Haydi Birbirimizi Tanıyalım, Ama Başkalarının Ağzından... :)

Evet ben de yazayım artık...
Saruböceq
Gönlü bol arkadaşım benim... Harbi karıdır, lafını esirgemez. Korkusuzdur...
Çok paylaşımcıdır. Acılara karşı dayanıklıdır. Sert görüntüsünün altında pamuk gibi bir kalbi vardır... Çok yönlüdür, her an herşeye yeter, aklı ere. Çok da akıllı karıdır vesselam... Eli maşalıdır, biraz çekinmekte fayda var.... Allah'tan başka kismeden korkusu olmayanlardan... Çok seviyorum onu çok.... Ama havasında değilse pek yanına yaklaşmamak gerekir. O zaman fazla yüz vermez. Ama üstünüze alınmayacaksınız, geçer... Baskıcıdır biraz, inandığı doğrulara ters düşen bişey söylerseniz sonuna kadar savunur. Siz yanlışsanız da mutlaka doğruyu size kabul ettirecektir. Dominant bir karıdır işte...

Eftelya
Çok girişkendir, samimi ve içtendir. Her fırsatta dostlarına selamı esirgemez. Düşüncelidir ve iyi niyetlidir. Candan biridir yani.... Ama ilgisi çabuk dağılanlardan... Bir işle meşgulken bir bakarsınız bir anda başka bir işe başkoymuş... Taze bir anne adayı kendisi... Ona bu yolda başarılar ve sağlık diliyorum bebişiyle birlikte....

SAOL CANIM BENIM....benımde cok begendıgım kişiler var ...
aynen sende oylesın....Şeniz

alyaasulinn yanii o benim cadı arkadişim :) aynı özellkleri taşıoruz ve ben onu çok seviyorumm şımarık cimcimem benimmmm kaydirigubbakcemile :)))))))

dilekcimm senii çok seviyorummm vee dört gözlee küçük prenses alyacımızı beklıorummm :))

şafakk 35 ha gayrett gıııı :))))

canım tşk ederim bende huzur mutlulu aşk dolu bir yol diliorum ailenle birliktee yolun vee topiğin açık olsunnnnnnn:))))))))))))))))))

Alyasulin
Güçlüdür ama bir o kadar duygusaldır... İlgi ister, ilgi göstermezsen kabuğuna çekilir. canına tak etmeden fazla şikayet etmez, sadece çok bunaldıysa ve kendi kendine çözemiyor ise dile getirir... Biraz içine atıp, biriktirenlerden yani... İlgi istediği gibi, ilgilidir de... Konuşkandır, eğer modundaysa kimseler tutamaz onu. Tersi pistir, vurur kapıyı gidiverir haa!!! Ona göre...
Candan bir arkadaştır, seviyorum Alyasulin'i...

eftalya66 evet arkadaşım yorumlarını okudum gerçekten oyle sende benım bı kardesım gıbısın annemlerden sonra sabah konustugum ılk kısı sensın çok temiz ve iyi niyetlisin
ben dertlerımı dınledıkden sonra benı yorumlarınla rahatlatıyosun ve yanlısı dogru secmemde yardımcı oluyorsun iyki varsın ve iyki tanımışım seni a.s. dilerim daha uzun sürer bu arkadaslıgımız...

şehnaz evet buda benim kafa dengim çılgın arkadaşım ortak yönlerimiz okadar çok ki seninle kafa dengim ve hayata karşı duruslarımız ve fikirlerimizin uyuştugu ve çok rahat konuşa bildiğim her konuda yardım aldıgım ve herzaman yanımda olan benim için özel olan insanlardan birisin umarım arkadaşlıgımız uzun sürer ve realdede tanışırım seninle iyki varsın iyki tanımışım seni benım kucuk ardamın annesı Şeniz

Zaraq benim için değerli ve iyi kalp güzel arkadaşım herzaman yanımda olan ve fikirlerimi açıkca beyan ettim ve doğrularımı yanlışlarımı bulmam için bana yardımcı olan sıkntımda derdımde benı dınleyen yol gosteren degerli arkadaşlarımdan biri sende hoşgeldinn hayatımaa a.s.

*Sea* buda benim küçük yaramaz kız kardeşim sende benim için diger arkadaşlarım gibi çok degerlisin ve inan benden öğrenceğin hayata dair çok şeyler var ve bana ne zaman ihtiyac duysan yanındayım benim ciceme kardeşim seviyorum seni Şeniz

daha yazacagım kişiler var ama biraz basklarınada yer acım

Son düzenleme:
Şehnaz
Şehnaz benim küççük kardeşim gibi.. Kimi zaman bir dost kimi zaman küçük kızkardeş. yaşına başına bakmadan evlenmeler, çocuk doğurmalar, gurbette bir başına çile çekmeler.... Hepsine göğüs gerer. Çok vefalıdır, çok ilgilidir. Sevdi mi yürekten sever. Herşeyini paylaşır. Sinirlendi mi biraz korkmak lazım... Duygusaldır, acelecidir, vesveselidir. Sürekli telkin edilmek ister. Alıngandır da... Bir iki gün ihmal edin, hemencik küser... Tatlı minnoşum benim... Çok da güzeldir ayrıca, çok bakımlıdır. Yenilikleri yakından takip eder. Çok da iyi bir marangoz ustasıdır aynı zamanda... Montaj işleriniz için derhal çağırabilirsiniz. Ama ben senden önce doğuracam Şehnazımmm

evett karderşimm sendenn daha ders alacağım çok konu varrr şimdi açık açıkkk konuşmakk istemıorumm maluumm rtüükk varr amaa sen anladınn onuu zilliimmm benniimmm kaydirigubbakcemile2

ADACYO Güleryüzlü,inanılmaz pozitif,doğal,toparlayıcı ve hakkını sonuna kadar arayan biri gördüğüm kadarıyla :)

evett karderşimm sendenn daha ders alacağım çok konu varrr şimdi açık açıkkk konuşmakk istemıorumm maluumm rtüükk varr amaa sen anladınn onuu zilliimmm benniimmm kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: hem rtürk hem muhtar var ona gore bak atılırız burdan sen sus msn konussun :roflol: :roflol:

Eftelya
Yeni başlayan bir arkadaşlık ama umarım sonu dostluğa ulaşır seninle.. Çok güzel zamanda başladık bu yola, heyecanlarımızı, sevinçlerimizi, korku ve endişelerimizi paylaşarak.. O yüzden temelleri sağlam olacak bu arkadaşlığın..Seni tanıdığıma çok memnunum canım benim..

tanitacak cok kisi var.. ama bi yerlerden baslamak lazim..
muhtarimizdan baslim bende ..
ADACYO
eli masali arkadasim benim..
sonradan katildi aramiza.. ama meger bizde onu bekliyormusuz.. koskocaman bi boslugu doldurdu kendisi..:1hug:
kuruldu makamina.. sanki bu zamana kadar baska bisey yapmamis gibi saliyor oyana bu yana oklavasini..
yüregi kocaman..herkese yer var.. sevgisi herkese yeter..
herkese yetmeye yetismeye calisan, herkesin gönlünü hos tutmaya calisan, hic biseyden üsenmeyen güzelmi güzel, cekik gözlü bi hamis kendisi.. :asigim:
iyiki varsin..
:1hug:

ben tanıdıklarımdan benim gibi hafif uçuk kaçık olanları yazacağım mart annelerinden
tabiki başı HACER çekiyo devamı ASLI, GÜLŞAH,daha uçuklarda garanti vardır ama ben bu aralar çok uzak kaldım topiğe arkadaşlar ama hepiniz çok cici annelersiniz dünyanın en cici bebekleri için en iyisini isteyen güzel anneler

LAALE..
inattır..dediğim dedik çaldığım düdük modundadır..
sevecendir..hassasdır.narindir gerçekten ismi gibidir.
cevabını esirgemez.sonuna dek gider lafının peşine..
rahatsız etmek istemez kimseyi..müsaitse o beni arar diye düşünür hep.
kocaman bir yüreği ve o yüreğine sığdırdığı bir sürü insan vardır.kimilerine göre ukala,kimilerine göre seksi,kimilerine göre de abla rolünü üstlenmiştir.
vazgeçilmezdir..
:asigim:

Çirkin Betty
Karadenize benzetiyorum ben bu hatunu..
Bazen azgındır dalgalarını kıyıya sert sert vurur aynı bizim denizimiz gibi..
Bazende sessizdir.Aynı gün iki hali olur..E biraz önce dalgalıydı deniz noldu da duruldu dedirtir..
Konuşacağı ve duracağı yeri bilir..
Asabidir..Laflarını seçmez.Ağzına geleni söyler.
Politik değildir.Öleceğini bilse vazgeçmez yapacağı şeyden..
İyi bir dosttur..
Karadenizin harbi karsıdır..Trabzonun böğründen kopup düşmüştür Ankaraya..Geldiği yeri unutmayanlardan..
:1hug:

Hazır o bana sataşmışken ben de ondan bahsedeyim...
ÇEREZ
Selvi boylu, ince narin yapılı, beyaz duru tenli arkadaşım. Yaşı ufacıktır ama aklı her bi işe çalışır maşallah. Çerez deyince aklıma yüksek libidosu geliyor; bunu da söylemeden geçemiyecem... Çok sevgi doludur, yaşama sevinci ile dolup taşar... Kolay kolay hüzünlenmez, hüzünlense de belli etmez. Lafını esirgemez ama çok üstüne gidilirse, acil işleri nedeniyle kaçması pardon çıkması gerekebilir... Dondurma yemeyi, kahve içmeyi pek sever... Çok tatlıdır, şirinedir... Büyümüş de küçülmüştür. Ama kocaman yüreği sadece güzelliklerle doludur. Seviyom Çerez'imi...

CEREZ
mart annelerine üye oldugumda dogal olarak kimseyi tanimiyodum ilk kendisi satasti cizelgemi yapti falan her konudada hep yardimci olmustur bana cok yardim sever insanlarin derdi oldummu hemn onu teselli edecek yorumlar yapar ve cok neselidir hep pozitiftir insan üzgün olsa bile onla konusmasi yeter hatta gecen hafta cumartesi baya teslli etmisti beni onun sayesinde kendime gelmistim SENI COK SEVIYORUM IYIKI TANIMISIM SENI

Little_Suzy
Çok ama çok tatlı bir insandır. İyi bir dinleyicidir. Bütün zor zamanlarımda yanımda iyi bir dinleyici ve moral verici olmuştur. Lafını esirgemeden konuşabileceğin bir dosttur. Açık sözlüdür, güven verir. Çok neşeli bir insandır. Çok da güzeldir. Hoş hatun.. Biraz umursamazdır. Uykuyu ve tatlı yemeyi çok sever.... Zorlukların üstesinden neşesi ve zararsız vurdumduymazlığı sayesinde gelir. Değişik mekanlardan internete bağlanmayı sever. Yanında kendinizi rahat hissedeceğiniz biridir. Sevgisini dile getirmekten çekinmez. Bu nedenle kuşku duymazsınız hiçbir zaman... Disipline edilmekten çok hoşlanmaz, kendi de disipline edici değildir. Akıllıdır, aklını keyfi gelen yerde, keyfi geldiği ölçüde kullanmaktan yanadır. Öyle herşeyi düşünmeyi sevmez. Çok iyi yürekli, film sever, konuşkan ve güleryüzlü arkadaşım. Seni tanıdığıma çok mutluyum....

laaleye kalp bana teselli...
çok ayıp....:mymeka::mymeka::mymeka:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…