Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ABLALARIN EN GÜZEL GÖZLÜSÜ BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM BENİİİM:1hugcanım serserim ve kalim sizlere öncelikle gönülden sevgiler dost dediğin kanka dediğin sizin gibi olur çook teşekkürler yamisini ve beni düşündüğünüz için ama bizde sizlerle olmayı arzu ettiğimiz için halimizi arz ettik napalım hepinizi seviyoruz allah nasip ederse görüşmek üzere öptüüüm
SENİN GELMEYE GÖNLÜK YOK YAVRUCUĞUM :mymeka:alsanaalsanasmiletatlım kıymatlım KALİMERAM başka emriniz varmı canım....emrin olur
CANIM ABLAM ÇOK HAKLSISIN GELENDE GELMEYENDE SAĞ OLSUN olumunekankayizsmilehadi bakalım Cumartesi günü buluşuyoruz,bizler oradayız paşa gönlünüz bilir gelende gelmeyende sağolsuna.siyi geceleropuyorumnanaktansizleri seviyorummmmmŞeniz:teytey::dance::sm_cool:a.s.![]()
canım serserim ve kalim sizlere öncelikle gönülden sevgiler dost dediğin kanka dediğin sizin gibi olur çook teşekkürler yamisini ve beni düşündüğünüz için ama bizde sizlerle olmayı arzu ettiğimiz için halimizi arz ettik napalım hepinizi seviyoruz allah nasip ederse görüşmek üzere öptüüüm
ayy çok iyi olmuş degiştigi tabiki dilek52 olmazsa o güzel gözlerden mahrum olurduk yamisin olmazsa kim muziplik yapıp bizi neşelendirecek herşey biyana gerçekten çok sevindim şu assolistide merak etmiyo degilim ama neyseki 6ncı hissim kuvvetli çatlamıyorum meraktan nihayet tanışma şerefine nail olacam şimdiden hazırlayım başından gül döktürecem ayaklarına kırmızı halı eeeeeeeeee şampanyada mıhdara kalsın kolaymı koskoca başkente mıhdar olmak desene bu buluşma çokkkkkkkkkkk renkli geçecek aman dilimi ısırıyım nazarlara gelmiyelim hepinizi öpüyorum canlar
GÜNAYDIIIN ANKARA VE ANKARANIN EN GÜZEL KIZLARIIIIIbayanssulusmileopuyorumnanaktan
KIZLAR CUMARTESı GÜNKÜ BULUŞMADA SÜRPRıZ BıR SANATCIMIZDA OLACAK ıNŞALLAHkaydirigubbakcemile5:lepi:
AMA HıııııÇ ISRAR ETMEYıN VALLA DEMEMolumunekankayizsmile GELıNCE GÖRÜRSÜNÜZ:lepi:
AMA ŞU KADARINI SÖYLEYıM BAŞKA ŞEHıRDEN GELıYOR,
HERKEZıN BıLDıĞı AMA BENıM ÇOOOK SEVDıĞıM BıR ARKADAŞIMIZ BUboshayallersmile
HADı BAKALIM ÇATLAYIN MERAKTAN:lepi::teytey::dance::sm_cool:
ABLALARIN EN GÜZEL GÖZLÜSÜ BENDE SENı ÇOK SEVıYORUM CANIM BENıııM:1huglumunekankayizsmile
SENıN GELMEYE GÖNLÜK YOK YAVRUCUĞUM :mymeka:alsanaalsanasmile
PAŞA GÖNLÜN BıLıR :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
CANIM ABLAM ÇOK HAKLSISIN GELENDE GELMEYENDE SAĞ OLSUN olumunekankayizsmile
SÜRPRıZ SANATCIMIZDAN KıMSEYE BAHSETME SAKIN EMıı a.s ARAMIZDA SIR OLARAK KALSIN kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
sersericiğim o türküyü ben şimdi çığırıveremmi sanaaaa:lepi::lepi:Bu arada Kalicime teşekkür etmeyi unutmuşum tekrar yazayım dedim..yerimseniben O dediği sanatçı kardeşimizi de çok merak ediyorum çaktırmayın..
Bu dediği eğer bi balonsa asparagas bi haberse ben ona sorarım haberi olsun..Mikrofonu eline tutuşturup ona türkü çığırtmazmıyım görsün bakem..:roflol:
VALLA TOMBİŞİM İNAN BENDE KİMSENİN EKSİK OLMASINI İSTEMİYORUM,ayy çok iyi olmuş degiştigi tabiki dilek52 olmazsa o güzel gözlerden mahrum olurduk yamisin olmazsa kim muziplik yapıp bizi neşelendirecek herşey biyana gerçekten çok sevindim şu assolistide merak etmiyo degilim ama neyseki 6ncı hissim kuvvetli çatlamıyorum meraktan nihayet tanışma şerefine nail olacam şimdiden hazırlayım başından gül döktürecem ayaklarına kırmızı halı eeeeeeeeee şampanyada mıhdara kalsın kolaymı koskoca başkente mıhdar olmak desene bu buluşma çokkkkkkkkkkk renkli geçecek aman dilimi ısırıyım nazarlara gelmiyelim hepinizi öpüyorum canlar
organizatörle kraliçesi kardeşim kimselere değmema.sopuyorumnanaktanŞenizŞenizopuyorumnanaktangünaydın tombikim,senin tahmin ettiğin değil,kimselerin aklına gelmez,gelsin görürsünüzvereliniortaka.s.:enbuyukkk:
BEKLEYEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ TONTONUM CİVANIIIMboshayallersmileboshayallersmileozaman bekleyip görecez büyük ihtimal benim hiç tanımadıgım biri ablaların ablası sanada günaydın öpüyorum
AY ABLAM KEŞKE GELEBİLSE NE İYİ OLURDU,slm kızlar tombiş acaba izmirden pınar hanımmı diyorum ne dersin yada esmer güzeli diye düşünüyorum beklemekten başka çare yok ha mıhtarım tabiiki sen sen isticen bizde yerine getirmeye çalışacağız kolaymı bu kadar bayanı toplamak kankam sen sağolasın girdap nerdesin hiç sesin yok serserim inşallah görüşmek üzere eylül oğluşunda ankarada madem gel artık nam yetti artık hasret bekleriz
YAAAAA VALLA TAM SÜPER OLURDU EMME NAPALIM boshayallersmileesmerim diye tahmin ettim ama nurşen abla tahmin ettigin degil dedi pınarım olamaz çünkü ilk önce benim haberim olurdu enazından ben öyle düşünüyorum bakalım beklicez ve görecez açıkcası esmer yada pınarım keşke onlardan biri yada ikisi birden olsa çifte kavrulmuş badem şekeri olurdu ben başka kimseyi tanımadıgım için daha önce aranızda olan biride olbilir herkimse buyursun gelsin başımızın üstünde yeri var dilekcim demiama eylül buseferde gelmezse biz akıncılara baskın yapalım olurmu arkadaşlar
TAMAMDIR NURTENCİĞİM EKLİYORUM İSMİNİ LİSTEYE :asigim::1hug:a.s.kızlar bende katılmak isterim benim ismimide yazın lütfen gelecem mutlaka..
GÜAYDIIN ANKARANIN EN GÖZDE HATUNLARIopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
NERELERDESİNİZ SİZ BAKİİİM:uhm: TÜKANI AÇTIM SİLDİM, SÜPÜRDÜM,
HAVALANDIRDIM, ÇAYIDA DEMLEDİM, HADİ GELİN GARİ SİZİ BEKLİYORUM alkisalkisalkisalkisalkisalkis
TOBE ESTAĞFURULLLAAAAHH TABİKİDE BENDEN ÖNCE YAZABİLİRSİN CANIMolumunekankayizsmileGünaydın mıktarım yettim gari...ben de şurda bekleyip duriidim mıktarım gessin yassın da ben de cevap virem diye..Yoğsa mıktardan önce yazmah ne hadddime deelmmi..yerimseniben O çızıhtırdıın türkü de pek bi hoşuma gitti sağolasın benüm için bestelemişin dee..Sanki bi yerlerden bi tanıdık geldi gibim, bana ööle gelmiştir herhal..:dilcikar:Hemide ben cannı isterim ööle yazıynan olmes..Cumartesi gelince dumanı üstünde cannı istiyom beneneee...yerimseniben
Tombişim,Dileğim,Girdabım, Eylülüm, Nerşenim,esmerim güzelim, sevgili nam ve de adını şu an hatırlıyamadıklarım hepinizi özledim gelin emi.. Yamisini heç öslememeişim nedenki..:dilcikar: Öpüyorum hepiniziii.opuyorumnanaktan.
DİLEK ABLAM BEN SABAH KARGALAR BOTUNU GİYMEDEN GELİYORUM VALLA :lepi:günaydııınlaaar hatunlar kaçta uyanıp da yazmaya başlıyorsunuz maşallah size serseri haklı o türküyü canlı canlı söylemen daha güzel olur bizde tempo tutarız hadi öptüm
valla nediyim mıhdarım sabah sabah döktürmüş tuuu tüüüüüüüü maşallah anam bune enerji nerdende aklına gelir senden gelen herşeyin başımın üstünde yeri ver begenmek nedemek bayıldım türküler halaylar desene bu buluşma çok renkli geçecek ve ben bunu malesef göremicem çok ama çok üzgünüm aklım ve yüregim sizlerle olacak bunu unutmayın şimdiden iyi eglenceler