Ankara'nın ağır topları, 2010 ilk buluşmasını yapmaya hazırmısınız?:=)

esmerim diye tahmin ettim ama nurşen abla tahmin ettigin degil dedi pınarım olamaz çünkü ilk önce benim haberim olurdu enazından ben öyle düşünüyorum bakalım beklicez ve görecez açıkcası esmer yada pınarım keşke onlardan biri yada ikisi birden olsa çifte kavrulmuş badem şekeri olurdu ben başka kimseyi tanımadıgım için daha önce aranızda olan biride olbilir herkimse buyursun gelsin başımızın üstünde yeri var dilekcim demiama eylül buseferde gelmezse biz akıncılara baskın yapalım olurmu arkadaşlar

tombişim ben değilimmm çok niyetliğimmm gelmeye ama şimdi değill diş yok ağızda :1ninca: bi iyice kendimi tamir edeimmmmm ondan sonra ordayımmmmmkaydirigubbakcemile4:bbo:
serseriçiçek tşk ederim bende seni ozledimmm
ankaraya koçaman sevgilerrrrrturkbayragivereliniortakkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

valla nediyim mıhdarım sabah sabah döktürmüş tuuu tüüüüüüüü maşallah anam bune enerji nerdende aklına gelir senden gelen herşeyin başımın üstünde yeri ver begenmek nedemek bayıldım türküler halaylar desene bu buluşma çok renkli geçecek ve ben bunu malesef göremicem çok ama çok üzgünüm aklım ve yüregim sizlerle olacak bunu unutmayın şimdiden iyi eglenceler

:olmaz::umursamaz:CADIARZU:jeyyar::1no2::kızgın::olmaz::olmaz:oyun bozanlık yokkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktanŞeniz

günaydııınlaar nassınız eyimisiniz tombiş gerçekten olmaz gelmelisin malum davete icabet gerekir diğerlerinden de hiiiiiç ses soluk yok muhtarım

:olmaz::umursamaz:CADIARZU:jeyyar::1no2::kızgın::olmaz::olmaz:oyun bozanlık yokkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktanŞeniz
günaydınlar arkadaşlar ablacıgım inanki oyun bozmayı bende hiç istemem ama şartlar malum şuanda daha tam kesinleşmedi gelmek için çalışmalar yapıyorum işe yararsa ogün mutlaka yanınızdayım bakalım zafer kimin olcak şuan savaş halindeyiz vatandaşla büyük ihtimal kazanırım benim silahım daha güçlü o yarı yenildi gibi zavallı kan kaybetmeye başladı bile:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:degilmi ama gerisi :teytey::teytey::teytey:

günaydııınlaar nassınız eyimisiniz tombiş gerçekten olmaz gelmelisin malum davete icabet gerekir diğerlerinden de hiiiiiç ses soluk yok muhtarım
evet benim felsefemde budur davet edilen yere erinme davet edilmedigin yere görünme dilekcim ama işte ta kızılcahamam da demiştim mıhdarıma cumartesi gidecem diye oda bana pazar günü buluşma demişti degişince şimdi orayada verilmiş sözvar arada derede kaldık kısmet bakalım hele ogüngelsin bakalım ne olacak sonuçta hayat hep srprizlere gebedir öpüyorum canlar

GÜNAYDIN,

SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN a.s
oy oy oyyyyyyyyyyy galiba ufaktan canımızmı sıkılmış ne hiç espiri katmamış yazıya kısa kesmiş aydın havası yapmış kıyamam ben sana kim üzmüş kim bozmuş moralini kim neşesine limon şettirmiş söle bana sen gidip ifadesini alıyım ufaktan yerimseni mıhdarların en degerlisi

11sv3.png

tombişim ben değilimmm çok niyetliğimmm gelmeye ama şimdi değill diş yok ağızda :1ninca: bi iyice kendimi tamir edeimmmmm ondan sonra ordayımmmmmkaydirigubbakcemile4:bbo:
serseriçiçek tşk ederim bende seni ozledimmm
ankaraya koçaman sevgilerrrrrturkbayragivereliniortakkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
kızgel sen napacan dişi kuşu senin yüregin yeter canım esmerim öpüyorum önemli olan gönül güzelligi ve samimiyet gerisi sadece görüntü bende muallaktayım napacam şaşırdım kaldım günü degiştiya kısmet bakalım durum vaziyet nehal alacak ogün geçmiş olsun canım diş zor iş koly gelsin

kızgel sen napacan dişi kuşu senin yüregin yeter canım esmerim öpüyorum önemli olan gönül güzelligi ve samimiyet gerisi sadece görüntü bende muallaktayım napacam şaşırdım kaldım günü degiştiya kısmet bakalım durum vaziyet nehal alacak ogün geçmiş olsun canım diş zor iş koly gelsin

Bidenem tombişim, esmerime gel diyosun kendi geleceğin muallakta..ben anlamam kimseden mazeret istemiyoruz tımam mıııı..Hemide bak mıktarım da çok üsüldü bu duruma..hepimis de üsüldük..Çok alıştık birbirimize fire istemiyoz haberiniz olsun..Sen savaş baltalarını bidaha bile bakem mutlaka kazanmalısın savaşı..bekliyoruz herkesii..yerimseniben

Bidenem tombişim, esmerime gel diyosun kendi geleceğin muallakta..ben anlamam kimseden mazeret istemiyoruz tımam mıııı..Hemide bak mıktarım da çok üsüldü bu duruma..hepimis de üsüldük..Çok alıştık birbirimize fire istemiyoz haberiniz olsun..Sen savaş baltalarını bidaha bile bakem mutlaka kazanmalısın savaşı..bekliyoruz herkesii..yerimseniben

BEKLENİYORSUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZkaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3Şeniz:teytey::dance:a.s:sm_cool:a.s.:nazar::enbuyukkk:

sizlere bol neşeli muhabbetli ve keyifli bir buluşma dilerim, haberlerinizi dört gözle bekliyorum..
sevgiyle kalın a.s.

sizlere bol neşeli muhabbetli ve keyifli bir buluşma dilerim, haberlerinizi dört gözle bekliyorum..
sevgiyle kalın a.s.

SEN SAKIN GELME BULUŞMYA :mymeka: ANCA RESİMLERE BAK :mymeka:
KARNE ZAMANI GELMİŞ ZATEN SİNİR KATSAYIM SON HADDİNE KADAR YÜKSELMİŞ,
BÜTÜN HIRSIMI SENDEN ÇIKARMİYİM ŞİMDİ:kızgın::mymeka:

[QUOTE=kalimera;11166060]SEN SAKIN GELME BULUŞMYA :mymeka: ANCA RESİMLERE BAK :mymeka:
[/QUOTE]

Günaydın mıktarım, sinirli civcivim kimler germiş bidenemi bööle.. Boşver be güzelim her şey olacağına varır değmez üç günlük dünyada can sıkmaya..Okulsa okul buluşmaysa buluşma..Fani işler bunlar..yerimseniben
Hemi bak sen bize türkü çıırıcan yaaa..Sesin mesin kısılır gerginlikten germe ses tellerini..
ağız tadıynan bi eğlences şurda..Öpüyorum seni ve tüm arkadaşları..Herkeşlere günaydınlaaarr..Eççik geç geldi günaydınım ama mıktarımı sakinleştiriyodum bu arada..
Sevgili nam çekildi ortalıktan mıktarı sakinleştirmek te bize kaldı naapalım..Bir an önce aramıza dönmeni istiyoruz nam..Sağlıklar ve mutluluklar diliyorum sana da..opuyorumnanaktan
:1hug: a.s.

günaydın kızlar yarınki yemek için ismimi yazdırmıştım ama özür diliyorum gelemiycem çünkü annem kanser hastası bugece yanında hastanede kalmam gerekiyor acilleşti birazdan hastaneye gidecem herkesten özür diliyorum..bize dua edin çok rica ediyorum..size iyi eylenceler diliyorum..

cümleten hayırlı cumalar oyyyy kıyamam ben mıhdarıma bak serserim dogru söylüyor takma kafana karne marne rabbim ne emrettiyse o oluyor buluşmayıda takma sen çagrını duyurdun gelen gelir gelmeyen gelmez bak zaten ben üzüntüye gelemem şimdi savaşı kazansam bile hastalıktan gelemem buseferde bakalım şuan 2 2 berabere gidiyo 3cü raund kimin olursa onun dedigi olacak kafamı kırarım ayagımı kırarım eccükte ceviz kırarım ama seni hiççççççççç kıramam bendeki yerin bi ayrı anlatmama gerek yoktur umarım sen canını hiç sıkma hele benim için hiç ama hiç ölümüne yanındayımmmmmmmmmmm öpüyorum

günaydın kızlar yarınki yemek için ismimi yazdırmıştım ama özür diliyorum gelemiycem çünkü annem kanser hastası bugece yanında hastanede kalmam gerekiyor acilleşti birazdan hastaneye gidecem herkesten özür diliyorum..bize dua edin çok rica ediyorum..size iyi eylenceler diliyorum..
çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin anneniz iyi olsunda birdahaki buluşmaya gelirsiniz inşallah bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim tüm şifa bekleyen kullarının yardımcısı olsun

[QUOTE=kalimera;11166060]SEN SAKIN GELME BULUŞMYA :mymeka: ANCA RESİMLERE BAK :mymeka:

Günaydın mıktarım, sinirli civcivim kimler germiş bidenemi bööle.. Boşver be güzelim her şey olacağına varır değmez üç günlük dünyada can sıkmaya..Okulsa okul buluşmaysa buluşma..Fani işler bunlar..yerimseniben
Hemi bak sen bize türkü çıırıcan yaaa..Sesin mesin kısılır gerginlikten germe ses tellerini..
ağız tadıynan bi eğlences şurda..Öpüyorum seni ve tüm arkadaşları..Herkeşlere günaydınlaaarr..Eççik geç geldi günaydınım ama mıktarımı sakinleştiriyodum bu arada..
Sevgili nam çekildi ortalıktan mıktarı sakinleştirmek te bize kaldı naapalım..Bir an önce aramıza dönmeni istiyoruz nam..Sağlıklar ve mutluluklar diliyorum sana da..opuyorumnanaktan
:1hug: a.s.[/QUOTE]
YAW ŞUNLARA BİŞEY DE SERSERİM YAAA, BENİ DELİRTİYOR BUNLAR :kızgın:

SENİN İSTEDİĞİN TÜRKÜ OLSUN OLMASINADA HİİİÇ TÜRKÜ ÇIĞIRACAK HAVAMDA OLMAYACAĞIM ZANNUMCA:çok üzgünüm:

NURTENCİĞİM ÇOK GEÇMİŞOLSUN CANIM,
ŞU MÜBAREK GÜNDE DUALARIMIZ SENİNLE:Saruboceq::Saruboceq:, ALLAH ŞİFA
VERSİN, GÜZEL HABERLERNİ BEKLİYORUZ CANIM, DERDİ VEREN RABBİM DERMANIDA VERİR İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq:
ŞUBAT BULUŞMASINA BEKLERİZ CANIM ÜZÜLME SEN :asigim::1hug:a.s.

cümleten hayırlı cumalar oyyyy kıyamam ben mıhdarıma bak serserim dogru söylüyor takma kafana karne marne rabbim ne emrettiyse o oluyor buluşmayıda takma sen çagrını duyurdun gelen gelir gelmeyen gelmez bak zaten ben üzüntüye gelemem şimdi savaşı kazansam bile hastalıktan gelemem buseferde bakalım şuan 2 2 berabere gidiyo 3cü raund kimin olursa onun dedigi olacak kafamı kırarım ayagımı kırarım eccükte ceviz kırarım ama seni hiççççççççç kıramam bendeki yerin bi ayrı anlatmama gerek yoktur umarım sen canını hiç sıkma hele benim için hiç ama hiç ölümüne yanındayımmmmmmmmmmm öpüyorum
HADİ TOMBİŞİM UTANDIRMA BENİ, SENİN GALİP GELECEĞİNİ BEN BİLİYORUM:lepi:
''TOMBİŞİN FENDİ, VEYSELİ YENDİ'' DİYECEĞİZ İNŞALLAH:Saruboceq:
AMA TABİ VEYSEL ABİ BU MESAJLARI OKURSA GÖNDERECEĞİ VARSADA VAZ GEÇER BENCE:roflol::roflol:
AMAN GÖRMESİN SAKIN :1ninca:

HAYDİ TOMBİŞ, HAYDİ TOMBİŞ, AHYDİİİİİİİ:lepi:
TAM ZAMANI, TAM ZAMANI ŞİMDİİİİ:lepi:

BİŞEY YAZACAKTIM AMA NEYSE YAZMAYIM BARİ:lepi:
YOKSA EBEDİYEN KK DAN ATILIRIM MAZALLAH:lepi: İÇİMDE KALSIN :lepi:

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin anneniz iyi olsunda birdahaki buluşmaya gelirsiniz inşallah bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim tüm şifa bekleyen kullarının yardımcısı olsun
AMİİİİİİİİNN TÜM KALBİMLE DUA EDECEĞİM CANIM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay kızlar girdap tan haberi olan varmı hiç sesi çıkmıyo merak ettim açıkcası hiç ugramıyo topige neolduki

Back