygundur umarım :)

Rimel almam lazım günlerdir düşünüyorum.:sinirli::KK48: Çünkü makyajı azalttım bu aralar, alıp da kullanmadan kurutmak istemiyorum. Üstelik haftalardır hiç bir şey satın almıyorken, aldığıma değmeli.

Ben de önceden kozmetik bağımlısıydım. En iyisi kozmetik dükkanlarının önünden bile geçmemek. Ve hangi üründen ne kadar var saymak. Sayınca insan gereksiz yere her şeyden fazla fazla aldığını anlıyor.
Valla mac nars alıp bir tane alacağım bende bundna sonra elimde 9rimel var 3 aydır makyaj yapmıyorum? Bende kendime yasak koydum gratis watsons rossman vs bunlarca girmek Yok 3 ay... :(

Aramıza hoşgeldin canım biz her ayın 17sinde kim ne kadar biriktirmiş diye bakalım diye anlaştık sanada uygundur umarım :)
benim maaş ay başında yatıyor o zaman bir sonraki ayın 17 sinde ancak ne biriktirdiğimi söyleyebilirim:)

Valla mac nars alıp bir tane alacağım bende bundna sonra elimde 9rimel var 3 aydır makyaj yapmıyorum? Bende kendime yasak koydum gratis watsons rossman vs bunlarca girmek Yok 3 ay... :KK43:
artık gratis watsons kesinlikle girmicem ya süerkli indirim var diye girip ruj alıyorum sonra onları anneme fln veriyorum elimdeki 3-5 ruj 1 yıl yeter valla şampuan da ihtiyacım olunca alırım her yer sürekli indirimde zaten. mac nars filan da almam gratis teki the balm markası çok güzel elimdekiler bitince bi the balm indiriminden alırım bitti.

benim maaş ay başında yatıyor o zaman bir sonraki ayın 17 sinde ancak ne biriktirdiğimi söyleyebilirim:)

artık gratis watsons kesinlikle girmicem ya süerkli indirim var diye girip ruj alıyorum sonra onları anneme fln veriyorum elimdeki 3-5 ruj 1 yıl yeter valla şampuan da ihtiyacım olunca alırım her yer sürekli indirimde zaten. mac nars filan da almam gratis teki the balm markası çok güzel elimdekiler bitince bi the balm indiriminden alırım bitti.
Evet işte cilt tipime uymuyor Benin her marka ama bende akıllandım artık elimdekiler bitmeden Yeni bir kozmetik ürünü almayacağım 3ay....

Kızlar tatildede biriktirmeye çalışıyorum bu arada sahilden cebimde arta kalan bozuklukları atıyorum cüzdanın köşesine eve gidince atıcam kumbaraya siz napiyosunuz :)

kızlar ben de biriktirecektim ama dayanamadım 100 tl bir çocuğa kırtasiye yardımı yapıcam napiyim her ay yardım yapmazsam kötü hissediyorum gerçi kurban da kestik ama bu ay yapmasam mı acaba

kızlar ben de biriktirecektim ama dayanamadım 100 tl bir çocuğa kırtasiye yardımı yapıcam napiyim her ay yardım yapmazsam kötü hissediyorum gerçi kurban da kestik ama bu ay yapmasam mı acaba
Canım ne güzel niyetlenmişsin hayır yapmaya kalbini bozma hiç yap yardımını bence bu senin paranı bereketlendirir içine huzur verir diye düşünüyorum:)

Canım ne güzel niyetlenmişsin hayır yapmaya kalbini bozma hiç yap yardımını bence bu senin paranı bereketlendirir içine huzur verir diye düşünüyorum:)
evet niyetlendim açıkçası yapayım bari inşallah işine yarar o çocuğumuzun

Nerelerdesiniz birikimci hatunlar:) Benim bu ay birikim işi nasıl olacak bilmiyorum abim evleniyor, tatile gideceğim, Allah yardımcımız olsun :)

Eylül 17 sine az kaldı kızlar bakalım NE kadar çıkacak kumbaralardan? Eylül ayı pek masraflı başladı bile ilk hafta bir düğün bir çeyrek ile açtık Eylül ayını... bide okul masrafları çocukların okul tişört pantolon ayakkabı onlar alınacak... kırtasiye masrafları yabancı dil kitapları derken bu ay zor geçecek benim için

Kızlar 900 lira alacağım vardı onu aldım bugün birikime ekledim çok iyi oldu eskiden olsa illa harcanıp giderdi arada kaynardı böyle böyle tasarrufu öğreneceğim inşallah :)

Eylül 17 sine az kaldı kızlar bakalım NE kadar çıkacak kumbaralardan? Eylül ayı pek masraflı başladı bile ilk hafta bir düğün bir çeyrek ile açtık Eylül ayını... bide okul masrafları çocukların okul tişört pantolon ayakkabı onlar alınacak... kırtasiye masrafları yabancı dil kitapları derken bu ay zor geçecek benim için
Eylül ayı benim içinde çok masraflı olacak canım hem düğün hem tatil.

Selamlar kızlar benimde tatilim bitti artık 6 günde toplam cüzdanımdaki biriken bozuklukları filan attım kumbarama şimdilik iyi gidiyor gibi çeyreğe az kaldı gibi :)

Bende gram altın alayım diyorum Allah nasip ederse inşallah canım:)

Arkadaşlarda gün yapıyorlarmış katılır mısın dediler katılırım dedim miktar belli değil 150 civarı yada 200 onuda direk birikimeaktaracağım o parayıda yok sayıyorum kızlar değilse harcanıp gidiyor borçlarımız kredilerimiz var ödeniyor yavaş yavaş Allah sağlık versinde çalışıröderiz:)

Arkadaşlarda gün yapıyorlarmış katılır mısın dediler katılırım dedim miktar belli değil 150 civarı yada 200 onuda direk birikimeaktaracağım o parayıda yok sayıyorum kızlar değilse harcanıp gidiyor borçlarımız kredilerimiz var ödeniyor yavaş yavaş Allah sağlık versinde çalışıröderiz:)
İyi yapmışsın canım gün iyi oluyor mecbur kalıyorsun hemen ayırıyorsun onun parasını benim de bir günüm var aylık 150 TL

kızlarrrrrr ay sonuna öyle hevesle bekliyorum ki. ağustosta çok harcama yaptım kredi kartım patlamıştı resmen şimdi taksitler ve zaruri şeyler dışında almıyorum. dışarda çok yemek yedik şimdi hiç yemiyoruz bu ay resmen greve girdim. ay sonua gelsin , paracıklar gelsin hemen kenara atayım ellerim kaşınıyoooo :DD

Back