Haydi Birbirimizi Tanıyalım, Ama Başkalarının Ağzından... :)

Fncdmlrms

mart annelerinin hepsini çok sewiyorum hepsinin yeri ayrı bu hatun benim gibi sallapati misyonu evişi olmayanlardan işini çok seven iyi bir eğitimci olduğunu düşünüyorum işini sewven her insan gibi hayata karşı hep pozitif bakıyor hep de pozitif bakmasını istiyorum hakediyor!

adayadayı

Bütün hamileliği boyunca yatmak zorunda olmasına karşın bu durumdan bir gün bile şikayet etmeyen. Pozitif, ne görse ne alsa paylaşan,konuşmaktan hiç sıkılmayacağınız tatlı dilli bir anne adayı :)

Elif_bs

Foruma girmeye yeni başladığım dönemlerde ilk samimi olduğum,kendimi yakın hissettiğim,bilgili,ilk görüşmemizde sanki yıllardır görüşmüyomuşuz gibi sarıldığım canım arkadaşım.

Melek81

Taze anne, sakin insan :) Soğukkanlı,içten ve her konuda paylaşımcı, art niyetsiz, her konuda konuşabileceğiniz ender kişilerden...

Little Suzy

İlk gördüğümde çok beğendiğim (hem dış hem iç olarak), dobra, şekerine aldırmadan tatlısını yiyen :pPP ama karşısında ben şekerime dikkat ediyorum diyen olunca dıkanıp yiyemeyen :))))))
zevkli,titiz bir suzy :)

ayshince

nedense hep ablavari bir imajı var kendisinin böyle huzur verici öğüt verici oldukça olgun bir imaj yaşını bilmiyorum ama yaşının çok üzerinde olgunluğu!

herkes istediginimi anlatiyor nasil oluyor anlamadim

herkes istediginimi anlatiyor nasil oluyor anlamadim

canım ben biraz yardımcı olum kk yani formda sevdiğin arkadaşalrını özelliklerini burda anlatıyorsun umarım yardımcı olabılmısımdır a.s.

X