Emirhan ım bugün 4. ayını doldurdun meleğim.Allah sana uzun sağlıklı mutlu hayırlı ömürler versin...Annen de Babanda seni herşeyden önde tutuyor ve herşeyden çok seviyor..Allaha emanet ol kuzum..Melekler her daim yanında olsun..
canım meleğim seni çok seviyorum o içini çekişlerin içimi yaktı ahhh meleğim senin yerine ben hasta olayım senin değil benim canım yansın sana kıyamıyorum 2 gündür ahh neler çektin dilerim bu son olur birdaha canın yanmasın hasta olma hep gül mutlu ol meleğim:asigim:Şeniz
hayat senle başlamış anladım SERRA meleğimsin cennet kokulu çiçeğimsin 6 aylık oldun maaşallah bebeğim sen herşeyimsin ALLAH seni benden hiç almasın sen herşeyimsin
Hayata dair ne varsa seninle ögreniyor seninle yaşıyorum yavrum
kızgınlık anında bir nebze olsun azalmayan sevgiyi
yorulduğumda bir gülüşünle mutlu olmayı
uykumun en güzel saatinde senin tek bir sesine uyanabilmeyi
sayende her yeni güne coşkuyla, hevesle başlayabilmeyi
merakla bugün ne yapacağını beklemeyi ögrendim
sabretmeyi,,sivri köşelerimi törpülemeyi,,daha çok sevgiyi
daha çok emeği ,, daha çok merhameti
ve canım annemi daha iyi anlamaya başladım..
6. ayın doldu yavrum bana verilen en güzel hediyesin ..
Nice uzun aylar yıllar seninle olsun yavrum
Yaşama sırası sende hep gül kuzum hep sağlıklı ol
Seni Seviyorum hemde çok herşeyden herkesten fazla..
aşkım kızım serra ben sert aksi biriydim kaprislerim olurdu neşeli anlarım içimin yandığı agladıgım anlar ama şimdi senle geçen şu kısacık 6 ayda anladımki ben hiç yaşamamışım seni verene binlerce şükür ve dilerimki senin acının bana hiç yaşatmasın ömrümden alıp sana versin kıymetlim hazinem cennet kokulu meleğimsin
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanAnnesinin tatlısı da ballısı,sarı kuşu da sarı papatyası,kınalı kuzusu,narlısı da nurlusu,annesinin canı da can kuşu,minik kuşu,benekli alabalığı,Artvin döneri,Maçahel balı,mercimeği,tatlı kaşığı,annesinin fındık kurdu,böğürtleni de dağ çileği,prensesi,dünya güzeli meleğim benim. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan