Bircok kisi var taktir ettigim sevdigim ve saydigim...lakin birkac tanesi ile özelimizide paylastik dertlestikde...
Laale: Kafa yapilarimiz ayni oldugundan herhalde bastan beri cok iyi anlasabildigim iletisim kurabildigim biri, nazik, zarif ve acayip mantikli bir kadin...cok seviyorum onu..
Cirkinim: O cirkinlerin en güzeli, tam benim kafada biraz deli kadirlik var ondada o yüzden cok sevdim onu...mantikli, akili, konusmasini cok iyi bilen bir kadin..kaydirigubbakcemile3
Cinsilatif: Hastayim ben ona...Gerek kendini ifade edebilmesi, gerek kültürü ve tahsili gerek konusmasinda olan ictenligi ile tam bir Kadin o...:1rolleyes:
Böcegim: Güzel sohbetlerimiz oldu onunlada...bu aralar paslasamiyoruz nedense...kader arkadasim, oda benim gibi annesiz...icten samimi ve oldugu gibi biri...:CüvCüv:
Azeri kizi: KK ya ilk arkadas oldugum üyedir kendisi, gurbetci arkadasim, hamarat arkadasim o benim..acayip tatli bir insan..
Kro Can: Deli Hatun...buraya üye oldugumdan beri gicigim su kadina...:1closedeyes:
Firtinam, Duygum, Nurayim, Okypete, Barcman ablam, Kuzu, TCA, Gurbaa daha bir sürü unuttugum isimler vardir...hepsi sevgi ve saygi dolu insanlar...hepsinle ufak tefek ama keyifli sohbetlerimiz olmustur...a.s