HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

Süpersin canım bende 1 gram parası birikince gram altın alayım diyorum sonra vazgeçiyorum üstüne biraz daha koyup 2gram alayım diyorum böyle böyle gidiyor kaç gramlık param olunca alcam bilmiyorum :))

Evet kızlar şuanda kadar sizden gelenler:
Sena9797=200tl
Elmira2017=900tl
Winona93=300tl
Areser=350tl

Kızlar daha çok kişiydik ama bu kadar kişi devam ediyoruz sanırım diğerleri huhuu nerelerdesiniz :)

Kızlar iyi akşamlar attık bugünde birşeyler kumbaramıza birikime devam yalnız eylül ayı baya masraflı geçiyor...
Siz aldınız mı altınları nakit mi tutuyorsunuz kızlar? Ben bir yersen alacağım var 200 tl civarı onuda katıp yarım altına tamamlıyım diyorum :)

Ben tatildeyim canım benim içinde çok masraflı geçiyor altın henüz almadım 10 gram almak istiyorum üstünü tamamlayıp nakitolarak duruyor şu anda:)

Merhabalar kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat :)
Bugün 8.50 tl daha attım kumbarama ve 50tlye tamamlamış oldum okul açılınca birikimler zorlaşmaya başladı benim için biraz :/
Merhaba canımmm bende birikime devam ediyorum bir güne daha girdim aylık 100 TL kasım ayında alacağım inşallah direğe günden gelen paramla 3 gr altın yaptım... kumbarama pek fazla atamıyorum gün paralarından dolayı bu ay NE kadar çıkacak bakalım onunla da gr yapmayı düşünüyorum. Toplamda 5.5 gr altınım oldu

Merhaba canım maalesef öyle ama olsun sonuçta birikime devam ediyoruz bende cebimde kalan küçük paraları bozuk 1tlleri filan atıyorum şuan 80tl filan oldu ayın 17sine 12 gün var 150ye tamamlayıp gram altın almayı planlıyorum bende :)

Selam kızlar birikimler nasıl gidiyor ayın 17 sine az kaldı kumbarama bişeyler atmaya devam ediyorum...bugünde 5 TL attım inşallah bir gram parası çıkar çıkmasada üstüne eklerim Artık

Sizler napıyorsunuz harcamalar birikimler nasıl gidiyor?

Bende bozukları biriktiriyorum canım 1000 liramdan 150 lira harcamak zorunda kaldım grama çevirseydim harcayamazdım 10 gram parası olana kadar biriksin demiştim ama en iyisi gram gramda olsa almak sanırım canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…