Haydi Birbirimizi Tanıyalım, Ama Başkalarının Ağzından... :)

irem34canım haklısın en heycanlı dönemde başladık seninle hayatın en güzel zamanıydı bence tanıştığımız zaman yeni ama sımsıcak bir arkadaşlığımız var bence canım bende seni tanıdığıma çok menunum a.s.kaydirigubbakcemile5

laaleye kalp bana teselli...
çok ayıp....:mymeka::mymeka::mymeka:

ikinizede aynısını koymak istemedim belki..
özgür iradem var benim..:lepi:
ne karışıon..istediğim smileyi kullanırım..:mymeka:
alla alla..
ahan şimdi koyuyorum kalbi..:asigim:
ayrıca o kadar şey içinde ona takıldiisen bişe demiyorum
Çok üzgünüm çoook

Laale..
kendisiyle hic uzun uzun bi muhabbetim olmadi.. actigi bi topicte iki üc yazisma haric..
ama hep takip ederim yorumlarini..
1 yil oldu kkya üye olali.. bir yildir sapik gibi sessiz sessiz pesindeyim kendisinin.. kaydirigubbakcemile3
sebebi de su.. yorumlari her zaman olgun gelmistir bana.. olgun ve dogru.. mantikli.. hani herkesin düsündügü ama söylemeye cesaret edemedigi seyler vardir ya.. onlari ben hep Laalenin yorumlarinda buldum ben..
her konuya yaklasimini cok begeniyorum.. fikirlerinin arkasinda durmasini.. neden böyle düsündügünü aciklamsini.. herseyi herseyi..
cok begeniyorum yazilarini ve severek okuyorum..
hic muhabbetimiz olmasa bile...

DelikızınTürküsü
Eski avikap.Yeni nicki bu..
Yetiş dediğimde sağolsun tüm bilgileriyle yanımda(hatta demin eksik olmasın tüm deposunu kullandı bana)
Çok iyi bir avukat..İyi bir eş..Ama kötü bir gelin..:roflol::tomato:
En önemlisi süper bir anne olacak..
Önceden tüm ekşın topiclerdeyken şimdi yeni mekanı 2009 nisan anneleri ve doğuma hazırlık başlıkları..
Olsun namı yeter:smiley-cool:

Şeniz

sehnaz..
güzel hamis.. :CüvCüv:
hamarat hamis..:CüvCüv:
dur diyeni yok nasilsa, cocuk odasini kocasi gelene kadar kendi kuran hamis..:mymeka:
panik hamis..-tatlicadiarzu-
hic kelimesi kelimesine yazmasada bir an önce dogurmak isteyen hamis (zaten odayida aslinda kendi basina bu yüzden kurdu):ecrin_bebek:
sicak kanli, civil civil, gülmeyi seven, sevecen, tatli dilli bi hamis.. :1hug:
onunda libidosu yüksek aslinda.. ama ara ara disa vuran bi hamis..:jeyyar:
severim ben onu
:asigim:

OKYPETE
kendisiyle birebir hiç muhabbetim olmadı
ama yorumlarından ve uslubundan anladığım kadarıyla oldukça aklı başında,mantıklı,ayakları yere sağlam basabilen,kendini iyi yetiştirmiş görgülü ve kibar bir bayan :)))

Bircok kisi var taktir ettigim sevdigim ve saydigim...lakin birkac tanesi ile özelimizide paylastik dertlestikde...

Laale: Kafa yapilarimiz ayni oldugundan herhalde bastan beri cok iyi anlasabildigim iletisim kurabildigim biri, nazik, zarif ve acayip mantikli bir kadin...cok seviyorum onu..

Cirkinim: O cirkinlerin en güzeli, tam benim kafada biraz deli kadirlik var ondada o yüzden cok sevdim onu...mantikli, akili, konusmasini cok iyi bilen bir kadin..kaydirigubbakcemile3

Cinsilatif: Hastayim ben ona...Gerek kendini ifade edebilmesi, gerek kültürü ve tahsili gerek konusmasinda olan ictenligi ile tam bir Kadin o...:1rolleyes:

Böcegim: Güzel sohbetlerimiz oldu onunlada...bu aralar paslasamiyoruz nedense...kader arkadasim, oda benim gibi annesiz...icten samimi ve oldugu gibi biri...:CüvCüv:

Azeri kizi: KK ya ilk arkadas oldugum üyedir kendisi, gurbetci arkadasim, hamarat arkadasim o benim..acayip tatli bir insan..

Kro Can: Deli Hatun...buraya üye oldugumdan beri gicigim su kadina...:1closedeyes:

Firtinam, Duygum, Nurayim, Okypete, Barcman ablam, Kuzu, TCA, Gurbaa daha bir sürü unuttugum isimler vardir...hepsi sevgi ve saygi dolu insanlar...hepsinle ufak tefek ama keyifli sohbetlerimiz olmustur...a.s

Ben şimdilik iki kişiden bahsetcem..

1***gurbaa prensesss zaten resmine gülüyor bu bir...amarikalı ve bekar...üstüne ilkokul mezunu ve doktor..birde yorumlarını okuyorumda güldürüyor bu beni..buda bana yeter...

2***serguzest resminden beni çokk korkutuyorr...ama bana burda tek yardımcı olan arkadaş bazıları yanlışlıkla siler topiğimi o bulur düzenlerr.daha çok şeyler mesala bugün yaptı...çok tşk ediyorum arkadaşımaaa

Elfida; onun başka bir büyüsü var...anlatamadığım...
belki karadeniz ruhundan, belki açık seçik ben buyum deyişinden...
benden bişeyler var onda...benim gibi ama benden daha cesur...
saatlerce yazsa saatlerce okurum...
ve nasıl oluyorsa hep doğru zamanda doğru şeyi çıkarıyor karşıma...
kknın armağan ettiği güzelliklerden biri...

kesinlikle katılıyorum .laaleyi beğeniyorum çok düzğün ve sağlam karekter ama bir konuda eleştirebilirim onu oda kendiside biliyor zaten ,umarım ileride hak verecek.

gurbaa prenses ve laale ablanın yorumlarını çok kendime yakın buluyorum, hemen her topikteki yazılarını takip ediyorum
uğur böcüğünü çok seviyom, bire bir tanışma fırsatım olmadı ama eminim çok temiz yürekli samimi bir arkadaşımız
tabi bi de sbnmfrah var eski dostum, onu kocamaaaaaan seviyorum kocamaaaaaan öpüyorum:1hug:

denizim hayırlı olsun topikin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ADACYO
şimdik bizim mahallenin muhtarı olarak tanıdık ilk başta ama zaman ilerledikçe kah hamileliğin ortak yönelri kah başka ortak yönlerle ilerledi arkadaşlığımız,
sanki çooook eskiden tanıdığım bi arkadaşım gibi hissediyorum, hani vardır ya yıllarca görmezsiniz ama gördüğünüzde sanki dün ayrılmışınız gibi öyle işte.... sıkıntımı mutluluğumu hiç çekinmeden paylaşabileceğim...
başka da bişey demeye gerek yok herhalde, seni seviyom delüüüüü Şeniz Şeniz

bende varım kızlarrrrrrrrrr

Saruboceq ; yardım sever ,,,eli maşalıııı ... özü sözü bir anniş arkadaşım

enel ; narın, hassas...

cerez ;libodosu en yüksek,,,, en ateşli hatunnnn...

melek; o da çok narin ,,,annişlerimizden ama çok dayanıklı maşallahhh sabırlı bi anniş o bebişinin erken doğma ihtimali vardı 37.haftasında maşallah...gayretli ve güçlü bi anne o

benim şimdik aklıma bu kadar geldi

EXISTHUNDER
füsuncum canım benim, her merhabam karşılık bulmuştur, zorunlu yattığım dönemlerin şenlendiricisi, çalışırken bile beni ihmal etmeyen, internet alışverişimin yardımcısı. sanal alemde tanıdığım gerçek güzelliklerden birisi a.s.

ŞEHNAZ
Bizim mahallenin yaramaz çocuğu delikafadulden oturmayı bilmez, dinlenmeyi hele hiç. iş yaparken doğuruvercek damadımı ona korkarım sositososito
keşke senin enerjinin çeyreği bende olsa, gençlikten olsa gerek dicem ama ben senin yaşındayken de çok enerjik değildim ne yalan söyleyeyim sırnaşık şey

yoncagülüm

benim temiz yürekli arkadasim.. :1hug:
onunla hamis kalmaya calisirken tanistik.. bugünlere kadar geldik..
hemen hemen hergün güzel bi günaydinla karsilar beni.. halimi hatirimi sorar.. bilirimki yazmadi günler bile aklindan gecerim..
cok sabirlidir.. hemde cok.. sinirlenemez .. kiyamaz kimseciklere.. hemencene affeder.. :1rolleyes:
ama ben biliyorum.. derinlerde cooook derinlerde kimseyi kirmamak icin söylemedigi birikmis epey bisey var.. benneyaptımki
ama kiyamaz yinede, yüregi öyle yumusak cünkü..
yüreginin güzelligi yüzüne yansimis onun.. en kisa zamanda onunda icinde ikinci bi kalp aticak.. ben inaniyorum.. acicam msnimi bir gün .. yoncamdan bi yazi.. hamileyim diye.. :sm_cool::sm_cool::sm_cool:biliyorum.. gelecek o gün..

:1shok:Ay ben yeni öğreniyorum
avikapın Delikızın Türküsü olduğuna:1shok:
Ay ne kadar geride kalmışım meğersenağlama

Adayadayı
Benim güzel kaşlı, güzel gözlü arkadaşım... Gece muhabbetlerinin vazgeçilmezi.... Tanıdığım genç annelerin en beceriklisi, en maharetlisi, en yaratıcısı... Açıksözlü, neşeli, dert ortağı, sırdaş... Kendisinin de dediği gibi o kadar çok ortak nokta ve tesadüfler var ki hayatımızda, bazen konuşmaya devam etmek ürkütüyor insanı; kardeş çıkma ihtimaline karşılık... :))) Dedikodularının tadına doyum olmaz, onunla gülüp eğlenmeninse benzeri bulunmaz. Hem biz yanaklarımız sayesinde hep genç kalıp, genç gözükeceğiz; öyle değil mi Eylem'im... SEni tanıdığım için çok mutluyum.

konunuzu Geyik bölümüne taşıyorum..
lütfen oradan devam edelim...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…