tmaaaamm geldum datlum ,beni listede en sona yazıyorsun,ama ben ilk yorum yapan oldum.çok kırıldım çoookkk.-tatlicadiarzu-şaka bir yana ben istanbula gitmeden sizlerden enerji toplayıpta gidecem.aman da ne güzel,ne şeker,ne şirin.haydeeee bir ki bir kiiiiiiiihihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile
bak bak nickimi de yanlış yazmışş:1shok:.amanda ben napiiimmm bu kalimeramııı..şakkıdı.lülülülülülü:icecream:
tmaaaamm geldum datlum ,beni listede en sona yazıyorsun,ama ben ilk yorum yapan oldum.çok kırıldım çoookkk.-tatlicadiarzu-şaka bir yana ben istanbula gitmeden sizlerden enerji toplayıpta gidecem.aman da ne güzel,ne şeker,ne şirin.haydeeee bir ki bir kiiiiiiiihihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile
bak bak nickimi de yanlış yazmışş:1shok:.amanda ben napiiimmm bu kalimeramııı..şakkıdı.lülülülülülü:icecream:
Tabiki gelmeyi çok arzu ediyorum kalişim:icecream:
inşallah asena gelir yoksam kaybolur yiter giderimdelikafadulden
KAYBOLMAZSIN MERAK ETME SEN YİNE SAÇLARINI ÖYLE YAP, KAYBOLSANDA BİZ BULURUZ SENİa.s
bayanlar geçen toplantınıza gelemedim inşallah bu sefer gelirim sizleri resimlerinizden değil yakından tanımak isterim sütlü gayfe arkadaşım beraber buluşup gideriz inşallah
KAYMAĞIM GEL LÜTFEN BAK HEM BU SEFER AÇIK HAVADA OLCES, TUKAKAinşallah nasip olursa aranızdayım
GEL CANIMCIM BEKLERİZ, SENİ TANIMAKTAN ÇOK MUTLU OLURUZ :1hug:a.s.bayanlar geçen toplantınıza gelemedim inşallah bu sefer gelirim sizleri resimlerinizden değil yakından tanımak isterim sütlü gayfe arkadaşım beraber buluşup gideriz inşallah
GEL DERT ORTAĞIM BENİM GEL, KAFA DAĞITIRIZ, İKİ GIR GIR BİR ŞAMATA BİZE İYİ GELİR VALLA kaydirigubbakcemile5 SÖS BAK BİRDAHAKİ SEÇİMLERDE MIKTARLIĞI SENE BIRAKCEM KIS kaydirigubbakcemile3KISMET OLURSA GELMEYE ÇALIŞACAĞIM SAHTE MIKTAR süprizzzzz PARDON ÖYLE DEĞİLDİ yerimseniben
SÜTSÜZ GAYFE MİSAFİRİMİZİ UNUTMA EMİİ :mymeka:tmm cnm gideriz a.s.
İNŞALLAH O TARİHE KADAR GİTMEZSİN ARKADAŞIM, BEKELRİZ BULUŞMAYA:1hug:a.s.belki bende gelebilirim kızlar şuanda
ankaradayım
BOYNUSLARI TAKDA GEL KURBANIN OLAM, KURTAR BENİ BU NAMDAN NE OLUUR,Tabiki gelmeyi çok arzu ediyorum kalişim:icecream:
inşallah asena gelir yoksam kaybolur yiter giderimdelikafadulden
FISTIĞIM BİR AY CUMARTESİ BULUŞUYORUZ DİĞER AY PAZAR BULUŞUYORUZ, GEÇEN SEFERKİ PAZAR OLDUYDU ONDA KELLİ BU SEFER CUMARTESİ BULUŞUYOS, PAZAR GÜNÜ GELEMEYENLR BU SEFER GELECEK İNŞALLAH, BUNDAN SONRAKİ BULUŞMAMIZ YANİ HAZİRAN BULUŞMAMIZ PAZAR OLCEK ANLADIIINN a.skaydirigubbakcemile5benim için sorun değil ama bazı arkadaşlar pazar günü olsa gelirdik diyorlar.kaydirigubbakcemile
napsak acabaCADIARZU
İLOOOŞŞ KISKANMA ŞEKER BULUŞUN SİZİNDE OLSUUUN sırnaşık şey YADA SEN ANKARAYA GEL SENİN İÇİNDE BULAŞALIM OLARMIIII kaydirigubbakcemile5Şenizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siz artık çok oluyosunuz ama yaaaaaaa:mymeka:
APLAM APLAM GÜZEL APLAM MANKENLERDE KİMMİŞ SENİN YANINDAalkisalkisalkisbende gelecegim ama tu kaka demiyeceksiniz sonra yaşlı demeyeceksiniz nam hanım hanımcık oturacak
şimdilik bu kadar kabulse geleyimmmmm kestane kebap acele cevap öptüm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?