• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları haydi bebeklerimize seslenelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
edam hayırlı olsun canım ama ilk zamanlar daha zor benim 2 inci haftam biraz daha iyiyim ama akşam olupta kızımı görünce yaşadım hisleri anlatamam

işten yorgun argın geldiğimde gülücüklerinle tüm yorgunluğumu aldığın için seni çok seviyorum bebeğim

wwwantolojicom314375841.jpg

canım kızıma

oğluşumm minik prensim sabah 8 de çıkıp akşam 5 bazende 7 de 8 dönen anene kızma ne olur herşey yine senin için geleceğin için yoksa nasıl alıcaz babacığınla en güsel oyuncakları cicileri sna seni çok seviomm miniğim eve dönünce bi gülüşün tüm yorgunluğumu alıyo valla kuşum :)

burası çalışan anneler topiği olacak galibasenağlama

Oğlum canım yavrum Emirhanım minik tatlı kuşum çevrendeki meleklerle konuşan onlara gülen melakem.. annenin varlığını sürdürme amacı sensin yavrum.. bi tek sen varsın dünyada ..yanlızlığımda üzüntümde bunaldığımda kederlendiğimde birilerine kızıpta gözümden bir damla yaş aktığında umutsuzluğa kapıldığımda o minnacık gözlerini kocaman açarak sıcacık gülümsüyorsun ya..işte kim derdiki bir gülümseme herşeyi unutturacak diye..bir tek gülüşüne dünyayı değişmem..iyiki varsın iyiki benim oğlumsun iyiki doğurmuşum seni kuzum..Annen seni çok seviyor oğlum..

hayatımın anlamı oldun iyiki doğdun sen cansın iyiki varsın serra'm annesinin kuzusu tatlımı tatlı yavrusu

gözümün nuru minik oğlum
bugün bir body nin sana olmadığını gördüm
senin büyüdüğünü görmek dünyanın en güzel mutluluğu
şükürler olsun binlerce kez sen benimlesin bebeğim

sevgi nedir seninle ogreniyorum oglusum dun ayagımda salladım salladım uyumadında yanagına dokunur dokunmaz uyudun sevildigini hissetmek bole bişey galiba seni cok seviyorum oglusum iyiki varsın

ALLAH'ın bana emanetisin sen meleksin canımdan cansın iyiki varsın canım kızım

güzel kızım seni özledimsenağlama

annesinin kuzusu meleği pamuğu anneside onu çok sevemiş öpermiş hergün bu şarkıyı değişik versiyonlarla soylüyorum benim kuzum bayılıyo bu şarkıya kaydirigubbakcemile2

annesinin kujusu
seni bırakıp işe gelmek öğle zorkii,alışmak imkansız gibi
dayanmaların çaresizliğiyle aklımda yine sen fikrimde yine sen yavrumm
seni seviyorum oğluşumm

eddam başladınmı canım işe ayyy çok zor değilmi sabır tatlım ne yapalım

:ecrin_bebek:annesinin yavrusu artık işe giderken ben arkamdan bakmaya başladın yakındada arkamdan aglarsın işte o ana içimi yakarsın sakın aglama hiç aglama kızım kıyamam sana:teselli:

Back