• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları haydi bebeklerimize seslenelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yavrum sanki bugün sana uff yapacaklarını anlamış gibi gecen beri çok huzursuzsun..zor uyudun ağlamaklı telaşlı bir halin vardı..bense sabaha kadar gözüm sende ellerim semada dualar ettim..her zamankinden farklıydı bu sabah kıldığım namaz her hecesinde her kelimesinde her soluğunda senin adın vardı kuzum..seni seviyorum oğlum canım kanım herşeyimm

sana bakmaya kıyamıyorum zaman geçtikçe daha farklı oluyor büyüyorsun sen ALLAH'ın bana verdiği en güzel ve özel hediyesi ben seni nasıl bırakıp işe gideceğim ama doktor amcanlada konuştuk bu senin için çünkü ilerde isteklerin artacak hayat ne getirir bilinmez sana şimdiden iyi bir hayat hazırlamalıyız çünkü sen herşeyim nefesim canımsın

seni anlatmak için kelimelerim yetersiz kalıyor oglusum bana baktıkca ruhum huzur doluyor iyiki varsın iyiki benimsin sen bana allahım bir lutfusun ve ben her dakika bunun için sukrediyorum

can kızım canım kızım annesinin prensesi

oğlum canım yavrum en sonunda biberonu emdiğin için mamanı bugün 2 kere sorunsuz yediğin için (gece almadın neyse onu saymıyorum artık) anneni daha fazla üzmediğin için teşekkürler kuzum SENİ ÇOK SEVİYORUM çoktan uyudun şimdi geliyorum annecim yanına..

(nurgülcüm aynı gün doğum yaptık ve çoğu olayı aynı yaşıyoruz bizde bugün kızıma 2 kere mama verdik)
annesini üzmeyen akıllı kızım mamayı sevmesende yediğin için teşekkür ederim

iyiki varsın yavrum seni verene kurban olurum

güzel kızım yarın annişin işe başlıyor bugün seni hep öpmek sarılmak istiyorum bir yönden için rahat anneannen bakacak sana ama artık akşamlar daha zor gelecek bana gündüz saatler geçmeyecek sana kıyamam sakin küsme annecine senin için herşey ilerde anlayacaksın çünkü sen herşeyin en güzelini yaşa istiyorum birtanem meleğim

yaşama sebebim
aldığım nefesim
gündüz güneşim gece ayım
canımdan canım
gecen sene babanla azmı kavgalar ettik cocuk yapmak için azmı gözyaşları döktüm senin için şimdi yanımda kollarımdasın seni veren yaradana binlerce şükür ve hamd olsun
sen benim gözyaşım tebessümüm mutluluğum üzüntüm herşeyimsin dediğim ya minik kızım sen benim aldıgım nefessin sen olmasan bende nefes alamam canım benim minik tosbam

prensesim benim
melek kızım benim
cennet meleğim benim
sen karnımdayken hep benimleydin hep benimdin.ilk ayrılığımız doğumunla başladı.ama mutlu bir ayrılıktı.
ikinci ayrılığımız emmeyi bıraktığında artık kendin karnını doyurabildiğinde olacak.oysa şimdi ne kadar da bana muhtaçsın karnını doyuamıyorsun doyursan bile gazını çıkaramıyorsun.
ama bundan sonra ayrılıkların ardı arkası kesilmeyecek büyüdükçe okula başlayacaksın şimdi senden ayrı bir saat bile geçirmemişken yeri gelecek bir günü ayrı geçirecez.
ve bir gün başka bir adamı herkesten herşeyden çok sevdiğini düşündüğünde bizden tamamen ayrılacaksın ama biz seni hiçbir zaman ayrı görmeyeceğiz sen hep bizim küçük kızızmız olacaksın.ama sen bunu ancak amme olduğunda anlayacaksın.
daha da ötesi bizim vaktimiz gelip alem değiştirmemiz gerektiğinde......................
biz yine de seni hep izliyor olacağız melek kızım

canım kızım bugün ilk iş günümdü senden uzak geçen her saat çok zor geçiyor sen birtanemsin aldığım nefesim canımda cansın iyiki varsın prensesim

canım kızım sen evdesin ben işte :(seni çokkkkkkkkkk özledim

güzel meleğim annen seni çok seviyor ve özlüyor

zerencim bende pazartesi işe başlıyorum , galiba bende senin gibi hergün oğluşuma böyle sesleneceğim

güzel kızım sen benim canımsın yerim senin agularını

:nazar:canım kızım annen seni çok seviyor ve özlüyor yaşama sebebim oldun iyiki doğdun seni verene kurban olurum:nazar:

Back