• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları haydi bebeklerimize seslenelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Emirhan ım bugün 4. ayını doldurdun meleğim.Allah sana uzun sağlıklı mutlu hayırlı ömürler versin...Annen de Babanda seni herşeyden önde tutuyor ve herşeyden çok seviyor..Allaha emanet ol kuzum..Melekler her daim yanında olsun..

kartooppuumm benimmmmm boncuğuumm.. :nazar: valla dayanamıyorum koparıvercem etlerini mıncık mıncıkk.. bıldırlarınıı yiyivereceeemmmmmmmmmmmmm (bıldır=but) :roflol:

canım meleğim seni çok seviyorum o içini çekişlerin içimi yaktı ahhh meleğim senin yerine ben hasta olayım senin değil benim canım yansın sana kıyamıyorum 2 gündür ahh neler çektin dilerim bu son olur birdaha canın yanmasın hasta olma hep gül mutlu ol meleğim:asigim:Şeniz

horoz şekerim
balböceğim
seninle birlikte olmak senin büyüdüğün her anı yaşamak...

şükürler olsun yarabbim sana dualarımı kabul ettin

CANIM ARDAMMMM oğluşum seni çok seviyorum,iyiki varsın iyki benimsin,YAKIŞIKLIM BENİM

canım kızım SERRA annesinin kuzusu canımsın sen

:asigim: serra:asigim:

canım kızım annesinin inci tanesi biricik nazlı bebeği SENİ ÇOK SEVİYORUM:asigim:

aşk meğerse insanın çocuğuna duyduğu duygunun en yoğun haliymiş AŞKIMSIN serra

seni uyurken bile ozluyorum benim sirinlik kumkuması oglum bir gulusunle beni her seferinde kendine hayran bırakıyorsun hosgeldin iyiki geldin

kuzum yavrum paşam
bir tek sen varsın hayatımda
Rabbim seni benden almasın
herşeyim oldun bütün ömrüm yaşantım
Seni çok çok Seviyorum

seninle büyüyorum fındık kurdu, neler öğreniyorum neleeeer, meğer ne çok bilmediğim şeyler warmış koca kalpli minişim ....

hayat senle başlamış anladım SERRA meleğimsin cennet kokulu çiçeğimsin 6 aylık oldun maaşallah bebeğim sen herşeyimsin ALLAH seni benden hiç almasın sen herşeyimsin

Hayata dair ne varsa seninle ögreniyor seninle yaşıyorum yavrum
kızgınlık anında bir nebze olsun azalmayan sevgiyi
yorulduğumda bir gülüşünle mutlu olmayı
uykumun en güzel saatinde senin tek bir sesine uyanabilmeyi
sayende her yeni güne coşkuyla, hevesle başlayabilmeyi
merakla bugün ne yapacağını beklemeyi ögrendim
sabretmeyi,,sivri köşelerimi törpülemeyi,,daha çok sevgiyi
daha çok emeği ,, daha çok merhameti
ve canım annemi daha iyi anlamaya başladım..

6. ayın doldu yavrum bana verilen en güzel hediyesin ..
Nice uzun aylar yıllar seninle olsun yavrum
Yaşama sırası sende hep gül kuzum hep sağlıklı ol
Seni Seviyorum hemde çok herşeyden herkesten fazla..

6 ayın kutlu olsun SERRA

aşkım kızım serra ben sert aksi biriydim kaprislerim olurdu neşeli anlarım içimin yandığı agladıgım anlar ama şimdi senle geçen şu kısacık 6 ayda anladımki ben hiç yaşamamışım seni verene binlerce şükür ve dilerimki senin acının bana hiç yaşatmasın ömrümden alıp sana versin kıymetlim hazinem cennet kokulu meleğimsin​

canımın canı yüreğimin atışı uykusuzluğumun yorgunluğumun adısın minik ellerinle kocaman şeyler hissettiriyosun bana küçükken bile kocamansın dünyamsın sen benim canım yavrum

opuyorumnanaktancanım kızım kuzum kızım annesinin bebeği annesinin şekeri annesinin meleği opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanAnnesinin tatlısı da ballısı,sarı kuşu da sarı papatyası,kınalı kuzusu,narlısı da nurlusu,annesinin canı da can kuşu,minik kuşu,benekli alabalığı,Artvin döneri,Maçahel balı,mercimeği,tatlı kaşığı,annesinin fındık kurdu,böğürtleni de dağ çileği,prensesi,dünya güzeli meleğim benim. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back