Haydi Birbirimizi Tanıyalım, Ama Başkalarının Ağzından... :)

ege-deniz
Ben hem bu kadar korkak hem bu kadar cesur kimseyi tanımadım hayatımda... Birgün gelir birşeyden acayip korkuyordur, mesela salıncakta sallanmaktan... Anlatırsınız, sakinleştirirsiniz; yarın bi bakmışsınız bungee jumping yapıyor. Hatta bakmışsınız 1 ay sonra eğitmen sertifikası almış... Yemek yapmayı bilmez ama vereceğiniz tarifleri harfiyen uygulayarak en baba tarifi bile üşenmeden deneyebilir. Zorluklardan yılmaz. Telviye Hanım kıvamındaki annesine hasreti bitmez, taa ki bir araya gelip, ilk 3 günü devirene kadar... Özgürlüğüne düşkündür, iyi bir dosttur, sohbeti kesinlikle çok zevklidir ve çok da vefalıdır. Beni unutmadığını bilmek güzel, ben de seni unutmadım ve özlüyorum...

Tebesüm22

bu 22 yi hep merak etmişimdir ne oluyo bacım 22 si????
farklılıklarımıza rağmen sevdim bir kez de seni! içten, vefakar,akıllı,çelik gibi kadınsın vesselam!

bitanem 2 sayisini cok severim ben..kismen uguruna da inanirim hayatimda...22´ye gelince 2 yi tuttum bir gün, elimde cogalinca 22 oldu:roflol:

ayrica ben de senin icin ayni seyler düsünüyorum ama muhtarimizin istegi üzerine daha bi detay gececegim:jeyyar:

ege-deniz
Ben hem bu kadar korkak hem bu kadar cesur kimseyi tanımadım hayatımda... Birgün gelir birşeyden acayip korkuyordur, mesela salıncakta sallanmaktan... Anlatırsınız, sakinleştirirsiniz; yarın bi bakmışsınız bungee jumping yapıyor. Hatta bakmışsınız 1 ay sonra eğitmen sertifikası almış... Yemek yapmayı bilmez ama vereceğiniz tarifleri harfiyen uygulayarak en baba tarifi bile üşenmeden deneyebilir. Zorluklardan yılmaz. Telviye Hanım kıvamındaki annesine hasreti bitmez, taa ki bir araya gelip, ilk 3 günü devirene kadar... Özgürlüğüne düşkündür, iyi bir dosttur, sohbeti kesinlikle çok zevklidir ve çok da vefalıdır. Beni unutmadığını bilmek güzel, ben de seni unutmadım ve özlüyorum...

harika bir tanim..tebrik ederim senisengözlerimebaksanab

adayadayi
benim sevgili dünürüm ilk baslarda fazlaysiyla mesafeliydik ama onu tanidkca o kadar cok sevdimki yüregi gibi kendide cok güzel benim güzel gelinimin anasi iyiki tanimisim seni

lazanya
cok hos bi hatundur kendileri ve cokda yardim sever senide iyiki tanimisim lazanyam senide cok sefiyom

tebessüm
catlaklar sinifindandir kendileri cok tatli cici bi hatun sohbetinede doyum olmaz senide cok sefiyorum canomm

efettt simdi gelek benim yorumlarimaaa...siki durun:jeyyar: cünküm icimden geleni geldigi gibi yazacagimşakkıdı sansürsüz (ohne zensur:jeyyar:--napayim sana satasmadan edemiyorum askimnaniknanik)
ee haliyle senden baslayacagim öncelikli olarak:jeyyar:

CEREZ: Benim onunla olan kisisel problemlerini bir yana birakacak olursak:jeyyar::roflol: ve kitabin tam ortasindan konusacak olursak hakikaten has kiz Allah icinkaydirigubbakcemile3
Bozuk Tükcesine Almanca kelimler serpistirmesiyle dikkatimi cekti ilkinsırnaşık şey sonra millete satasmasi,iki dakika mübareginin üstünde oturmamasi.. aa bir de fena halde belescidir..Ana kucagi/Autositz´ini nasil belese getirdigini cümle alem bilir:roflol:lülülülülülü ohh ohhh canima degsin:dilcikar: bütün kirlini dökcem ortaya :lepi:kaydirigubbakcemile3
sonraaaaa.... bak kizar ama merhametlidir..ictendir...vefalidir...duygusaldir ama caktirmamaya calisir aklinca..safim benimmmm gizleyemiyorsunşakkıdı
ayrica mart anneleri arasinda neredeyse mart kedisi ünvaniyla anilmasi da tesadüf deel bence dekaydirigubbakcemile3
tatli bir ukalalik vardir ama ben yakisan insanda severim bunu bak..sana yakisiyornaniknanik
hakikaten nikine uygun bir karekter..hakketen cerez gibi yani..sensiz olmuyor cicim..aa bir de fena aliskanlik yaptigi da dogruymuslülülülülülü

hadi yalan desositososito diyemezsin cunku hepisi birden dogrulülülülülülü

Son düzenleme:
Sehnaz:
Kücük seylerden mutlu olan, sirin bir dünyasi olan sirin bir insan...cerez ile ayni ülkede yasamasina ragmen hic ona benzemeyen mümtaz kisilik:roflol:

becerikli,samimi,icten bi kiz..nedendir bilinmez ama ilk tanidigim andan beri kalbimde, zihnimde yer etmis biri..rüyama bile girmisti yaaa:roflol:
ben de seni seviyorum canim benimmmmkaydirigubbakcemile5:içelim:

altunumm
cnm hemsehrim seni daha yeni tanidim sayilir ama cok temiz kalpli ve icten bi insansin ...insan hemencik isiniyo sana ortaliklarda olmayinca hemnde merak eder insani ...cok sekeysin yaa senide iyiki tanimism

Muhtar/ Deniz

Walla ne yalan diyeyim seni ilk tanidigimda cok temkinli yaklasmistim...:roflol: diyordum ki kendi kendime bu kizin isi gücü yok mu KK´yi o aciyor o kapatiyor..sonradan gelip siteyi birbirine katmistin cünkü:roflol: isin espirisi bir yana degisik bir sikinti hissetmistim onda..sonra zaten kendisi anlatmaya baslamisti dertlerini, paylasmisti bizimle saolsun...onun icin cok icten bulurum...ama önümüzdeki secimlerde cerez aday olmadigi sürece oyumu kendisine vermeyi düsünmüyorum:roflol: son zamanlarda cok degisti cok, hic eski enerjisi kalmadi..yani son zamanlarda kamu yararina tek elle tuttulur hizmeti bu basligi acmasi olmusturlülülülülülü ama bu da oy icin beni ne kadar ikna eder bilinmez:roflol:

dahaaaa...yardim sever bir kiz..candan da bak...yalniz kendini hemen insanlara aciyormus gibi gözükse de bence bilincli bir sekilde gizledigi yanlar da var:jeyyar: olmasi gerektigi gibi yani..sinirsiz degil yani dengeli...aslinda tam olmasi gerektigi gibi...bilmem anlatabildin mi...denge önemli unsurdu benim hayatimda..onun icin her insanda bir iyi kötü bir denge ararim da ben...kimisi belki buna tutar da diyebilir...

öyle iste muhtarim...seni tanidikca daha bi sahiplendim isin türkcesi...icinin, yüreginin temizligi hakikaten cümlelerine, yüzüne ve en önemlisi ruhuna yansiyor..iyi ki KK mart annelerine geldin yani..:içelim:

Lazanya

Asli kendine güvenen, nerede ne icin oldugunu bilen bir insandir. Yaptiklarinin arkasinda kendince mantiksal bir dayanagi vardir. Nerden geldigini ve nereye gitmek istediginii bilen tavri insanda saygi uyandirir..en azindan bende öyle bir etki yapar..cünkü ben hangi yörüngede raks ederse etsin kendini taniyan ve dünyasiyla barisik olan insanlara cok saygi duyarim. Kisacasi amaci olan, düsünen, üretebilen, "ben de varim" diyebilen, pes etmeden imkanlarini zorlayan ve hayattan yilmadan beklenti icerisinde olan insanlari cok severim...onun icin hakkaten insanligi, sekerligi,Dogalligi, tatliligi disinda da bu özellikleri ile kendini bana ayri bir sevdirdi diyebilirim:içelim: kisacasi ben kendini bilen akilli insani severima.s sevdim seni bir kere baskasini sevemem:roflol:

ama sunu da söylemeden gecemeyecegim..fotograflarinda normalinden daha farkli gözküyorsun..daha degisik, daha bir sert sanki..tam anlatamadim aslinda ama bir degisik iste..ama kamerali görüsmemiz de anladim ki fotografindakinden cok daha genc, ve yazilarina yansiyan halinden cok daha dinamiksina.s

Ege-deniz

walla ezgi´yi ilk tanidigim andan beri bana degisik bir güven verdi. Samimi ve icten bir hali var..güler yüzlü, kalbindeki agzinda olan bir insan..
ayrica Muhatarimin tespitlerine de aynen katiliyorumkaydirigubbakcemile3 harika betimlemis yania.s

deli cesati var ..aslinda gözüktügü kadar cesur (deli cesareti yani) degil..aslinda gözüktügü kadar gamsiz da degil.."amannn bosverci" degil yani lakin duruma ve keyfine göre kendini cok iyi dengeliyor hatun. ne ondan sikyetci oluyor ne digerinden..

seni seviyorum cicim..kaydirigubbakcemile5a.s

ayy bu gecelik bu kadar olsun...yine yazcam ama insalalh:jeyyar:

damla, aysin, dilek, özge, melek, elif, enel, yasemin... ve diger degerli dostlar hepiniz aklimdasiniz ama gözlerim kapaniyor artik...sırnaşık şey

hadi ben uctum..byesss:eek:

Adacyo
Bizim mahallenin muhtaridir kendisi.. aynı zamanda 8 kollu ahtapottur, 8 kolunda da 8 ayrı sopasiyla… kimi zaman aklıyla, cogu zaman sevgisiyle, her zaman esprileriyle döver bizleri… nasil olur da heryere yetişir, hepimize ayrı ilgi alaka gosterebilir, tüm bunları nasıl aklında tutar, bu kadar sabit kurallari varken nasil bu kadar uyumlu sevecen hoşsohbet olabilir ki insan?
Cunku koyduğu kurallar yerindedir, sordugunuz sorulara hep dogru cevaplari alırsınız, karsisindakine verdigi degeri iliklerine kadar hissettirir, dogaldır, dürüsttür, harbi hatundur, bu kadar insani mutlu ederken mutluluğu hakedendir bence en kısa zamanda da alacak olandır.
Ayrıca rapunzeldir, kokoş hatundur, kendisi aynı zamanda Martha stewartıdır da mart annelerinin, her iş gelir bunun elinden, herşey için pratik bir çözümü vardır.
Bir de mutevazidir ki off, bunlari okurken yüzü kizaracak olandir.
Canım arkadasim, kader ortagim, kknın bana en guzel hediyesidir.
Hakkında yazmayı bir turlu bitiremedigim, bitirmeyi hic istemeyecegimdir…

p.s.editlenecektir, uyku dolayisiyla ara verilmistir.

cerez im
meleğim benim ya çok seviyorum seni tatlım benim

duygusaldır içtendir samimiyetle bütün sorunlarımı paylaşabildiğim biricik arkadaşımkaydirigubbakcemile2
biz hamiş kalmak isterken tanıştık evet şükür cerezim hamile ve son 23 gün var doğumuna :emir_bebek:
birlikte şafak sayıyoruz sağlıcakla gel tatlı yeğenim benimgamyoncuiremsu
kısacası iyi günümde kötü günümde yanımda olan biricik arkadaşımdır delikafadulden
zaten gerçek dostlukta bu değilmidirkaydirigubbakcemile5

inşallah bende bir gün yazabilirm hamileyimmmmmmmmm:nazar::nazar:

tebessüm
her ne kadar kendisi sevmesede benim hep icimden ona gülsüm demek geliyor.. taa ilk yorumunu okudugumda gecmisti bu icimden.. :1rolleyes:
bu nicki kullanmasinin bi hikayesi var.. ama ne tuhaftir ki, ben her bu nicki gördügümde tatli tatli gülümsüyorum, kendisini görmesem bile tebessüm ediyorum...yürekler bir oluyor..:1hug:
bu cadiya satasmasini cok seviyorum.. disime göre tam... ama bende onun disine göreyim, farkindayim..:nazar:
o kadar geyigin arasinda ciddi seylerde konusulabiliyor bu hatunla.. her defasinda sasirsamda bu böyle... daldan dala atliyabiliyruz kendisiyle.. biliyorum ki sap gibi ortada birakmiyacak beni, takilacak pesime..kaydirigubbakcemile
bana gizemli diyor.. türkcemin bozuklugu haric (ki sehnaza sor sen benim türkcemi) ben kendimi tebessümde cok görüyorum, buluyorum.. ortak yönlerimiz cok, bu aci bi gercek olsada..
bi libido farkimiz var..onuda kimselerler karsilastirmam zaten:jeyyar:

beni yerden yere vursada, biliyorum beni sever lülülülülülü. öyleki benden haber alamayinca sms yazar, karsilik gelmez benden, ama yinede kizmaz bana..a.s.
sevdirmesini iyi biliyor kendini.. bizde napalim elimiz mahkum seviyoruz
Şeniz

yok mu laa benım gözellıklerımden bahsetcek bı yiğt:nazar:

Lazanya
kendine güvenen, ve bunda hakli olan süper bi kisilik..
vitaminsiz vitaminsiz diye diye esini yerden yere vursada aslinda onu cok seven muhterem zat..
seksimi seksi, alimlimi alimli, kurt gibi kayanayan bi hatun.. hihoyyyt
bos duramaz kendisi.. hep hareket halindedir.. :nazar:
onu böyle fikir fikir gördükce aklima gelen ilk sey hep bu geceleride deli yatiyordur ya oluyor.. duramaz cünkü.. düsünemiyorum.. sositosositosositososito
isleri arasinda gelip bizi bi yoklayan, hersey yolundami diye bi göz atan, ve her zamanda dogru zamanda gelip, kimilerinin gevezeliklerini cekmeden gerekli bilgileri alip o günden bisey kacirmadigini bilerek isine dönen doguracak kadin :1hug:
iyiki varsin
Şeniz

LAZANYA
benjamin button filminin fragmanini izledim, anaaa dedim bizim lazanyadan esinlenmişlerrrr lakin bizim kız da her gun daha bir genclesmekte daha bir enerjiklesmekte..kariyeri de cocugu da alasindan yaptin valla helal

bundan 20 sene sonra bizim veletler kazık kadar oldugunda, biz bel fıtıgıyla ugrasirken bu lazanyanin kizi ile diyalogu su sekilde olacak;

Lazanya-- sus kız, abla diyeceksin anne degil anlastik mi?şakkıdı
Alaz Ada--ama anne benim uykum geldi hadi artık dönsek ya evemirmirmirmir
Lazanya-- karşı çıkma anneye, hadi eller havayaaaa ohhhh..:içelim:

kendisinden talebim basbakanliga adayligini koymasidir, kampanyasinda it gibi calismayan da serefsizdir, yeminle ulke kurtulur, hersey vatan icin :teytey:

fencidmlrms
o kadar seker bi hamiski bu onu sevmemek mümkün degil...cok icten sicak kanli bi derdin oldummu hemn kosan güzel bi insan iyiki senide tanimism cnm seni cok sevirem

lazanya;
namı; doguracak kadin ;
çok hareketli seksapenli ,jnm herşeyi de janı isteyen hamiş hemşerim...kaydirigubbakcemile3
yardımseverdir çok ne istediğini bilen birisi.... vitanımsız ini çooook seven gayretli hatun

X