• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları haydi bebeklerimize seslenelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kızım şuanda uyuyorsun ALLAH rahatlıklar versin bense başında bekliyorum aşı oldun ateşini hep kontrol edyorum 4üncü ayımızda sen çok üzüldün ve yıprandın bense öldüm öldüm dirildim çok ateşlenmiştin bu aşıdada olursa diye korktum ama şu saate kadar normal herşey doktor amcamız gece yatarken uyursun anlamazsın fitil ver dedi ama ben ateşin yokken sana ilaç vermek istemedim 1 gece uyumam ne olmuş yavrum güvende olsun dedim sen canımdan cansın seni veren yüce rabbime şükürler olsun seni bana bağışlasın acını göstermesin bebeğim annesinin organikfasülyesi opuyorumnanaktan

Cehalet insanı çirkinleştirir.
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verilecek cevabım vardır.

Lakin,
Önce lafa bakarım laf mı diye,
Sonra adama bakarım adam mı diye...

canım kızım bu mevlananın sözünü hiçççç unutma

Emirhanım adın son kez geçicek bu sayfada yavrum
Annenden sana ve daha pek çok kişiye nasihatler

Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır.

Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadır.

Kuzgun, bağda kuzgunca bağırır. Ama bülbül, kuzgun bağırıyor diye güzelim sesini keser mi hiç?

Pisler, pisliklerini yapar ama sular da temizlemeye çalışır

Nasıl olur da deniz, köpeğin ağzından pislenir, nasıl olur da güneş üflemekle söner?

Gerçek kokusuyla, ahmağı kandıran yalan sözün kokusu, miskle sarımsak kokusu gibi, söz söyleyenin soluğundan anlaşılır

Ahlaksızların bağırışıyla, yürekli yiğitlerin naraları, tilkiyle arslanın sesi gibi meydandadır.

Hz. Mevlana...

Içteki kiri su degil,ancak gözyaşı temizler."

Insan yüzlü pek çok seytan var, her ele el vermemek gerek.

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karsindakinin anlayabildigi kadardir

.

canım kızım sana ilk ögretecegim dostunu tanımak olacak dostum deyipte dedinden cayanları bilmeni ögretecegim temiz kalbin kirlenmesin vicdanın rahat ruhun huzurlu kalsın diye annen gibi bebeğim

NOT:kızım üstünden kimseye değildir lafım onadır her lafım

Son düzenleyen: Moderatör:

melegim ALLAH'ıma binlerce şükürler olsunki seni bana verdiği için aşkkuşum tatlı kızım artık yedi aylıksın aman da aman annesinin organikfasülyesi ben seni çok seviyorum senin çoookkk güzel bir hayatın olsun meleğim o güzel gözlerinden yaşlar hiç akmasın akarsada mutluluktan olsun sağlıklı mutlu saçlarına aklar düşene kadar tonton bir nine olana kadar yaşa bebeğim ALLAH seni hep korusun canım kızım aşkım kızım:asigim:​

Cehalet insanı çirkinleştirir.
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verilecek cevabım vardır.

Lakin,
Önce lafa bakarım laf mı diye,
Sonra adama bakarım adam mı diye...

canım kızım bu mevlananın sözünü hiçççç unutma

ŞenizŞenizŞeniz

annesinin adı gibi bal arısı cimcime kızım....
iyiki seni dünyaya getirmişimmmm
iyiki bu senede geçsin dememişimmmm
rabbime çok şükürler olsun seni bana verdiği için.....

Emirhanım adın son kez geçicek bu sayfada yavrum
Annenden sana ve daha pek çok kişiye nasihatler

Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır.

Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadır.

Kuzgun, bağda kuzgunca bağırır. Ama bülbül, kuzgun bağırıyor diye güzelim sesini keser mi hiç?

Pisler, pisliklerini yapar ama sular da temizlemeye çalışır

Nasıl olur da deniz, köpeğin ağzından pislenir, nasıl olur da güneş üflemekle söner?

Gerçek kokusuyla, ahmağı kandıran yalan sözün kokusu, miskle sarımsak kokusu gibi, söz söyleyenin soluğundan anlaşılır

Ahlaksızların bağırışıyla, yürekli yiğitlerin naraları, tilkiyle arslanın sesi gibi meydandadır.

Hz. Mevlana...

ŞenizŞenizŞeniz

Uzun zaman dusundum, ogluma ozel bir sekilde seslenmeliydim.. Bulamadım, bulamadım.. Sonra babasının ve benim cocuklugumuzda cok, en cok sevdigimiz kitap geldi aklıma.. BALACA SEHZADE.. (Kucuk prens:))
Evet benim ogluma seslenme bicimim bu..

BALACA SEHZADEM..

canım kızım hiç beklemdiğimiz zamanda senin içimde olduğunu öğrendim gözerim dolmuştu o kadar sevinmiştim ki kızım olacak demiştim ilk günden ve bir kızm oldu allahıma binlerce şükürler seni bana sağsalim verdiği için minik kurbam

opuyorumnanaktangüzel nazlı kızım cansuyum cankuşumsun ama neden ateşlenip beni üzüyorsun kıyamam sana annecim :asigim: sen hep iyi ol mutlu huzurlu ol dilerim kızım benim organikfasülyemopuyorumnanaktan

canım kızım hep gerçek dostların olmasını dilerim:asigim:

kaydirigubbakcemile5aşkım aşkım tatlı kızım benim ohhh 1 gün kaldı sonra kısmetse 10 gün hep birlikteyiz denize girecegiz gezecegiz amanda aman ayyy ALLAH'ıma binlerce şükür bugünümüzü aratmasın :asigim:a.s.

tatlıların en tatlısı, ballıların en ballısı, minik kelebeğim, pamuk prensesim, annesinin bir taneciği güzel kızım benim.kaydirigubbakcemile3

canım kızım seninle tatil harikaydı anne ve babayı hiç üzmedin akıllı kızım benim

annesinin kuzusu cennet kokulu yavrusu ben seni çok seviyorum

selam canım,

bişe sorcam, özel mesaın kapalı sanırım.
kuzu iliğini senin doktorun tavsiye ediyordu yanılmıyorsam..
bi çay kaşığı kadar kuzu iliğini, anne sütüne karıştırıp versem problem olur mu acaba

emin olamadım, yardımcı olabilirmisin

Kurban oldugum, minik askim,sevgilim,herseyim,öpucuk prensim,hayatimin anlami,boncugum v.b

Ninni bebeğime
Uyusun benim güzel meleğim
Uyusun benim küçük sevgilim
Büyüsün bitanem çiçeğim ninni
ninni

Ninni bebeğime
Uyusun benim güzel meleğim
Uyusun benim küçük sevgilim
Büyüsün bitanem çiçeğim ninni
ninni

Uyu koynumda, kokunu hissedeyim
Minik ellerini tenini seveyim