• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları haydi bebeklerimize seslenelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım, kujum
anneciğin birazdan yanına gelcek seni cok özledim aşkımmmm
biraz daha dayanmalıyız
(Allahtan bu süt izinleri varda kujumu istediğim an görebiliyorummmmmmm)

aşkım oldun canım oldun gelecegim oldun güzel kızım seni çok seviyorum

annesinin kujusu
ne kadarda güzel uyuyodunnn
o halini bırakıp gelmek okadar güç ki işesenağlamasenağlamasenağlama

canım kızım sen hergün değişiyorsun ve bu beni çok mutlu ediyor ALLAH seni korusun bebeğim

oğluşum benimmm, iyiki hayatımıza girdin be güzelimmmmmm
anneciğin seni cok seviyooooooooooooooooooo

fındık burunlum tontik oğlum annesinin canı kanı hayatı. babasının bitanecik oğluşu hayatımızın anlamı..

güzel kızım dişmi çıkartacakmış amanda aman o yüzden uyumazmışta annesinide uyutmazmış canım yavrum benim sen canımsın

güzel kızım dişmi çıkartacakmış amanda aman o yüzden uyumazmışta annesinide uyutmazmış canım yavrum benim sen canımsın

ah serracıım acelen ne kuzum diş çıkarmak için daha çok küçüksün, nasıl dayanacaksın küçüğüm, İnşallah çok canın acımadan çıkartırsın minik dişleriniŞeniz

Tatlı oĞlum annasının kuzusu senı Çok sevıyorum ıyıkı varsın ıyıkıde senı doĞurmuŞum. YaŞama sevıncım Çımen gÖzlÜm senı sevıyorum

haftasonu geldi güzel kızım seni çok seviyorum

bugün yeni yaşıma seninle girdim yavrum.Her yeni yaşımda yanımda olman dileğiyle..Yaşlanıpta huysuz bir kadın olduğumda bile sen genede yanımda ol emi yavrum..Seni Seviyorum..

canımmmmmm yaşama sevincim hayatımın anlamı dün gece sabaha kadar uyumaman hiç susmadan ağlaman ve üstten alttan komşuların duvara vurmalarını çok üzüldüm. özelliklede senin ağlamana
senin bir damla göz yaşın için ben dünyaları yakarım tatlı oğlum benim. seni çok seviyorum
anan kurban olsun sana cimen gözlüm.

güzel kızım ben sana kıyamam haftasonu ateşlenmen beni çok üzdü şu dişlerin hayırlısıyla çıksalar canını yakmadan içim acıyor sen hasta olunca

müzik dinlemeyi ve söylemeyi çok seven biri olduğum için kuzularımıda hep şarkılarda sever şarkılarla seslenirim...
a nenni nenni
kınalı kuzum
büyüdünde adammı oldun
yanağı pembem
dudağı kirazım
gözü okyanusum
ıYıKı DOĞDUN....kaydirigubbakcemile3
sezen aksudan alıntıdır

annesi onu çok severmiş öpermiş
babası onu çok severmiş öpermiş
abisi onu çok severmiş öpermiş
vs vs
kayahan dan alıntı olup kendi duygularımıda katıyorum arasıra:))

bebeğim ciğerim tek sevdam canım kızım

amanda kzımda büyürmüş amanda nazarda değmesin

a.s.a.s.a.s.güzel kızım meleğim iyiki doğdun hayatımın rengi oldun bazen sabrımı sınasanda seni çok seviyorum bugün 4 ayını doldurdun maaşallah yavruma sen canımsın canımdan öncesin tüm ömrüm senin olsun canım SERRA minik yavrum cennet kokulu kızım benim anne ve baban seni çok seviyora.s.a.s.a.s.

Back