Haydi Birbirimizi Tanıyalım, Ama Başkalarının Ağzından... :)

ege-deniz

dear EZgi Kk nın uçuk kaçık annesi,Asya'yla evropayı birleştiren kadın ,İngiltere kırsalında aşk peşine takılıp meczupluğu tercih etmiş şahsiyet!Kk da seni tanımış olmak inan çok güsell keşke Asya'nı Ada'yla süsleyebilseydin kırcam o mickey mouse un kafasını :)

p.s. : garajınızda sakladığınız oyuncaklardan haberim var! BİR DOST

Little Suzy

psikolojik danışmanlık yapan suzy arkadaşımız mum gibi kendi dibine ışıkvermezgillerdendir!!!! herkse teşhis koyar tedaviyi belirler ancak kendi problemlerini odasına kendini kilitleyip aşırı doz hamurişi alarak geçiştirir!!!
yüreği sıfatından daha güzeldir ehueheuheuheuhe
oğlunun pipisi daha 8 aylıkken 3cm dir uyarırım kız anaları!!!!!!
Kk da seni de tanımış olmaktan çok mutluyum!!!!

Tebesüm22

bu 22 yi hep merak etmişimdir ne oluyo bacım 22 si????
farklılıklarımıza rağmen sevdim bir kez de seni! içten, vefakar,akıllı,çelik gibi kadınsın vesselam!

Elif_bs

dünürüm,iyi insandır kızım yeterince başını ağrıtacağından hayat ona hep gülsün isterim !!!bir de yeniden starbucks da cafe latte keyfi yapsın isterim yanında da ben olayım bir pakette winston light ohh değmeyin keyfimeee!!!! kız dünürüm sen çok iyisin biliyin mi sana anne diyebilir miyim????

melek81

mart analarının sabır taşı,adı gibin melek! yardımsever,sorun cevaplasın tadında :))yardım etmek için çırpınan serçecikk!!!!!

Lazanya
Çok seksi bir kadın, herşeyden evvel!!! Politikacı, satışta uzman, laf süzgeci diye bişey kullanmaz!!! Geleni, geldiği gibi söyler. Kocasına çok aşık... Gıdasına dikkat eder, hiç VİTAMİNSİZ kalamaz. :))) Çok içten davranır... Bu sözümle sanılmasın ki herkesi kayıtsız şartsız sarıp sarmalar; aksine neyse aklındna geçenler, davranışları da aynı yönü gösterir... Çok ama çok çalışkandır, bu yönünü özellikle takdir ediyorum. Biraz pasaklıdır... (ben de baya nazik bir insanım, baksanıza; biraz dedim) :))) Mart Anneleri topiğinin vazgeçilmezlerindendir.. Aslında bir topiği daha var popüler olduğu ama bne şimdi hatırlamak istemiyorum... :)))

Lavinia00

arada bir iştahımı kabartan hemşerim!
minik mart annesi şehnaz la ikisi sanki küçük kız kardeşim gibi (bu ibare daha önce kullanılmış olabilir ancak yaşattığı duygular aynıdır demek ki imajı kuvvetlidir euheuheuh) sanırım kızı annesinin homini gıtrlaklığı sayesinde turunçgilleri ağzına sürmeyecek:))))
portakal tadında olsun hayatın minik yasemin :)))

LAZANYA
bizim mahallenin seksapelitesi en yükseği, en hareketlisi, en enerjisi bitmezi. Allahtan iş icabı hastanelerde oluyor, iş peşinde sancısı tutarsa güvenilir ellerde olacaktır.

Adayçoooooooo

muhtar hanım,pamuk hemşire! dil pabuç herkese cevap bir de hamarat her gün börek çörek ooff offf şimdi istanbul da olsam da adayçomun böreklerinden tatsam dediğim içtenlikle dediğim insan!!!

Beyazlilyum

bu nickine alışamadığım duygusal hami$, maneviyatı yüksek,boy pos,endam o biçimm!!!!!

oooo herkes buraya toplanmış....valla kimden başlasam bilmiyorum inanın o kadar çok sevdiğim varki bu sitede...bn yarın sırayla yazarım yazabildiğim kadarını....

kız aslıııı canım tek tutan şey duygusal hamiş..herşeye zırıl zırıl ağlıyorum...ne maneviaytı kız,oda ne ki??boy posta zaten aldı başını gitti..artık o ikilemeyi şöyle değiştirdik g.t göbek....:roflol:

AHH AH ÇOK DERTLİYİM BEN BU KK DAN HANGİ BİRİNİ YAZSAM ACABA NEYSE ŞİMDİLİK BEŞİYLE BAŞLIYIM EYLEMLERİM SÜRECEK :jeyyar:

LAZANYA: hala uyuzum sana o yaprak sarmalarından dolayı bi tane bile göndermeden kendisi yedi ama yinede sarmalar gibi datlu arkadaşım Şeniz

ADAÇYO:Eli maşalı,ikiz doğurmasından şüphelendiğim koca göbekli hamiş hatun : CüvCüv:

SARUBÖCCÜK:yavru diye hitap ettikçe kendimi annemden uzak hissetmediğim ve huzur bulduğum insan :ecrin_bebek:

ÇEREZİMMM: Canım hemşom baş tacım,berlinden gelince bana su böreği açcak,aramızda menfaate dayalı bi ilişki ozannedilmesin ben onun yüreğini seviyorum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

EYLEM: Bebişim isimsiz doğmasın diye çok uğraştı canım benim ama hala bulamadık :1no2: yinede ben ona güveniyorum iki elin nesi var dimi kaydirigubbakcemile5 ultra yardım sever ve alçak gönüllü kardeşim senağlama duygulandım hah (dilber hala tonunda lütfen:)

Arkadaşlar,
Muhtardan uyarı:

Bu isim size ne hatırlatıyor yarışması yapmıyoruz...klava: Lütfen daha içeriği dolu, bahsi geçen kişinin kişilik özelliklerine de değinen mesajlar yazalım, biraz özenelim... :Saruboceq:

loo bizim mart anneleri..
konuya bakıyorumda hakim oldunuz karılar..
libidonuz mu düştü..kaydirigubbakcemile

Libido ne ola ki???? :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

:roflol::roflol::roflol:

yaw arkadaşım heryerde yasak var içimizden geleni özgürce yazamayacaksak niye yazalım ama değil mii kpss değil bu anasını sattığım duygusal anlar yaşıyoruz şurda hemen çıkart oklavanı eli maşalı adayçoooooooooooolülülülülülü

bak la uyarıda verirmiş mıhtara bak tam mıhtar evet bu isim size ne hatırlatıyor :ADAÇYO?
cevap veriyorum: huysuz ve datlu garu.eli maşalı koca göbekli istanbulun en koca göbeklisisin işte naniknanik

neyse şaka bi tarafa kk ya ilk girdiğim sıralardan beri kendimi ilk defa yakın hissettiğim çok sıcak kanlı bir arkadaşla tanıştım.bir akşam vakti bana benim yerime yarın ankara simidi yermisin ama git köşe başındaki simitçiden al simit dünyasından değil deyince gece gece yüzümde bir gülümseme yaratmıştı.bu gülümseme sabaha kadar yüzümde kalmış olacakki sabah yanaklarım mayışmış ve simiiiiiiit diyerek uyanmıştım. cokacimcoook köşe başında simitçi aradım sabahın 6:30 u işe koşuşturuyorum,bi taraftan gülüyorum.işte böylesine içten doğal...

selmınızı asla geri çevirmeyen üzüntünüzü paylaşan sevincinizi çoğaltan nadir bulunan insanlardan .ama şunuda belirteyim ki çok yalançıı, ablasını annem diye yutturmaya çalışmasını şiddetle kınıyorum.onun annen olması imkansız mıhtar seni 5 yaşındamı doğurmuş bu kadıncağaz :roflol:

ya bu arada göğüslerimin altı çok terliyo la pardon duygusal anlar yaşıyoduk dimi naniknanik

xNazanx
Nasıl samimi, ne kadar bizden biri... Çok çok çok ama çok hamarat, hatta kimse alınmasın en hamarat. Bu hatunun yorulma fonksiyonu eksik, doğuştan... Hem çok genç, hem çok güzel, hem çok zayıf hem de süper bir anne. Hatta ne bir annesi, ikinci anne... Boyu kadar oğluna kardeş yapıyor bir de... Her zaman en içten en yalın haliyle, yardıma hazır, hoş sohbet... Amaaaa eğer ki ona karşı kabahat işledi iseniz ve gerçekten kabahatli iseniz, ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelebilir. Çok kararlı karıdır vesselam... Ancak bir o kadar da affedici, yumuşak kalpli... Sahip olduğun bu erdemlere imrenmemek mümkün değil... Seni seviyorum Nazanımmm...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebessüm22
Hani klasik bir söz vardır; takma kafana tokadan başka bir şey diye... Bu kız, kafasına tokadan başka her türlü aksesuarı takar ve bu kadar mı yakıştırır... Zaten çok güzel... kalbinin güzelliği yüzüne yansıyanlardan. Çok akıllı, okumaya doymayan, kafası zehir gibi çalışan, aynı zamanda pratik zekaya ve yüksek bir duygusal zekaya da sahip biri... Sohbeti hoş, kalbi temiz... Enerji dolu, güler yüzlü, çok ama çok hoş biri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…