Aynen en çok sinirlerimi bozuk beni yıkanda maaşımı böyle borsayla faizle tüketip yaşam kalitemizi düşürmesi. Şeytan diyor ailesini ara tüm borcu bu kadar ödediniz idediniz ödemediniz ben dava açıyorum de. Bilmiyorum sinirlerim o kadar bozuk ki. İş yerinde ağlamamak için çırpınıyorum
sizin yaşadıgınız tüm hayal kırıklıklarını ben kat kat yaşadım ölüm acısı gibi
neler yasadım 7 yıldır hala borcu kapatamadık son kalanlar var hala bitmek bilmiyor o kadar isyan ettim o kadar agladım o kadar üzüldümki
eşim borsada para kaybetti bu paraları iki ayrı bankadna kredi cekti
elden borc yaptı milyarlar kaybettik ve evimiz kira bir evledım var ve borclar yavrum dogunca cıktı benim
ben götürüp kızımın cocugumn rıskı borca faize verdim su cigerlerim yandı
bir gün sinirlendim kolumu o sinir kriziyle nasıl vurursam kolumu kırdım parcalı kırık oldu
ameliyata alındım 3.5 ssatlik ameliyatla oldum hastane köselerinde bir su alacak parasız kaldık
yıkıldım kahroldum aileme anlatmak zorunda kaldım çünkü benim anlatmamam mümkün değildi
hep bir yerden borc cıkıyordu ekmege muhtac olduk
aailem hem kendi yagıyla kavrulan biri vermelerinide istemem benim eşimin borsada kaybettiğine niye versinler manevi destek oldular cocugumun ihtiyaclarını aldılar
bu sekilde evliliğimi sürdürdm sona yaklastık ama son 8 bin borc var yani inan öbür dünyayaı düşünmesem kendimi öldürürürdüm evladım için ayakta durdum işe girdim araba aldım ona ödeme yapıyorm birde kızımn kendimn ihtiyacaını karsılıyrm bugünlere geldik ama hala izi gecmeyen borc var simdi o kadar bıktım ki son kalan borcu 10 bin cekip kapatalım diyorm ona 2 buna3 derken daraldım
sana tavsiyem ilerde pişman olmamak için yapacagını yap yuvan için baktın olmuyor arkana bakmadan kaç